radiocomandă
Postat 12 August 2011 - 04:49 PM
Da! sunt nou si în acest forum si în materie de aeromodele.
Am avut șansa (prin prizma ghinionului de a-mi rupe un picior) să beneficiez de timp să pot răsfoi netul si să acumulez tot mai multe informații despre acest hobby. Este un hobby dar din mai multe motive pînă acum nu am putut să mă bucur de el. Atît deocamdată cu introducerea, de povestit aş avea multe de povestit dar nu cred că interesează pe nimeni. Deci să trecem la intrebări: (meritaţi toată lauda pentru informaţiile postate, am adunat atat de multe informaţii că am inceput să mă încurc in ele)
Intrebarea este care dintre aceste radiocomenzi este mai buna.
Nu reuşesc să mă hotărăsc, sau mai bine zis nu ştiu, de aceea vă rog să-mi spuneţi care ar fi cea mai bună soluţtie. Am învăţat de la voi că radiocomanda trebuie să fie cât mai bună şi cum ce este bun este şi scump cam atât pot să duc şi aşa efortul este tot mare. Preţurile nu stiu dacă sunt chiar reale.
Vă mulţumesc pentru informaţiile deja postate şi pentru cele care vor sosi.
Futaba T6J-R2006GS 2.4 GHz FHS F4100-------659,00 RON
Futaba T-6EXP 6/7/0 2.4 GHz--------------- 699.20 RON
Spektrum DX6i--------------------127.98£,--740.00 RON
E-FLY ETC 61------------------------------ 245.00 RON
Airtronics SD-6G---------------------------179,99€
In speranţa că am postat unde trebuie astept raspuns.
Postat 12 August 2011 - 05:05 PM
Aceasta postare a fost editata de Florinelu: 12 August 2011 - 05:05 PM
Postat 12 August 2011 - 05:55 PM
Florinelu, la 12 August 2011 - 05:05 PM, a spus:
Omu din cate inteleg are piciorul rupt,deci nu o sa poata veni
Postat 12 August 2011 - 06:04 PM
Acu, daca este sa-ti recomand una ar fi Aurora 9 de la Hitec.
Ideea de baza atunci cind cumperi o telecomanda ar fi ca trebuie sa o tratezi ca pe o unealta pe care o vei folosi intensiv din ce in ce mai mult si de la care vei cere mai mult pe zi ce trece, asa ca e bine sa cauti una care sa aiba ce oferi.
Postat 13 August 2011 - 01:39 AM
Cît pentru invitaţia la CET Vest interesant dar nu mă pot deplasa.
Mă documentez in continuare şi cînd am să hotărăsc voi scrie.
Probabil am să mai fiu pe aici de acum în colo pentru că mă apuc de construit. Prin bunăvoinţa voastră beneficiem de multe planuri. Eu am optat pentru un "EDGE 540" din depron, ce părere aveti.
Postat 13 August 2011 - 03:06 AM
Daca poti, fara sa vinzi un rinichi, fa un efort si ia o Futaba 7, fara servo-uri, in 2,4MHz, noua. Nu o sa regreti. Diferenta dintre Futaba 6 si 7 nu este, doar, de un canal. Cea de sapte canale este mult mai bine facuta. Te va servi, inclusiv bateria cu care vine, cel putin cat m-a servit si a mea. A depasit sapte ani de servici fara repros. Daca te hotarasti, pentru a fi mai accesibil, imi permit sa-ti sugerez sa cauti varianta de mai jos (bineinteles ca din tara):
http://www3.towerhob...p?&I=LXTTM1&P=0
Vine si cu incarcatorul ei care iti va mentine bateria fericita.
Multa, multa bafta si insanatosire grabnica.
Postat 15 August 2011 - 04:03 AM
Am cumpărat deja o radiocomandă Spektrum DX7, Receptor AR7000, 4 Servo Spektrum DS821 si baterie, au fost luate de pe ebay la mîna a doua, 3 ani vechime cu 117 lire sterline, echivalentul a 600 roni.
Nu am dorit-o neapărat pe aceasta dar comparând preţurile am considerat că este mai pe buzunarul meu. Sincer majoritatea recomandă Futaba si parcă asta aş fi vrut şi eu, dar nu a fost sa fie. În speranţa că am făcut o alege bunicică voi merge mai departe.
Acum că am radiocomanda am să mă apuc de construit. Mai trebuiesc şi altele ştiu dar pe parcurs.
Binenteles va fi un model din depron si uşor de manevrat pe care nu vreau sa il cumpăr vreau să il fac eu şi probabil cu ajutorul multora dintre voi. Modelul îl voi alege dintre următoarele: BLUE BABY, IZICRAFT, EDGE 540, CESSNA 182(500 class) care îmi place cel mai mult. Aştept cîteva păreri si ceva planuri daca se poate.
Vă mulţumesc.
PS/ Mulţumesc dan_mitea pentru urările de însănătoşire si sfaturi.
Postat 15 August 2011 - 04:15 AM
Te rog sa nu ne uti si sa ne spui cum evolueaza lucrurile.
Multa, multa bafta.
Postat 15 August 2011 - 07:51 AM
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 15 August 2011 - 11:07 AM
http://www.greenhobb...r_free_plan.htm
bafta
p.s. zboara mult mai bine ca bb
Postat 22 September 2011 - 08:01 AM
tot ce zic este doar o parere...