Pagina 1 din 1
Intrebare..
Postat 08 June 2011 - 03:14 PM
Lev, la 08 June 2011 - 10:45 AM, a spus:
Nu stiu dar cred ca a fost doar o discutie pt ca ramasesera persoane "pe dinafara" la concursuri, sau ceva de genul, din diverse motive.
Oricum e o mare prostie, sa vezi monster langa buggy :wacko:
Oricum e o mare prostie, sa vezi monster langa buggy :wacko:
Din moment ce e buggyurile au unde participa de ce s-ar mai baga si in acest concurs?
Postat 08 June 2011 - 03:26 PM
Ady., la 08 June 2011 - 03:14 PM, a spus:
Din moment ce e buggyurile au unde participa de ce s-ar mai baga si in acest concurs?
In cadrul concursurilor nu se mai tine aceasta clasa pentru ca nu sunt suficienti participanti, de exemplu la concursul http://www.rhcforum....froad-cup-2011/ este si o clasa de open electric 1/10, la care se putea intra si cu e-revo 1/10 care este de fapt un monster truck de aceleasi dimensiuni ca si savage.
Daca ar fi suficienti doritori si s-ar prezenta la consurs...sigur ar exista o varianta si s-ar forma clasa, dar din pacate nici macar la clasa truggy lucrurile nu sunt chiar roz pentru ca sunt din ce in ce mai putini, trebuie sa fie un numar minim de participanti (cred ca ~10) pentru a se tine clasa;).
Bafta
Aceasta postare a fost editata de daniel_hnatec: 08 June 2011 - 03:27 PM
Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea
Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
Postat 08 June 2011 - 05:29 PM
daniel_hnatec, la 08 June 2011 - 03:26 PM, a spus:
In cadrul concursurilor nu se mai tine aceasta clasa pentru ca nu sunt suficienti participanti, de exemplu la concursul http://www.rhcforum....froad-cup-2011/ este si o clasa de open electric 1/10, la care se putea intra si cu e-revo 1/10 care este de fapt un monster truck de aceleasi dimensiuni ca si savage.
Daca ar fi suficienti doritori si s-ar prezenta la consurs...sigur ar exista o varianta si s-ar forma clasa, dar din pacate nici macar la clasa truggy lucrurile nu sunt chiar roz pentru ca sunt din ce in ce mai putini, trebuie sa fie un numar minim de participanti (cred ca ~10) pentru a se tine clasa;).
Bafta
Bafta
Tocmai aceasta "varza" pe clasa open electric 1/10 este vinovata de neparticipare. Nu exista cretinism mai mare decat monster langa buggy, 2wd langa 4wd si tot asa. Ca nu mai vorbim de faptul ca producatorii spun despre un anumit model de monster ca e 1/10 dar la cote gabaritice se incadreaza cu brio la 1/8.
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
Arata acest topic
Pagina 1 din 1