Am un astfel de motor si ma chinui sa-l montez pe un HK-450 conform "devizului" facut de Stiganas. Problema este ca se roteste in sensul acelor de ceasornic ceea ce determina pinionul principal sa se invarta in gol - invers acelor de ceasornic.. Mentionez ca este mufat corect, fiecare cablu din ESC intra in corespondentul de aceeasi culoare de la motor. Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat pentru acest motor inainte de a ma apuca sa experimentez si sa schimb firele?
Multumesc,
granny
Pagina 1 din 1
Problema motor Turnigy 2830-3500
Postat 05 August 2011 - 11:47 AM
granny, la 05 August 2011 - 11:07 AM, a spus:
Am un astfel de motor si ma chinui sa-l montez pe un HK-450 conform "devizului" facut de Stiganas. Problema este ca se roteste in sensul acelor de ceasornic ceea ce determina pinionul principal sa se invarta in gol - invers acelor de ceasornic.. Mentionez ca este mufat corect, fiecare cablu din ESC intra in corespondentul de aceeasi culoare de la motor. Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat pentru acest motor inainte de a ma apuca sa experimentez si sa schimb firele?
Multumesc,
granny
Multumesc,
granny
inversezi firele pana merge in directia dorita. alta varianta nu ai
Postat 05 August 2011 - 01:34 PM
NU arzi nimic dar pentru o mai mare siguranta scoate palele de la heli cand faci faza cu firele ! Inversezi oricare 2 fire intre ele !
Postat 05 August 2011 - 07:04 PM
gra... colegii au umor, probabil au glumit.
Inversezi doua fire intre ESC si motor, nu altele . Oricare altele le inversezi (intre ESC si acumulator, sau intre ESC si receptor) se lasa cu fum!
Inversezi doua fire intre ESC si motor, nu altele . Oricare altele le inversezi (intre ESC si acumulator, sau intre ESC si receptor) se lasa cu fum!
Aceasta postare a fost editata de vlad1: 05 August 2011 - 07:07 PM
Postat 05 August 2011 - 08:07 PM
..pe principiul ca rosu ar fi pozitiv, negru negativ si galben semnalizare am inversat rosu cu negru si e ok... :p se invarte asa cum trebuie.. acum am vazut filmuletzu lu' finless bob cu reglarea headului si mi s-a taiat... credeam c-am terminat :). Merci de sfaturi baieti, continui si maine.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1