Dupa 3 ani de asfalt, iarba, pietris, grohotis, etc. si nenumarate plimbari pe la vulcanizare m-am hotarat sa schimb batranele si uzatele cauciucuri originale de E-savage.
Ce am gasit pana acum.
HPI Racing Aggressors Tire S Compound Hellfire
SPECS: Outer Diameter: 140mm
Inner Diameter: 73mm
Width: 66.5mm
Jconcepts Double Dee's
SPECS: Outer Diameter: 140mm
Inner Diameter: 80mm
Width: 70mm
Ambele se potrivesc pe jantele Rulux.
Precizez ca nu ma intereseaza Dirt Bonz pentru ca sunt prea mari si strica aspectul masinii.
Daca mai stie cineva ceva gume cu dimensiuni asemanatoare cu cele de sus , astept cu nerabdare un raspuns.
Multumesc anticipat.
Pagina 1 din 1
Cauciucuri pentru E-savage Recomandari ?!?
Postat 10 May 2011 - 01:18 PM
Rugaminte pentru cine detine un HPI Bullet Flux ST.
Imi puteti da si mie va rog dimensiunile cauciucurilor ?
Din cate am vazut din poze cam seamana cu cele de e-savage ( la dimensiuni ) dar nu pot fi sigur 100% doar din poze.
Multumesc anticipat.
Imi puteti da si mie va rog dimensiunile cauciucurilor ?
Din cate am vazut din poze cam seamana cu cele de e-savage ( la dimensiuni ) dar nu pot fi sigur 100% doar din poze.
Multumesc anticipat.
HPI E-Savage, GCM reaction diffs with HPI Blitz gears, Modified driveshafts, Superglide steering, Turnigy Trackstar 150A, Turnigy XK3665-B-2300KV, External BEC, Turnigy 15Kg Servo, Rulux Halfups, HPI Aggressors.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 11 May 2011 - 01:05 PM
Am nevoie de diametru exterior, latime si greutate daca se poate.
Multumesc de link oricum.
Multumesc de link oricum.
HPI E-Savage, GCM reaction diffs with HPI Blitz gears, Modified driveshafts, Superglide steering, Turnigy Trackstar 150A, Turnigy XK3665-B-2300KV, External BEC, Turnigy 15Kg Servo, Rulux Halfups, HPI Aggressors.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Postat 12 May 2011 - 08:51 PM
:clapping: aha...din pacate nu te pot ajuta cu aceste date...eu fiind fan de Traxxas :p:P:P :drinks: dar poate apare cineva de prin cluj posesor de astfel de HPI si ne ajuta cu aceste dimensiuni...
Ma tot bate si pe mine gandul sa iau un e-savage (pentru clipele cand 4x4 e la moda)...dar nu stiu ce sa fac...ceva probleme cu diff-urile?...trebuie/pot fi schimbate cu ceva mai bun? :pardon:
Ma tot bate si pe mine gandul sa iau un e-savage (pentru clipele cand 4x4 e la moda)...dar nu stiu ce sa fac...ceva probleme cu diff-urile?...trebuie/pot fi schimbate cu ceva mai bun? :pardon:
Postat 13 May 2011 - 07:49 AM
Nu e nici o problema cu diff-urile. Atata timp can nu pui pe ea roti de 350g bucata sau te miri ce motor brushless nu vei avea probleme cu ea.
De fapt doar imi stii masina.
Oricum, daca iti place trx mergi cu un e-maxx.
De fapt doar imi stii masina.
Oricum, daca iti place trx mergi cu un e-maxx.
Aceasta postare a fost editata de elbutchos: 13 May 2011 - 07:50 AM
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1