Tren de aterizare Cum ?
Postat 21 January 2005 - 10:58 AM
Vreau sa stiu din ce se face un tren de aterizare , cum se face .Daca exista materiale in comert si de unde pot sa le iau. etc .
Trenul meu nu e ceva complicat trebuie sa fie simplu de facut (pentru ca nu prea am scule ) sa fie usor (pentru ca se va monta pe un FUN-FLY cu motor de 4.2 CC ) .
PS: Nu ma bagati in fibra de carbon sau mai stiu io ce pentru ca nu e utila informatia la momentul asta. Daca cumva vreti sa scrieti despre asta incepeti cu locul de unde se cumpara fibra de carbon , fibra de sticla, rasini si ce mai trebuie pentru ca altfel nu are rost .
Bafta mare
Postat 21 January 2005 - 11:37 AM
Postat 21 January 2005 - 11:45 AM
De la care magazin ? Cu ce o tai ? Care 5 mm ca aia de la fuego are MAXIM 2 mm si fuego e mult mai gru fata de ce vreau eu sa fac. E un singur fel de foaie de aluminiu ?
Daca incercati sa NE ajutati pentru ca sunt sigur ca mai sunt si altii care au nevoie de informatii incercati sa evitati lucrurile evidente .
Acum probabil ca o sa apara mesajele in care diversi ne anunta ca ei nu stiu cum se face. :angry: :angry: :angry:
Postat 21 January 2005 - 12:19 PM
E ceva simplu dar daca nu ai mai facut nu stii cum sa il faci .
Imagini atasate
Postat 21 January 2005 - 12:26 PM
materiale: una bucata rigla scolar comunist de lemn (30cm)
una pereche role ale surorii, ramase mici din care se scot doua roti cu rulmenti si shurub si (foarte important) o parte din suportul din plastic ce le sustine
se dau, in plasticul mai sus amintit, gauri cu burghiu de 3,5mm, in rigla de scolar la fel, si cu nite bucati de tabla de aluminiu de 1mm (sa zicem 20*50mm suprafatza) se pun rotile de role la capatul riglei de scolar comunist...
rigla cu pricina se prinde de aeromodel prin intermediul unor bucati de placaj PFL de 4mm (din care taiam figurine la traforaj)
detaliile le rezolvi dupa bunul plac, daca mie mi-a iesit care nu am tangente cu mecanica sigur iese oricui
drept dovada a fiabilitatii acestui sistem in unicul si ultimul crash al aeromodelului echipat cu acesta bijuterie inginereasca singura chestie ce nu s-a rupt a fost trenul de aterizare.
P.S. descrierea de mai sus nu este o gluma! efectiv asa am facut eu un tren de aterizare
Succes!
Postat 21 January 2005 - 12:31 PM
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de MrSpace: 21 January 2005 - 12:33 PM
Postat 21 January 2005 - 12:44 PM
daca ai noroc .. poatte rogi pe cineva iti taie .. sau te duci cu planul acolo .. mai dai ceva in pluis si ti-l taie iei
Postat 21 January 2005 - 12:46 PM
http://www.rhc.ro/produse.php?cPath=3_87&p...products_id=824
Postat 21 January 2005 - 01:10 PM
red
Postat 21 January 2005 - 01:39 PM