Pagina 1 din 1
Team Associated TC4 sau HPI Sprint 2 care este mai bun?
Postat 15 June 2011 - 11:42 PM
log, la 15 June 2011 - 11:12 PM, a spus:
tc4 e o singura versiune :D
Pentru o definitie foarte laxa a cuvantului "singura", poate :).
http://store.alshobb...ng-Car-Kit.html
In alta ordine de idei: TC4 in versiunea cu sasiu compozit pe care ai mentionat-o tu este, dupa parerea mea, un pic mai performanta decat Sprint 2. Cu atat mai mult versiunea Factory Team.
Din pacate modelul are deja alte doua generatii peste el (sau chiar doua si jumatate, si anume TC5, TC5F/TC5R, TC6), si inainte de a face pasul ar fi ideal daca te-ai asigura ca ai de unde sa-ti achizitionezi piese pentru el.
Sprint 2 este un model fara mari pretentii dar este si el fiabil, si gasesti relativ usor piese de schimb, fiind model inca in productie.
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
Postat 16 June 2011 - 12:27 AM
vreau sa pun un combo gtb si un motor de 4.5T. vreau onroad mai mult pentru viteza :D
de asta vreau ceva durabil pentru viteza,ma dau mai mult pe strada/sosea iar curelele am auzit ca nu sunt asa bune pentru asa ceva pentru ca se cam strica daca intra pietricele...
de asta vreau ceva durabil pentru viteza,ma dau mai mult pe strada/sosea iar curelele am auzit ca nu sunt asa bune pentru asa ceva pentru ca se cam strica daca intra pietricele...
Postat 16 June 2011 - 12:41 AM
Daca vrei doar sa te joci pe strada, fara pretentii de participare la vreun concurs, intr-adevar un model cat mai accesibil ca pret cu transmisie pe cardan ar fi cel mai indicat. Cele pe curele sunt intr-adevar un pic sensibile la rularea pe suprafete necuratate.
Ambele transmisii (TC4 si Sprint 2) rezista la brushless, dar pentru asfalt as recomanda TC4 :D.
Ambele transmisii (TC4 si Sprint 2) rezista la brushless, dar pentru asfalt as recomanda TC4 :D.
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1