Modelism - RHC Forum: cati au ras de pasiunea(hobby-ul ta(u)? -heli - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

cati au ras de pasiunea(hobby-ul ta(u)? -heli

#31 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 21 July 2011 - 03:26 PM

Hai sa pun si eu o replica idioata...da de toata frumusetea...

"Ce de aer baga ventilatorul ala "...referire la o aripa zagi.

....unii rad, altii nu, unii te privesc "ciudat", etc...iar eu ma simt mandru de pasiunea mea.

Bafta!
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#32 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 21 July 2011 - 03:28 PM

Vezi postareapilo, la 21 July 2011 - 03:25 PM, a spus:

Cele mai tampite intrebari care mi s-au pus mie:
''E facut din tabla??''(avionul fiind gri pe aripi si apmenaje)
''Poti sa te urci in el?''
''De ce nu il duci pana la Galati??''(fiind la 36 km de mine)
''Cu ce merge?''
Ulterior,aterizez sa schimb pack-ul.Cel descarcat era un zyppy albastru.Cel cu replica de mai sus spune incantat:
''Ahaaaaaaa,merge cu spirt! :clapping: :clapping: ''
''Ma da ce e chestia asta galbena cu negru?''Motorul,zic eu.''Si,de unde l-ai luat,e dintr-un cooler de calculator?''
''Cat de JOS :yahoo: :yahoo: zboara?''(asta e a unui tzigan de 5-6 ani :clapping:)
Dhoamne,in ce lume traim :)

asta cu spirtu e fenomenala :clapping::rofl::clapping::rofl::clapping:
MultiRotor: MultiWii Quad

---------------------------------

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#33 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 769
  • Inregistrat: 12-June 10
  • Interests:Aeromodelism,IT,PC games

Postat 21 July 2011 - 03:31 PM

Vezi postareaR3dD3vil, la 21 July 2011 - 03:28 PM, a spus:

asta cu spirtu e fenomenala :yahoo::rofl::clapping::rofl::clapping:

La ce sa te astepti de la un cioban... :yahoo:

Ah,tocmai mi-am amintit una buna rau:
''Auzi,de ce nu transporti ceva cu el?''(O biata spuma de 700 grame sa mai si trasnporte... :clapping: )
Bafta,Cipi.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#34 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 430
  • Inregistrat: 06-April 11
  • Interests:Automodelism
    Sporturi de Iarna

Postat 21 July 2011 - 03:32 PM

Chiar daca eu sunt cu automodelele, am aceeasi problema ca si voi:
Cand merg sa ma dau in parcare/pe camp/pe strada se aduna gloata de idioti in jurul meu si incep cu intrebari stupide de genu:
-e electrica? (masina este un savage care baraie mai tare ca o drujba turata din cauza tobei)
-pe ce merge?
-cat bate?
-cat prinde?
-cat costa?
-cat consuma?
-are motor de scuter?
- si cea mai ofensatoare: MI`O DAI SI MIE?
S.a.m.d
Intr`o zi am fost intrebat pe ce merge, si m`am gandit sa raspund. Am zis ca merge pe un amestec de metanol cu nitrometan. Iar apoi acel om a zis: Aha, si de unde cumperi Etanol?

Am primit si remarci de genul: Ba, lasa`te! Cu banii aia mai bine`ti luai o Dacie..
sau: Tu mai esti de masinutze?
M`am invatat sa nu mai raspund la intrebarile idioate adresate de manelisti mediocri.. dar, totusi, cand te gandesti ca in alte tari nu se intampla asta.. :yahoo:
I reject your reality and substitute my own.
0

#35 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 July 2011 - 03:36 PM

Vezi postareaStuffy, la 21 July 2011 - 03:32 PM, a spus:

Chiar daca eu sunt cu automodelele, am aceeasi problema ca si voi:
Cand merg sa ma dau in parcare/pe camp/pe strada se aduna gloata de idioti in jurul meu si incep cu intrebari stupide de genu:
-e electrica? (masina este un savage care baraie mai tare ca o drujba turata din cauza tobei)
-pe ce merge?
-cat bate?
-cat prinde?
-cat costa?
-cat consuma?
-are motor de scuter?
- si cea mai ofensatoare: MI`O DAI SI MIE?
S.a.m.d
Intr`o zi am fost intrebat pe ce merge, si m`am gandit sa raspund. Am zis ca merge pe un amestec de metanol cu nitrometan. Iar apoi acel om a zis: Aha, si de unde cumperi Etanol?

Am primit si remarci de genul: Ba, lasa`te! Cu banii aia mai bine`ti luai o Dacie..
sau: Tu mai esti de masinutze?
M`am invatat sa nu mai raspund la intrebarile idioate adresate de manelisti mediocri.. dar, totusi, cand te gandesti ca in alte tari nu se intampla asta.. :yahoo:

alte tari au nivelu de inteligenta mai ridicat si procentul d eimbecili din alte tari este aproape de 0%

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Imagine postata
0

#36 Useril este offline   smarius36 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 106
  • Inregistrat: 08-June 09

Postat 22 July 2011 - 09:55 AM

Vezi postareapilo, la 21 July 2011 - 03:25 PM, a spus:

''Poti sa te urci in el?''

Intrebarea asta mi-a fost pusa si mie. :)
Marius
0

#37 Useril este offline   emilemir 

• Search Sexy Girls from your city for night
  • Grup: Validating
  • Postari: 881
  • Inregistrat: 04-April 10
  • Interests:discussion

Postat 22 July 2011 - 02:33 PM

spuneti si varsta celor ce chibiteava pe langa voi si faca asemenea afirmatii, asa de curiozitate
0

#38 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 July 2011 - 03:07 PM

Vezi postareaemilemir, la 22 July 2011 - 02:33 PM, a spus:

spuneti si varsta celor ce chibiteava pe langa voi si faca asemenea afirmatii, asa de curiozitate

in cazul meu colegii de munca si vecinii de la bloc, intre 29 si 60.

Imagine postata
0

#39 Useril este offline   Alexandru E-ZG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 12-September 08
  • Interests:Aviation , Aeromodelism , Electronics

Postat 22 July 2011 - 03:15 PM

Tot in categoria asta am fost la tara sapt trecuta si zburam pe deal cu el si satul e in vale asa ca parea destul de sus dar totusi aud comentarii jos :

``Asta e de la bobocu sigur`` =))))))))))))))))))))))

Era vorba de easy glider :rolleyes:)))))))
Ez1,2&Fc1,xl&Cl&Trex450Sport,ZOHD Drift,ExplorerLR4,B.Mcps - H.A9xTaranis/RM/Zorro-CRSF
0

#40 Useril este offline   Iamzoli 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 815
  • Inregistrat: 08-January 10

Postat 22 July 2011 - 03:33 PM

28-35 ani
....in Thrust we trust....
Flying Vampires Arad
0

#41 Useril este offline   draude80 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 25-August 09
  • Interests:Aero, FPV

Postat 26 July 2011 - 12:39 PM

Nu pot sa fac un clasament pentru replici primite la vederea mea cu un aeromodel sau at cand am vb despre.
Dar suma replicilor da un pic de idee despre gradul de cultura tehnica si nu numai regasite pe plaiurile mioritice:

- Stimabile avionul este din celuloza ? Avionul este un ASW 15.
- Cat bate panoul de comanda ?
- Cele din hipermarket sunt mai performante ca asta pare asa ca pentru dvs?
- Hai ma ca astea e jucarii cand am fost in Germania sa imi iau masina sa vezi ce belea erau de alea cu comenzi si pe aripi si roti! ( Asta vecinu samsarel).
- Vecine hai la meci ca ai trecut de copilarie, nu mai esti de jucarele! ( cunoscut mandru de lantul meltenesc impletit de aur agatat de gat)
- 300 de EUR pe telecomanda asta??? ce dracu face?? prinde televizorul mai multe posturi? ( colega cu master in economie).
- Nu inteleg de ce iti cumperi prostiile astea si ce intelegi din ele. Fiul cel mic are 5 ani si se joaca pe Playstation 3 noi o mai folosim si cand vine cumnatu sa vedem un film sau sa vezi ca merge muzica beton la petrecere!!! ( pers cu functie de conducere, ex colega cu venit > 3000 eur).

Exemplele pot continua cu persoane din diferite ca varsta, sex si pregatire. In Romania cota de spalati pe creer este uriasa. Acum 5 ani am facut rost de un PDA Q-tech S100 si toti cunoscutii mi-au spus ca am o paleta de tenis in buzunar. Acum vad toti imbecilii cu noile generatii de Smartphone de 2-3 ori mai mari ca dimensiune decat modelul detinut de mine si expresia : Ce zici omule de asta ?? Iti place?
In concluzie sa fie marketing si trend ca de creer nu avem nevoie!!!!
Nu stiu ce parere au persoanele din Romanica despre opera lui Brancusi, Efectul Coanda, Hermann Oberth sau Dumitru Prunariu.
0

#42 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2011 - 01:19 PM

Vezi postareadraude80, la 26 July 2011 - 12:39 PM, a spus:

Nu pot sa fac un clasament pentru replici primite la vederea mea cu un aeromodel sau at cand am vb despre.
Dar suma replicilor da un pic de idee despre gradul de cultura tehnica si nu numai regasite pe plaiurile mioritice:

- Stimabile avionul este din celuloza ? Avionul este un ASW 15.
- Cat bate panoul de comanda ?
- Cele din hipermarket sunt mai performante ca asta pare asa ca pentru dvs?
- Hai ma ca astea e jucarii cand am fost in Germania sa imi iau masina sa vezi ce belea erau de alea cu comenzi si pe aripi si roti! ( Asta vecinu samsarel).
- Vecine hai la meci ca ai trecut de copilarie, nu mai esti de jucarele! ( cunoscut mandru de lantul meltenesc impletit de aur agatat de gat)
- 300 de EUR pe telecomanda asta??? ce dracu face?? prinde televizorul mai multe posturi? ( colega cu master in economie).
- Nu inteleg de ce iti cumperi prostiile astea si ce intelegi din ele. Fiul cel mic are 5 ani si se joaca pe Playstation 3 noi o mai folosim si cand vine cumnatu sa vedem un film sau sa vezi ca merge muzica beton la petrecere!!! ( pers cu functie de conducere, ex colega cu venit > 3000 eur).

Exemplele pot continua cu persoane din diferite ca varsta, sex si pregatire. In Romania cota de spalati pe creer este uriasa. Acum 5 ani am facut rost de un PDA Q-tech S100 si toti cunoscutii mi-au spus ca am o paleta de tenis in buzunar. Acum vad toti imbecilii cu noile generatii de Smartphone de 2-3 ori mai mari ca dimensiune decat modelul detinut de mine si expresia : Ce zici omule de asta ?? Iti place?
In concluzie sa fie marketing si trend ca de creer nu avem nevoie!!!!
Nu stiu ce parere au persoanele din Romanica despre opera lui Brancusi, Efectul Coanda, Hermann Oberth sau Dumitru Prunariu.

nu stiu ce parere au dar numarul d eimbecili cu diplome si recunoasteri mondiale e imens, pe scurt prosti cu facultati.

Imagine postata
0

#43 Useril este offline   emilemir 

• Search Sexy Girls from your city for night
  • Grup: Validating
  • Postari: 881
  • Inregistrat: 04-April 10
  • Interests:discussion

Postat 26 July 2011 - 01:58 PM

de aceea si rolul camerelor video in salile de examene, sa mai reduca prostia in functiile de conducere
0

#44 Useril este offline   tantar 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2748
  • Inregistrat: 01-November 08

Postat 26 July 2011 - 02:04 PM

Problema mea este ca la intrebari tampite raspund cu gesturi tampite . Acum o luna am gasit un loc de zbor super linistit si fara curiosi . Intr-o sambata dupa amiaza a aparut un Seat cu nr. de Spania
Cu doi 'ghirtoi ' si doua paparude , au inceput cu intrabari tampite si au continuat cu comantarii din aceeasi categorie , asa ca am venit cu 700 'le pana deasupra lor si am plecat cu el in blana .
FRATILOR ! sa le fi vazut fetele, cred ca s-au ca'at pe ei .... m-au facut tampit dar au plecat .
Recunosc ca intradevar am fost un tampit ... DAR M-AM SIMTIT ATAT DE BINE ...

Bafta si sa nu faceti ca mine
T..

Aceasta postare a fost editata de tantar: 26 July 2011 - 02:07 PM

Trex 700 V BAR
FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm
ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33
JU- 87 STUKA 1920 mm
A-10 Freewing 1700 mm EDF
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
0

#45 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2011 - 02:19 PM

Vezi postareatantar, la 26 July 2011 - 02:04 PM, a spus:

Problema mea este ca la intrebari tampite raspund cu gesturi tampite . Acum o luna am gasit un loc de zbor super linistit si fara curiosi . Intr-o sambata dupa amiaza a aparut un Seat cu nr. de Spania
Cu doi 'ghirtoi ' si doua paparude , au inceput cu intrabari tampite si au continuat cu comantarii din aceeasi categorie , asa ca am venit cu 700 'le pana deasupra lor si am plecat cu el in blana .
FRATILOR ! sa le fi vazut fetele, cred ca s-au ca'at pe ei .... m-au facut tampit dar au plecat .
Recunosc ca intradevar am fost un tampit ... DAR M-AM SIMTIT ATAT DE BINE ...

Bafta si sa nu faceti ca mine
T..

o meritau din plinnnnnnnnnn

Imagine postata
0

#46 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 26 July 2011 - 02:19 PM

Postez si eu desi m-am lasat de elicoptere (din motive financiare si dificultatea de a zbura cu ele) acum ocupandu-ma de automodelism dar sper ca intr-o zi sa revin din nou la elicoptere, ultimele zburatoare pe care le-am avut au fost un blade msr si o clona de t-rex, primeam urmatoarele comentarii:

- avionu' avionu' iar iesi cu avionu' afara ? ai dat in mintea copiilor (era elicopter toata ziua)
- cat bate statia ?
- cat de sus zboara ?
- poti sa agati de el nush ce si sa ii dai cuiva in cap cu el ?
- si te urci pe el si zbori ?
- etc

Si la automodelism:
- e pe benzina ? (masina fiind super silentioasa si fara fum - electrica) cea mai insuportabila intrebare
- mi-o dai si mie te rog ?
- cat costa ?
- cat bate statia ?
- desi este de offroad toti imi zic: ia dai si pe asfalt (ca sa uzez cauciucurile)
- ia du-o pana la mama naibi de nu se mai vede
- cat costa ? cu banii aia mai bine iti cumparai o dacie 1310, eu fiind langa masina mea, o laguna II 1.9dci 120cp si ramanad masca
- e pe benzina ? (desi eu aveam acumulatorii pe masina si ii incarcam asa, in priza, la pista din Tineretului) si i-am zis : da e pe benzina, d-ai o si tin in priza
- si ce m-a enervat cel mai tare a fost un cetatean care parea foarte intelegator cand ii ziceam de masina ca e de competitie cu sasiu din fibra de carbon, tije din titan si folie protectoare din lexan, cand i-am zis ca doar sasiul costa 10 mil: porcaria asta 10 mil, imi venea sa ii trag un pumn in mutra.
Fan Nokia.
0

#47 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2011 - 02:35 PM

Vezi postarealamav4, la 26 July 2011 - 02:19 PM, a spus:

Postez si eu desi m-am lasat de elicoptere (din motive financiare si dificultatea de a zbura cu ele) acum ocupandu-ma de automodelism dar sper ca intr-o zi sa revin din nou la elicoptere, ultimele zburatoare pe care le-am avut au fost un blade msr si o clona de t-rex, primeam urmatoarele comentarii:

- avionu' avionu' iar iesi cu avionu' afara ? ai dat in mintea copiilor (era elicopter toata ziua)
- cat bate statia ?
- cat de sus zboara ?
- poti sa agati de el nush ce si sa ii dai cuiva in cap cu el ?
- si te urci pe el si zbori ?
- etc

Si la automodelism:
- e pe benzina ? (masina fiind super silentioasa si fara fum - electrica) cea mai insuportabila intrebare
- mi-o dai si mie te rog ?
- cat costa ?
- cat bate statia ?
- desi este de offroad toti imi zic: ia dai si pe asfalt (ca sa uzez cauciucurile)
- ia du-o pana la mama naibi de nu se mai vede
- cat costa ? cu banii aia mai bine iti cumparai o dacie 1310, eu fiind langa masina mea, o laguna II 1.9dci 120cp si ramanad masca
- e pe benzina ? (desi eu aveam acumulatorii pe masina si ii incarcam asa, in priza, la pista din Tineretului) si i-am zis : da e pe benzina, d-ai o si tin in priza
- si ce m-a enervat cel mai tare a fost un cetatean care parea foarte intelegator cand ii ziceam de masina ca e de competitie cu sasiu din fibra de carbon, tije din titan si folie protectoare din lexan, cand i-am zis ca doar sasiul costa 10 mil: porcaria asta 10 mil, imi venea sa ii trag un pumn in mutra.

din remarci stupide ale vecinilor retarzi imi aduc mainte una foarte tare, vin in jurul pranzului de la camp cu un extra 300, frumos colorat, cu stikere si de toate, ma opreste un grup de vecini inteligenti ce beau bere si ragaiau ca porcii si se uita la el, ma pun sa ii dau drumu in fata blocului, le dau 2 ture pe jos usor fara sa decolez. pe seara plec iar la camp si cand ma intorc aceiasi indivizi ma intreaba: "ce faci bah cate mai aduci acasa, da unde le bagi", eu fiind cu acelasi extra 300 care il studiasera foarte atenti in urma cu cateva ore.

Imagine postata
0

#48 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2011 - 02:50 PM

Vezi postareaR3dD3vil, la 26 July 2011 - 02:35 PM, a spus:

din remarci stupide ale vecinilor retarzi imi aduc mainte una foarte tare, vin in jurul pranzului de la camp cu un extra 300, frumos colorat, cu stikere si de toate, ma opreste un grup de vecini inteligenti ce beau bere si ragaiau ca porcii si se uita la el, ma pun sa ii dau drumu in fata blocului, le dau 2 ture pe jos usor fara sa decolez. pe seara plec iar la camp si cand ma intorc aceiasi indivizi ma intreaba: "ce faci bah cate mai aduci acasa, da unde le bagi", eu fiind cu acelasi extra 300 care il studiasera foarte atenti in urma cu cateva ore.

Probabil de data aceasta era intors cu burta spre ei si nu si-au dat seama :clapping:)
Fan Nokia.
0

#49 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2011 - 02:55 PM

Vezi postarealamav4, la 26 July 2011 - 02:50 PM, a spus:

Probabil de data aceasta era intors cu burta spre ei si nu si-au dat seama :clapping:)

uimitor dar il tineam fix la fel ca si mai devreme, de trenu de aterizare si cu burta avionului spre mine. uimitor e ca dupa cateva zile apar cu un mig29 si au o revelatie ca asta e avipnu de acum cateva zile, da unde i-au disparut rotile :))))

Imagine postata
0

#50 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2011 - 03:08 PM

Ce ma uimeste pe mine cel mai mult este neintelegerea acestor persoane, adica ce o fi asa de greu de inteles ca este o pasiune frumosa si faci ceva diferit fata de altii care prefera sa dea banii pe telefoane, laptop-uri, etc. Ultima oara cand i-am zis asta unei persoane mi-a raspuns: probabil esti un geniu neinteles. Cateodata cred ca acestia oameni au o caramida in locul creierului.
Fan Nokia.
0

#51 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2011 - 03:11 PM

Vezi postarealamav4, la 26 July 2011 - 03:08 PM, a spus:

Ce ma uimeste pe mine cel mai mult este neintelegerea acestor persoane, adica ce o fi asa de greu de inteles ca este o pasiune frumosa si faci ceva diferit fata de altii care prefera sa dea banii pe telefoane, laptop-uri, etc. Ultima oara cand i-am zis asta unei persoane mi-a raspuns: probabil esti un geniu neinteles. Cateodata cred ca acestia oameni au o caramida in locul creierului.

nu jignii caramizile, au iq-ul mai ridicat decat aceste persoane. ceea ce nu poate intelege omul condamna si marginalizeaza, asta e firea mediocrilor....

Imagine postata
0

#52 Useril este offline   ilie321 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 20-June 11

Postat 29 July 2011 - 07:29 PM

Chiar e amuzant ce li se intampla multora dintre voi
eu am vrut sa renunt in prima faza dar vazand ce patiti m-am razgandit :pardon::drinks:

si uite si partea tare : "pot sa ma dau si eu cu el?" "cati cai putere are?" "merge si cu benzina?" asta o sa intreb cand vad pe cineva cu un heli (:pardon::pardon::pardon::pardon::clapping:bineinteles glumesc)
Salutare
0

#53 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 982
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:Da' ce nu ma intereseaza!

Postat 30 July 2011 - 04:39 PM

Eram la CET VEST acum cateva luni, inca era activa tabara de tigani din preajma (care colectau fier vechi din cate se pare) si mai veneau 1-2 privitori sa intrebe diverse. Cea mai primejdioasa intrebare mi s-a parut:

"He din aluminiu, manca-ti-as?":)

"Nu. Si nici din cupru si nici inox."

Le-am dat sa simta depronul la mana ca altfel imi "colectau" si mie zburatoarele .
Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)
0

#54 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 30 July 2011 - 06:59 PM

Salut!
Inca n-am intalnit pe cineva care sa rada de pasiunea mea pentru elicoptere. Colegii privesc cu admiratie modelele. Sunt cam incurcati la inceput, dar cand afla cati bani investim noi in treaba asta, isi dau seama ca nu e de gluma. Curiosi exista evident pe marginea drumului, insa incerc sa nu intru in detalii.

