Modelism - RHC Forum: HK 450 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

HK 450

#31 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 01 May 2011 - 01:25 PM

Vezi postareacaranfil, la 01 May 2011 - 09:41 AM, a spus:

pai si eu cum sa fac comanda pana la urma ?

P.S voi cum faceti ?

Foarte simplu: suni si ceri cu domnisoara Chu (e cea mai amabila). Ii spui ce-ti trebuie dar ai grija sa-i amintesti sa-ti dea piese din alea bune din depozit, nu din alea de sub tejghea care-s naspa si scumpe. Pentru asta, n-ar fi rau sa-i propui o atentie, o maslina ceva, ca sa mearga treaba bine. Dupa aia, stabilesti cum faceti cu banii: ori ii dai cand vine ea pe aici, ori ii duci tu personal cand ai drum pe acolo.

Vezi ca era un topic la Generalitati, intitulaat "Comanda Hobby King". Poate mai gasesti si pe acolo ceva informatie in plus, desi nu cred.

Spor la cumparaturi
0

#32 Useril este offline   caranfil 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 10-May 10

Postat 01 May 2011 - 01:30 PM

Vezi postarearad_gaby, la 01 May 2011 - 01:25 PM, a spus:

Foarte simplu: suni si ceri cu domnisoara Chu (e cea mai amabila). Ii spui ce-ti trebuie dar ai grija sa-i amintesti sa-ti dea piese din alea bune din depozit, nu din alea de sub tejghea care-s naspa si scumpe. Pentru asta, n-ar fi rau sa-i propui o atentie, o maslina ceva, ca sa mearga treaba bine. Dupa aia, stabilesti cum faceti cu banii: ori ii dai cand vine ea pe aici, ori ii duci tu personal cand ai drum pe acolo.

Vezi ca era un topic la Generalitati, intitulaat "Comanda Hobby King". Poate mai gasesti si pe acolo ceva informatie in plus, desi nu cred.

Spor la cumparaturi

in primul rand domnisoara Chu ce limba vorbeste ? nu cred ca romana si nu neaparat piese eu ma gandeam sa iau kitul acum si mai e ceva eu ma gandeam la ceva de genul ca trimite in posta eu ma duc iau pachetul ( dau suma cat este + taxele postale) si gata........ ai zis ca daca trec pe acolo unde pe acolo ?
0

#33 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 01 May 2011 - 02:15 PM

caranfil,

Sunt destui care vin pe forum si scriu 'eu vreau', nimic nou su soare cu totii vrem, trebuie sa intelegi umorul.

- i-ti deschizi un card cu acces international electronic
- il alimentezi cu o suma pe care esti dispus sa o investesti
- daca totul e ok, cardul functioneaza si este vizibil (accesibil) prin internet
- it-i faci cont pe site-ul respectiv (hobby.... na ca iau dai astia cu tamiie)
- comanzi in cos ceea ce-ti trebuie (modelul si piesele)
- calculezi si costul transportului (au ei tabele in functie de produse si greutate,si sistemul de transport)
- daca totul e ok, faci plata
- astepti 3-30 de zile (in functie de sistemul de transport pe care ti l-ai ales)
- i-ti vine avizul pentru un oficiu postal international
- te duci cind e vames, si te impaci cu individul
- gata, ai totul in mina.

Evident la magazinele interne este mult mai simplu si mai rapid.

Acum, daca ai comandat tot ce-ti trebuie, si daca ai luat produsele corecte:
- trebuie sa-ti asamblezi un elicopter operativ (zburabil) nu un bibelou, si sunt secrete de asamblare
- trebuie sa-l reglezi pentru cel putin doua conditii (idle-uri) de zbor, si e mai dificil decit pare
- cind elicopterul e gata (se cheama RTF), constati ca nu ai stiinta pilotarii (nu era la pachet). Dar ai sanse sa o deprinzi, asta tine de parametrii tai psihologici.

Sunt multi care vor elicopter rc, putini reusesc, si mai putini pot sa-l zboare fara crash-uri, si vre-o 10 in tara fac chiar acrobatii. Depinde numai de tine.
-
0

#34 Useril este offline   caranfil 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 10-May 10

Postat 01 May 2011 - 02:26 PM

Vezi postareavlad1, la 01 May 2011 - 02:15 PM, a spus:

caranfil,

Sunt destui care vin pe forum si scriu 'eu vreau', nimic nou su soare cu totii vrem, trebuie sa intelegi umorul.

