Pagina 1 din 1
Navomodele HED informatii?
Postat 13 May 2011 - 12:02 PM
Salutare
Tatal meu, impatimit al pescuitului doreste achizitionarea unei noi barcute de plantat. A vazut site-ul celor de la HED (www.vap orase.ro) si i-au placut cele de acolo.
Eu, fiind pasionat de auto, recunosc cinstit ca sunt total afon la navo, si de aceea as dori parerile voastre despre navomodelele de acolo
Multumesc!
Tatal meu, impatimit al pescuitului doreste achizitionarea unei noi barcute de plantat. A vazut site-ul celor de la HED (www.vap orase.ro) si i-au placut cele de acolo.
Eu, fiind pasionat de auto, recunosc cinstit ca sunt total afon la navo, si de aceea as dori parerile voastre despre navomodelele de acolo
Multumesc!
MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
Postat 13 May 2011 - 12:48 PM
diesel1.4, la 13 May 2011 - 12:02 PM, a spus:
Salutare
Multumesc!
Multumesc!
...sunt f bune dar nu-si justifica pretul !!!
...tabula crasa, mortua est!
Postat 13 May 2011 - 01:35 PM
daca banii nu constiuie o problema, HED, daca da, ai variante chiar aici pe forum la mai putin de jumatate din pretul celei mai ieftine barcute HED, iar cea mai buna in opinia mea este chiar barcuta unuia dintre cei care ti-au raspuns la topic ...
Postat 13 May 2011 - 01:41 PM
Va dati seama ca daca se gaseste vreo varianta mai ieftina, dar de aceeasi calitate, bineinteles ca aceea o sa fie varianta castigatoare.
Daca aveti sfaturi/sugestii chiar va rog sa le postati
Multumesc inca o data
Daca aveti sfaturi/sugestii chiar va rog sa le postati
Multumesc inca o data
Aceasta postare a fost editata de diesel1.4: 13 May 2011 - 01:42 PM
MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
Postat 13 May 2011 - 06:47 PM
Erau pe aici cateva opinii mai vechi....
http://www.rhcforum....ntru-nadit-hed/
Nu stiu daca au schimbat tehnologia sau nu.....
Spor
http://www.rhcforum....ntru-nadit-hed/
Nu stiu daca au schimbat tehnologia sau nu.....
Spor
Postat 13 May 2011 - 11:04 PM
Din puncul meu de vedere nu isi justifica pretul, Arata foarte bine dar la acest pret... Eu mi-am facut singur o barca de nadit si a costat 1400 si o saptamana de lucru,coca am luat-o de la cineva si am pus piese numai de calitate, barca merge lejer pana la 400 de metrii, duce 2,5 kg de nada si are 2 sisteme de eliberare a carligului, viteza suficient de mare si nu am avut absolut niki macar o problema cu ea. daca te intereseaza si ai timp te pot ajuta cu info cum sa o faci si cu poze.
Postat 14 May 2011 - 10:13 AM
moty, la 13 May 2011 - 01:09 PM, a spus:
Cred ca sunt cele mai bune, dar si pretul e pe masura.
Eu nu sunt de aceeasi parare ca sunt cele mai bune eu cred ca aici pe forum gasesti multe modele care se comporta mult mai bine decat hed-ul, dar depinde de ce dotari si ce vrei sa aiba barcuta, o sa ai si un pret pe masura ,dar ma rog este doar parerea mea ;)
Niciodata sa nu-ti refuzi inima, merita sa faci orice pt tine
tel. 0723693168
tel. 0766646477
id. mess. yulyyan
tel. 0723693168
tel. 0766646477
id. mess. yulyyan
Postat 15 May 2011 - 11:11 PM
Pana la urma s-a decis la HED Triton (a luat-o jumatate jumatate cu un al pescar, prieten cu el)
Va multumesc de sfaturi!
Stima
Va multumesc de sfaturi!
Stima
MOTOSPORT RACING TEAM
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
Arata acest topic
Pagina 1 din 1