Stxcarp, la 31 May 2011 - 09:26 PM, a spus:
mie sincer nu mia placut cum carmeste o barca din regulatoare adica daca virezi numai putin intro parte ea vireaza foarte brusc si atunci mergi ca pisatul boului...asa am crezut eu de cuvinta cai mai ok pt mine....nu fac barci de vanzare pentru ca nu am timpul necesar....asta am inceputo in noiembrie si abia acuma cateva saptamani am terminato...
Salut.
Te contrazic in acest sens: o barca cu 2 motoare si 2 regulatoare mixate face cam in felul urmator:
Daca mansa e la punctul zero... si dai stg sau dr de stick... ea se va invarti pe loc ca un tanc... unul din motoare merge intr-un sens iar alalaltu' invers... insa daca esti cu barca accelerata atunci cand dai usor de stick stg sau dr unul din motoare se va accelera mai tare ca celalat... iar carmirea este lenta. Daca dai mai brusc... sau pana la capat de stick... atunci unul din motoare isi reduce considerabil viteza in timp ce la calalat accelereaza.
In orice caz barca merge drept... dupa ce e usor reglata din trimm-uri iar virajele sunt blande sau agresive in functie de cel care utilizeaza telecomanda.
Barca ta merge drept datorita faptului ca ai avut noroc de 2 motoare cu turatii/consumuri identice... altfel tot din trimm-uri o reglai... dar cam omorai servo-ul de carma datorita faptului ca e solicitat permanent. Sau asa se intampla?
Oricum... spor!
Aceasta postare a fost editata de Adistul: 05 June 2011 - 02:41 PM