- i-ti deschizi un card cu acces international electronic
- il alimentezi cu o suma pe care esti dispus sa o investesti
- daca totul e ok, cardul functioneaza si este vizibil (accesibil) prin internet
- it-i faci cont pe site-ul respectiv (hobby.... na ca iau dai astia cu tamiie)
- comanzi in cos ceea ce-ti trebuie (modelul si piesele)
- calculezi si costul transportului (au ei tabele in functie de produse si greutate,si sistemul de transport)
- daca totul e ok, faci plata
- astepti 3-30 de zile (in functie de sistemul de transport pe care ti l-ai ales)
- i-ti vine avizul pentru un oficiu postal international
- te duci cind e vames, si te impaci cu individul
- gata, ai totul in mina.

Evident la magazinele interne este mult mai simplu si mai rapid.

Acum, daca ai comandat tot ce-ti trebuie, si daca ai luat produsele corecte:
- trebuie sa-ti asamblezi un elicopter operativ (zburabil) nu un bibelou, si sunt secrete de asamblare
- trebuie sa-l reglezi pentru cel putin doua conditii (idle-uri) de zbor, si e mai dificil decit pare
- cind elicopterul e gata (se cheama RTF), constati ca nu ai stiinta pilotarii (nu era la pachet). Dar ai sanse sa o deprinzi, asta tine de parametrii tai psihologici.

Sunt multi care vor elicopter rc, putini reusesc, si mai putini pot sa-l zboare fara crash-uri, si vre-o 10 in tara fac chiar acrobatii. Depinde numai de tine.
-

am inteles cu toate ca nu am incredere in inter net adica cu carduri etc.
0

#35 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 01 May 2011 - 06:47 PM

Eu am un card numai pentru asta, bag banii inainte se fac cumparatura. Al meu e la raiffeisen.

Vezi postareacaranfil, la 01 May 2011 - 02:26 PM, a spus:

am inteles cu toate ca nu am incredere in inter net adica cu carduri etc.

0

#36 Useril este offline   paul_e88 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 246
  • Inregistrat: 27-December 10

Postat 28 May 2011 - 02:41 PM

Am citit ambele subiecte in care se discuta despre configurarea Hk 450.
Pe pagina precedenta, la acea configuratie postata de caranfil, din cate inteleg singurul lucru ok era kitul heli si gyro.
Motorul intr-adevar difera de configuratia facuta de stiganas, la fel si ESC-ul, insa nu inteleg de ce bateria nu e buna, pentru ca e chiar cea recomandata in subiectul despre configurarea unui heli ieftin.

Si legat de statie, o sa merg probabil pe spektrum dx6i, ca am citit de bine de ea, dar poate sa imi explice cineva diferenta intre modele?
De exemplu, "SPEKTRUM DX6I 2,4GHZ 6/6/0/B M2 DSM-X ", ce inseamna acele 6/6/0/B, si ce inseamna mai exact mode 1 sau mode 2?
Care e cea mai potrivita pentru folosirea cu un elicopter?
Mersi.

LE: am inteles acum ca ar trebui mode 2. Daca se poate si vreau sa ii pun camera, ar trebui sa iau mai bine DX7?

Aceasta postare a fost editata de paul_e88: 28 May 2011 - 02:45 PM

0

#37 Useril este offline   mihai3d 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 10-April 09

Postat 28 May 2011 - 07:57 PM

parerea mea dc te dai cu heli DX7 e minimum
(adica 7 canale)
0

#38 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 28 May 2011 - 08:48 PM

Paul,

- intr-un topic despre hk450 hai sa discutam despre hk450
- ai pus mai multe intrebari, ca sa-ti putem raspunde util, ar trebui sa faci topic-uri separate
- statia este un element foarte important pentru pilotare rc. Cea mai buna este cea mai scumpa pe care ti-o permiti. Cu DX6 se poate pilota heli, DX7-ele este mai bun.
- foarte utila ti-ar fi o vizita la un cimp (de zbor)
0

#39 Useril este offline   emilemir 

• Search Sexy Girls from your city for night
  • Grup: Validating
  • Postari: 881
  • Inregistrat: 04-April 10
  • Interests:discussion

Postat 29 May 2011 - 06:05 PM

in primul ranad daca vrei sa iei din hk trebuie sa-ti faci cont la ei, dupa care iti trebuie un card de plati electronice (eu am card ING Basic). Intri si iti alegi ce vrei de la ei, le pui in cos dupa care le platesti si astepti sa-ti vina . Si ai grija ca ce vrei sa fie si pe stoc!!
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu