salut la toata lumea!dupa o curatare neglijenta a masinutei,cu ceva apa,am reusit sa ard esc-ul.am cumparat alt combo,cel din imaginea atasata,orion vortex 8, 2050 kv,dar acum nu stiu cum trebuie sa leg firele de la motor la esc.pentru ca doar firele din motor au culori pe ele.pot cupla firele ca in imaginea atasata?impreuna cu ,combo au venit 2 cabluri,unul dintre ele cu 2 mufe deans si 2 bulet ,prezent in imaginea atasata.imi poate spune cineva daca este un cablu pentru a putea pune 2 lipo in serie?
multumesc
Pagina 1 din 1
dilema
Postat 10 June 2011 - 11:26 PM
marius151, la 10 June 2011 - 09:09 PM, a spus:
salut la toata lumea!dupa o curatare neglijenta a masinutei,cu ceva apa,am reusit sa ard esc-ul.am cumparat alt combo,cel din imaginea atasata,orion vortex 8, 2050 kv,dar acum nu stiu cum trebuie sa leg firele de la motor la esc.pentru ca doar firele din motor au culori pe ele.pot cupla firele ca in imaginea atasata?impreuna cu ,combo au venit 2 cabluri,unul dintre ele cu 2 mufe deans si 2 bulet ,prezent in imaginea atasata.imi poate spune cineva daca este un cablu pentru a putea pune 2 lipo in serie?
multumesc
multumesc
Pune-le cum or fi, verifica sensu, daca e ok lasi asa, daca nu inversezi oricare doua.
MultiRotor: MultiWii Quad
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------

Postat 11 June 2011 - 08:30 AM
2 lipo in serie le pui cu cablul din dreapta.
Vezi la ce voltaj ajungi, sa nu explodeze ESC-ul. Daca le pui in serie voltajele celor 2 baterii se aduna, da?
Motorul il legi cum a zis asta rosu de mai sus :D
Vezi la ce voltaj ajungi, sa nu explodeze ESC-ul. Daca le pui in serie voltajele celor 2 baterii se aduna, da?
Motorul il legi cum a zis asta rosu de mai sus :D
Aceasta postare a fost editata de torelu: 11 June 2011 - 08:31 AM
Postat 11 June 2011 - 12:25 PM
[quote name='torelu' timestamp='1307773821' post='491560']
Motorul il legi cum a zis asta rosu de mai sus :blink:
[/quote
salut !esc-ul e de 160 A si duce 2-4 lipo.sper sa nu explodeze :drinks:))
multumesc
Motorul il legi cum a zis asta rosu de mai sus :blink:
[/quote
salut !esc-ul e de 160 A si duce 2-4 lipo.sper sa nu explodeze :drinks:))
multumesc
Arata acest topic
Pagina 1 din 1