Modelism - RHC Forum: mesaje mutate - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

mesaje mutate

#1 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 18 January 2005 - 12:22 AM

Luat fiind in considerare faptul ca nu am primit nici un raspuns la solicitarea cu privire la mesajul BAGHETE, consider inoportuna interventia si libertatea de a miscula subiectele pe categorii , la mintea si priceperea MODERATORULUI .AM patit-o din nou cu alt subict("Caut adresa"). Faptul ca NIMIC altceva decat sa faca pe" GURU" si sa dea avertismente pe un forum deschis discutiei si LIBERULUI schimb de idei, de REGULA numai la Subiect ,nu imi demonstreaza calitatile de MODELIST pe care si le aroga,drept pentru care imi rezerv dreptul de a ma retrage de pe acest forum. A freca tastatura PC-ului nu inseamna si a fi un bun MODELIST;din experienta stiu ca relevanta este CALITATEA ,si nu cantitatea ,iar despre inclinarile mai mult sau mai putin oportune de a imparti "SUTURI IN CUR "celor ce din nestiinta sau naetentie gresesc ar fi multe de spus.

Deci "domnilor" moderatori :TRAIASCA SECU"!!!!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#2 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 18 January 2005 - 08:33 AM

Din cate stiu doar eu am avut niste mesaje legate de ceva SUTURI si nu vad ce legatura am eu cu problemele tale. Am avut senzatia ca e o oarece aluzie la mine si nu-mi dau seama despre ce-i vorba. Nu cred ca trebuie generalizat. Am recitit subiectele deschise de tine legate de baghete si adresa si totul e OK acolo. Nu pricep de ce te-ai suparat. Nu stiu in ce masura vrei sa beneficiezi de dreptul pe care ti-l rezervi, dar daca vorbesti serios sau nu-i doar o gluma, imi pare rau ca e asa. Poate lamuresti mai exact problema, ca iar se intelege ca-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala...
Presupunand ca e vorba de mutarea subiectelor (ca modificate n-am vazut sa fie facuta de nimeni) cred ca nu-i motiv serios de suparare, sunt la locul lor. Ba chiar le-am cautat si gasit foarte usor, dupa titlurile pe care le-ai scris. La timpul lor le-am citit. Daca n-a raspuns nimeni la ele nu cred ca-i vina moderatorului ca n-as crede ca a sters din raspunsuri. Daca esti nemultumit de ceva poti sa iei legatura cu moderatorul sau chiar cu adminul si cred ca se inlatura orice neintelegere.
Sper sa fi fost ceva de moment, sa se fi rezolvat si sa ne reauzim cu bine! Spor la treaba!

Nu stiu cum anume intra si citesc ceilalti membri mesajele, dar eu merg direct la butonul "Ultimele mesaje", si le iau in ordine de la ultimul citit, indiferent de locul in care sunt postate. Uneori nici nu-s atent sau nu dau importanta acestui lucru. Asa nu imi apar toate mesajele necitite, ci doar subiectele in care s-a scris ceva. De aceea ziceam uneori ca imi este indiferent cum e organizat. Mai degraba ar trebui sa am grilja unde postez si la ce raspund, ca-s tare dezordonat. Hai pa!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#3 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 18 January 2005 - 08:36 AM

hai sa-ti raspund pentru ca eu ti-am mutat subiectele
1.primul subiect mutat a fost cel cu baghetele si suna asa:"cumpar baghete pin.astept preturi...."
-nu are ce cauta la navo
daca nu ti-a raspuns nimeni probabil ca nimeni nu are de vanzare.oricum poti sa-ti tragi subiectul mai in fata prin modul simplu de a mai posta un mesaj acolo.

2.Cu subiectul "caut adresa" imi pare rau sa-ti aduc aminte dar l-ai postat in vreo 3-4 forumuri ceea ce nu se face.nu esti numai tu pe aici ca sa infectezi toate categoriile cu acelasi subiect.

nu am dorit sa-mi demonstrez calitatile de modelist prin mutarea subiectelor tale,doar am respectat regulamentul forumului si mi-am facut datoria de moderator.
nu-mi aduc aminte sa fi impartit suturi in cur nimanui,dar daca prin mutarea unui subiect tu asa ai avut impresia este problema ta.

