Postat 25 March 2003 - 09:09 PM
Sa va spun eu cum sa faci sa nu te prinda vipera?
Sa minti! Sa minti prin omisiune, mai bine zis! Sa omiti fo cateva luni (ani) sa-i aduci la cunostinta ca salariul ti-a crescut cu cateva procente! Sa omiti sa-i spui ca ai luat prima de ... Intai Mai (sau s-o "diluezi").
Banii astfel economisiti, ii pitesti undeva, intr-o cutiuta nebatatoare la ochi, printre marafeturile tale. Din cand in cand schimbi ascunzatoarea!
...Acuma asta cu schimbatul ascunzatorii are si alte parti bune, in afara de faptul ca diminuezi riscul de a fi prins: eu, regulat uit unde am ascuns banii si cati am strans! Iar din cand in cand, mai dau peste o cutiuta cu "suruburi" uitata printr-un sertar!
Chestia e sa nu te ia valul cand vrei sa investesti, ca Internetul asta e parsiv, al' dracu'! Eu, de exemplu, aveam un jaf de Speed 500 la care vroiam sa iau un update de perii si rulmenti. Am inceput sa surfez pe Internet in cautare. Pana la urma am zis ca mai bine dau un ban in plus si-mi iau un Speed 500 nou, ca n-o fi foc. Apoi am zis ca daca tot iau motor nou, sa iau totusi ceva mai rasarit. In cele din urma, am ajuns sa iau cel mai tare motor din lume la clasa lui, la vremea aia: un brushless AVEOX F7LMR, cu controllerul lui, cu doua packuri si doua elici pliabile de carbon, 14,4x9,5!
Si uite asa, de la o investitie minima initial estimata la 15-20 $, am ajuns la a cheltui 500$ (CINCI SUTE DE PARAI AMERICANI ADEVARATI) pe un motor de campionat mondial!
Si ca sa vedeti ce imbecil sunt, am si pastrat in dosarele mele toata corespondenta cu dealerul din Germania, facturi, tot tacamul!
Si ia ghiciti: nevasta-mea a descoperit complotul sau nu?
Aveti o incercare!
Florin
PS:
Deci, nu va luati dupa mine!
Orice pas inainte e un shut in fund!