Ce motor pot pune pe un anume regulator brushless?!? Informatii despre motoare si regulatoare brushless
Postat 02 June 2011 - 08:56 AM
Am o problema si sper sa gasesc ajutorul pe acest forum:
O sa primesc un regulator pentru un motor Brushless, si am gasit in specificatii urmatoarea informatie:
Suitable Brushless Motor: 3.5T (3660)
Regulatorul este Hobbyking 150A pentru automodel 1/5; 1/8
http://www.hobbyking...idProduct=10370
Iar motorul este:
http://www.hobbyking...idProduct=14632
Poate sa imi spuna cineva daca motorul poate fi comandat cu acest regulator?
Va multumesc anticipat
Postat 02 June 2011 - 09:19 AM
Poti pune eventual o racire cu aer la esc.
Aceasta postare a fost editata de pilo: 02 June 2011 - 09:20 AM
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 02 June 2011 - 09:28 AM
pilo, la 02 June 2011 - 09:19 AM, a spus:
Poti pune eventual o racire cu aer la esc.
inca o racire fata de ce are deja esc-ul???
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------

Postat 02 June 2011 - 09:30 AM
R3dD3vil, la 02 June 2011 - 09:28 AM, a spus:
In cazul asta nu strica.Sa-i inghete circuitele. :( :lol:
Aceasta postare a fost editata de pilo: 02 June 2011 - 09:30 AM
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 02 June 2011 - 09:43 AM
pilo, la 02 June 2011 - 09:30 AM, a spus:
nu stiu cate cunostinte de electronica ai dar nici prea mult rece nu face bine la circuite. trebuie mentinuta o temperatura optima, ceva gen temperatura camerei.
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------

Postat 02 June 2011 - 04:36 PM
Am incercat sa gasesc pe google detalii complete despre motoare si regulatoare brushless dar nicaieri nu am gasit ceva complet.
Au f.multi parametrii si nu stiu care sunt cei care trebuie luati in seama si cei care pot fi ignorati.
O sa deschid un nou topic cu scopul de a strange cat mai multe informatii despre motoarele brushless pentru a-i putea ajuta pe viitor pe cei care sunt in situatia mea de acum :rolleyes:
Postat 03 June 2011 - 11:40 AM
Coolerul nu poate aduce temperatura mai jos decat cea ambientala, ca el doar "plimba" curenti de aer luati tot din mediul ambiental, deci mai jos de atat nu poate face.
De obicei esti tentat sa faci confuzie intre ce simti tu cand scoti capul pe geam din masina la viteza mare si ti se face frig, cu temperatura reala. Curentii de aer tot ce fac e sa inlature caldura pe care tu (sau un circuit electric sau orice alt corp) o produci, si daca scade temperatura de la suprafata pielii un pic imediat simti ca iti ingheata capul, dar de fapt este temperatura de afara, daca afara sunt 25 de grade simti ca ingheti.
Ca idee, unele masini au termometru exterior care e montat oarecum in "bataia" vantului si bineinteles ca indica temperatura reala, nu "ingheata", desi la prima idee iti poate veni in gand sa zici ca nu poate determina temperatura corecta ci ca se va raci prea mult.
Postat 03 June 2011 - 01:05 PM
Multa, multa bafta.