Citeaza

consider inoportuna interventia si libertatea de a miscula subiectele pe categorii

nu eu le misculez pe categorii.categoriile sunt puse acolo si scrise cu litere mari incat sa le vada toata lumea,de catre cei care administreaza acest forum.
flying is my life...
0

#4 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 18 January 2005 - 08:51 AM

Silviu66, acum m-am lamurit, chiar daca nu erai obligat sa dai explicatii la modul asta chiar pe forum (asta-i tot de prin regulament scoasa ;) ).
Ca au fost mutate nu cred ca inseamna ca le-a scazut importanta. Ba chiar poate sunt sanse mai mari de a primi raspuns daca mesajele sunt postate unde trebuie. Parerea mea...!

Aceasta postare a fost editata de bitex: 18 January 2005 - 09:26 AM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#5 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 18 January 2005 - 08:57 AM

bitex, la 18 Jan 2005, 08:51, a spus:

Silviu66, acum m-am lamurit, chiar daca nu erai obligat sa dai explicatii la modul asta chiar pe forum (asta-i tot de prin regulament scoasa ;) ).
Ca au fost mutate nu cred ca inseamna ca le-a scazut importanta. Ba chiar poate sunt sanse mai mari de a primi raspuns daca mesajele sunt postate unde trebuie. Parerea mea...!

stiu ca nu trebuia.da sa inteleaga omu.
ca nu a citit regulamentul asta e sigur ca mai era acolo un aliniat de zicea cam asa:deciziile unui moderator nu vor fi discutate public.."
putea sa-mi dea MI sa ma injure.eu cand i-am mutat subiectele l-am anuntat prin MI desi nu eram obligat.
flying is my life...
0

#6 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 18 January 2005 - 11:22 AM

bitex, la 18 Jan 2005, 08:33, a spus:

Din cate stiu doar eu am avut niste mesaje legate de ceva SUTURI si nu vad ce legatura am eu cu problemele tale. Am avut senzatia ca e o oarece aluzie la mine si nu-mi dau seama despre ce-i vorba. Nu cred ca trebuie generalizat. Am recitit subiectele deschise de tine legate de baghete si adresa si totul e OK acolo. Nu pricep de ce te-ai suparat. Nu stiu in ce masura vrei sa beneficiezi de dreptul pe care ti-l rezervi, dar daca vorbesti serios sau nu-i doar o gluma, imi pare rau ca e asa. Poate lamuresti mai exact problema, ca iar se intelege ca-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala...
Presupunand ca e vorba de mutarea subiectelor (ca modificate n-am vazut sa fie facuta de nimeni) cred ca nu-i motiv serios de suparare, sunt la locul lor. Ba chiar le-am cautat si gasit foarte usor, dupa titlurile pe care le-ai scris. La timpul lor le-am citit. Daca n-a raspuns nimeni la ele nu cred ca-i vina moderatorului ca n-as crede ca a sters din raspunsuri. Daca esti nemultumit de ceva poti sa iei legatura cu moderatorul sau chiar cu adminul si cred ca se inlatura orice neintelegere.
Sper sa fi fost ceva de moment, sa se fi rezolvat si sa ne reauzim cu bine! Spor la treaba!

Nu stiu cum anume intra si citesc ceilalti membri mesajele, dar eu merg direct la butonul "Ultimele mesaje", si le iau in ordine de la ultimul citit, indiferent de locul in care sunt postate. Uneori nici nu-s atent sau nu dau importanta acestui lucru. Asa nu imi apar toate mesajele necitite, ci doar subiectele in care s-a scris ceva. De aceea ziceam uneori ca imi este indiferent cum e organizat. Mai degraba ar trebui sa am grilja unde postez si la ce raspund, ca-s tare dezordonat. Hai pa!

Mutand mesajele pe care le-ai trimis unde sunt acum sansele de a gasi un raspuns la ele scade considerabil doar si pentru simplu fapt ca rubricile in care se afla nu sunt de mare interes ,eu unul de exemplu nefiind niciodata interesat despre ceea ce se pune la GENERALITATI.Nu cred ca am deschis asdresa respectiva de 2 sau 3 ori de cand m-am inscris pe acest FORUM.In ceea ce priveste chestia cu Baghetele poate ca totusi ai dreptate, dar parerea mea este ca se trece foarte usor de la un subiect la altul si ceea ce pui acolo se ingroapa repede si definitiv,pe cand , dupa parerea mea adresandute comunitatii din care faci parte gasesti ajutor mai usor ,poate doar si numai datorita faptului ca faci parte sau ai o simpatie pentru categoria careia te-ai adresat.In legatura cu adresa pe care o caut am postat-o de 2 ori pentru faptul ca individul pe care il caut este si electronist si navomodelist.Dar..., asta este parerea mea!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu