Pagina 1 din 1
Mi s-a sters un mesaj MI
Postat 23 December 2004 - 10:39 PM
@adrianni
si eu am avut azi aceeasi impresie,dar pot sa-ti spun ce s-a intamplat de fapt.
ai primit MAILde la persoana respectiva si nu ai fost atent.
mesajul de atentionare din inbox arata la fel si la mail si la MI,si fiind obisnuit nu-l mai citesti cu atentie.
de fapt sub atentionarea din mail ,daca ai primit mail, apare si textul mesajului propriu zis.
sigur nu era MI !! ;)
si eu am avut azi aceeasi impresie,dar pot sa-ti spun ce s-a intamplat de fapt.
ai primit MAILde la persoana respectiva si nu ai fost atent.
mesajul de atentionare din inbox arata la fel si la mail si la MI,si fiind obisnuit nu-l mai citesti cu atentie.
de fapt sub atentionarea din mail ,daca ai primit mail, apare si textul mesajului propriu zis.
sigur nu era MI !! ;)
flying is my life...
Postat 30 December 2004 - 05:41 PM
E poibil sa se fi intamplat si urmatorul lucru: dupa ce ai deschis mail ai vazut acolo "ai primit un mmesaj de la......." si iti da un link. acel link te trimite la rhc pe site unde poti citi mesajul. ca sa poti citi acel mesaj de pe rhc trebuie sa fii conectat cu userul tau, daca in momentul cand ai intrat la rhc nu esti conectat cu userul tau, iti va da o o eroare!
Salvati camioanele!
Postat 17 January 2005 - 05:03 PM
Am si eu o problema legata oarecum de subiectul acesta. Am incercat acum cateva zile sa postez un subiect numit SIM Cloning. Pe moment a mers dar cand am intrat a doua zi nu mai era. Daca a fost sters de vre-un moderator as dori sa stiu si eu de ce, pentru a evita subiecte de acel gen. Multumesc!
Postat 18 January 2005 - 03:51 PM
Am si eu o problema.......cand incerc sa ma loghez trebuie sa scriu id=ul si parola de cel putin 3 ori ca sa ma logheze. Iar cealalta ar fi ca am setat pentru cateva subiecte "urmareste acest subiect - veti primi un mesaj prin e-mail cand se va da un raspuns la acest subiect" !!! la inceput pentru vreo 3 saptamani am primit e-mailuri cand se raspundea...dar de vreo luna nimic...cu toate ca se scrie pe ele!
Ajutor!!!!!!!!! :( :(
Ajutor!!!!!!!!! :( :(
Postat 19 January 2005 - 10:28 AM
Allex, la 18 Jan 2005, 15:51, a spus:
Am si eu o problema.......cand incerc sa ma loghez trebuie sa scriu id=ul si parola de cel putin 3 ori ca sa ma logheze. Iar cealalta ar fi ca am setat pentru cateva subiecte "urmareste acest subiect - veti primi un mesaj prin e-mail cand se va da un raspuns la acest subiect" !!! la inceput pentru vreo 3 saptamani am primit e-mailuri cand se raspundea...dar de vreo luna nimic...cu toate ca se scrie pe ele!
Ajutor!!!!!!!!! :huh: :)
Ajutor!!!!!!!!! :huh: :)
1) Cu id-ul -> ???
2) Cu notificarea -> Verfica in "Configurare" -> Notificari subiecte daca mai ai subiectul urmarit. Daca este inregistrat aici si nu primesti email inseamna ca este ceva cu adresa ta de mail
Andrei
-- Nu mor caii cind vor cainii --
-- Nu mor caii cind vor cainii --
Arata acest topic
Pagina 1 din 1