Modelism - RHC Forum: SCRISOARE DESCHISA - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

SCRISOARE DESCHISA IN ATENTIA STAFULUI RHC

#1 Useril este offline   livakes 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 22-January 05

Postat 28 January 2005 - 10:35 AM

" Drag" RHC vreau sa va spun ca desi va dati a fi o mare firma care vinde articole de modelism mi-ati dovedit contrariul si aveti foarte mult de invatat de la concurenta voastra ######. Cum a inceput totul ;ne avind acces prea des la internet am decis sa fac o comanda prin telefon ,sun la firma raspunde secretara si imi spune sa las comanda si voi primi pachetul,buun las comanda adresa CNP ul si alte date , dupa doua saptamani nici macar nu am mai auzit de comanda mea , zic ba poate a pierdut secretara comanda sau ceva de genu asta ,sun pe STEFAN TULBURE ''da avem toate produsele dar nu sunt la firma ca sa va preiau comanda ,va sun eu"(la misto telefonul sa pirdut pe un cablu adiacent )OK zic, Am un prieten care e din Bucuresti care vine lunea si joia pe la mine in oras il sun; bai Gabi ia si mie de la RHC alea alea si adu-le cand vii incoace !
Dupa 3- 4 ture la RHC zeci de telefoane reuseste joi sa cumpere toate produsele ! Cand ajung jucariile la mine SURPRIZA (comandasem cablu bowden vreo 7 buc am zis ca e afacere" cablu bowden cu insertie metalica cu furci de control " si niste solar )desfac pachetu si gasesc numai camasa si cablul pe int fara insertie fara furci de control fara nimic !!!!!!!! Domnilor daca dvs platiti un produs cu anumite specificatii si primiti ceva sub calitativ ce ati face ?( in afara daca sar intampla asa ceva firma ar putea fi acuzata de publicitate falsa )Desi nu sunt singurul in situatia asta cred ca RHC este cea mai neserioasa firma cu care am lucrat ! ROG pe BIG BOSS de la RHC sa faca in asa fel incat staful RHC sa isi revizuiasca atitudinea fata de clientii actuali si viitori !!!VA multumesc !
0

#2 Useril este offline   Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 15-March 02

Postat 28 January 2005 - 11:55 AM

Am investigat incidentul. Greseala a colegilor mei a fost in partea de facturare in care au scris un alt cod fata de cel corect livrat. Prietenul tau M.M. Gabriel a cerut generic "cablu bowden" ceace a si primit. Vei primi prin posta produsul facturat - in mod gratuit. Valoarea este de 296'471 +TVA.
Andrei
-- Nu mor caii cind vor cainii --
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu