Am urmatoarea intrebare catre dumneavoastra : toti de pe acest forum sunteti "bastani" si aveti incarcatoare de 2-3-4 mil ? sau sunteti si mai saracuti ca mine care incarcati accu cu diferite transformatoare, incarcatoare improvizate sau.... altele.
Eu sunt cam varza in electronica si apelez la cunostintele dvs. sa ma luminati, care este diferenta dintre un TRANSFORMATOR si un INCARCATOR slab fara detectie sau.... ce face ala si celalat nu face ? nu amandoua scot o anumita tensiune ? dc ala incarca accu si celalat nu ?!
Si ii rog pe cei care au rezolvat problema incarcarii accu prin confectionarea de incarcatoare home made sa ne impartaseasca si noua, astora mai prosti cum au reusit ?
Eu am nevoie de un incarcator pentru: 1 pack de 4,8v receptie
1 pack de 9,6v emisie
1 pack de 7,2v rotostarter
...doresc sa "fac" un incarcator ptr pack-urile astea, sa le pot incarca pe toate in acelasi timp nu sa stau ...astazi incarca emisia, maine receptia, samd.... daca pot incarca astea cu transformatorul este bine ptr ca-mi cumpar 3 transformatoare reglabile 1,5 - 3- 4,5 - 6 - 7,5 - 9,5 - 12 v si am terminat discutia ...le pun pe toate intr-o carcasa mare sa nu stau cu ele insirate prin casa.
Ce parere aveti ? ...orice comentariu este bine venit !
Aceasta postare a fost editata de Tal-u: 04 February 2005 - 11:02 PM