Si m-am obisnuit sa nu zbor cand am in preajma oameni neavizati. Daca nu inteleg ei sa stea mai departe, ma mut eu altundeva.

Fly safe!

Aceasta postare a fost editata de Primus: 30 July 2011 - 07:00 PM

0

#55 Useril este offline   nomad 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 651
  • Inregistrat: 24-April 10

Postat 31 July 2011 - 11:05 AM

Salutare tuturor,
Am tot auzit replici stupide si tampe de la foarte multi, si se pare ca marea majoritate sunt identice si merg pe acelasi calapod.
Unele din ele pornesc de la prostia omului,altele din necunostinta de cauza si neintelegere a ceea ce se intampla.Ideea este ca nu trebuie puse la inima.
Din fericire sunt si momente placute cand inevitabili spectatori privesc cu admiratie ceea ce faci si atunci te incerca o senzatie placuta.
Si tot de la acesti oameni vin si intrebarile "placute" de genul.......: daca facem parte din vreun club , de unde isi pot procura si ei "zburatoare" si daca ii putem initia
si ajuta in ale modelismului.
Deci se poate si mai bine.
0

#56 Userul este online   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3630
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 31 July 2011 - 11:31 AM

Si eu am primit intrebarile ce au fost postate de voi mai sus (marea majoritate) dar am mai avut una de care am ras cateva zile.
Eram la tara la marginea satului cu un zaggy foarte zgomotos cand se apropie 2 femei, la care una zice catre cealalta:
"Auzi tu asta cred ca ii ala ce masura pamantu."

Aceasta postare a fost editata de casper20: 31 July 2011 - 11:32 AM

Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#57 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 31 July 2011 - 12:58 PM

Poate ar fi util sa remarcam ca: una este sa rizi cu cineva (de ex. cu un prieten, cu copilul...), cind iti exprimi o stare sufleteasca de fericire; alta este sa rizi de ceva (de ex. de un text, de o faza ilara...), cind i-ti satisfaci o multumire; si cu totul alt ceva este cind rizi de cineva (de ex. la primul contact cu hobby-ul cuiva). In acest caz (cind rizi de cineva), risul este un mijloc de a impune o ierarhie. Practic, la primul contact, simti (pentru ca ai putine informatii), stabilesti o ierarhie (majoritatea se cred/doresc superiori din prostie sau ignoranta)(oamenii se compara, unii sunt mai inalti, altii mai blonzi, altii mai bine imbracati... dar nimanui nu-i vezi IQ-ul sau nivelul de cunostinte la prima vedere) si incearca sa o impuna (prin ris) celuilalt. Ulterior, ierarhia se poate corecta prin informatie suplimentara de exemplu explicind cit de scumpa-i jucaria, sau cit de complicat e sa o pilotezi, sau cit de periculos, sau de puternic....

Ar fi mai interesant sa dezbatem de ce rid altii de hobby-ul nostru, citi o fac are doar utilitate statistica, cum o fac nu face nimanui placere.
0

#58 Useril este offline   ilie321 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 20-June 11

Postat 10 August 2011 - 06:18 AM

in concluzie e sport national din pacate sa se rada de cineva cand nu se intelege despre ce e vorba
0

#59 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 August 2011 - 07:28 AM

de curand mi s-a spus ca mai bine imi cumpar ciorapi si pantofi de firma din mall. cica mai bine ma imbrac de firma decat sa ma joc cu jucarii, asta dupa 2 ore de lamuriri si explicatii stiintifice. uni oameni sunt prea cretini.

Imagine postata
0

#60 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 430
  • Inregistrat: 06-April 11
  • Interests:Automodelism
    Sporturi de Iarna

Postat 10 August 2011 - 12:12 PM

Vezi postareanomad, la 31 July 2011 - 11:05 AM, a spus:

...de la acesti oameni vin si intrebarile "placute" de genul.......: daca facem parte din vreun club , de unde isi pot procura si ei "zburatoare" si daca ii putem initia
si ajuta in ale modelismului.
Deci se poate si mai bine.

Si eu mai primesc intrebari dintr`astea si de fiecare data cand am auzit de la un prieten timp de o luna-doua ca`si cumpara si el a sfarsit prin a spune ca n`are bani/hobby`ul asta nu are nici un viitor/nu`l lasa nu stiu cine.
Concluzie: Nici afirmatiile astea nu prea trebuie puse la inima.
Bafta! (si nu renuntati la pasiunea voastra)
I reject your reality and substitute my own.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu