Modelism - RHC Forum: noua carcasa vopsita de mine - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

noua carcasa vopsita de mine si noile mele roti....

#1 Useril este offline   Damian constantin dragos 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 236
  • Inregistrat: 26-January 11
  • Interests:automodelist si interesul de a-mi dezvolta imaginatia la construirea sau modificarea automodelelor de diferite marimi

Postat 11 April 2011 - 06:54 PM

super tare cum am vopsito.....Imagine atasata: masina11.gif
Imagine atasata: masina22.gif
Relatii la dr4g0s2004@yahoo.com

ID- dr4g0s2004

tel.0758362575
0

#2 Useril este offline   Damian constantin dragos 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Interests:automodelist si interesul de a-mi dezvolta imaginatia la construirea sau modificarea automodelelor de diferite marimi

Postat 11 April 2011 - 06:57 PM

Imagine atasata: masina33.gif
Imagine atasata: masina44.gif

Imagine atasata: masina55.gif
Imagine atasata: masina66.gif

Imagine atasata: masina77.gif
Imagine atasata: masina88.gif

ASTEPT COMENTARII!!!!!!!!!!!!!!!

Aceasta postare a fost editata de Damian constantin dragos: 11 April 2011 - 06:58 PM

ID- dr4g0s2004

tel.0758362575
0

#3 Useril este offline   Damian constantin dragos 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2011 - 07:00 PM

PENTRU POZE MAI CLARE ...TRIMIT PE MESS.....
dr4g0s2004@yahoo.com

ID- dr4g0s2004

tel.0758362575
0

#4 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 11 April 2011 - 07:03 PM

Of of... "Polish auto de calitate cu produse din gama 3M si SONAX cu masina de polishat perfomanta din germania."
Dupa cum ai vopsit caroseria aia (am scris ca ai vopsit-o, nu ca este pe jumatate vopsita... adica treaba neterminata) nu as veni la tine sa imi faci nici macar un polish.
Ce este mai grav, este ca ti-ai batut joc de caroseria aia de stadium truck in loc sa iei o caroserie de touring 1/10 la 200mm... perfecta pentru autmodelul tau.
Si inca ceva... topicele asta sau asta ce au??? sunt prea "populate pentru tine, sau nu iti puteai lauda singur "marfa" acolo???

Tocmai am vazut ca urmaresti dispe...cu inters subiectul...adica tie chiar iti place....

Aceasta postare a fost editata de Diesel: 11 April 2011 - 07:04 PM

0

#5 Useril este offline   Damian constantin dragos 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2011 - 07:13 PM

Vezi postareaDiesel, la 11 April 2011 - 07:03 PM, a spus:

Of of... "Polish auto de calitate cu produse din gama 3M si SONAX cu masina de polishat perfomanta din germania."
Dupa cum ai vopsit caroseria aia (am scris ca ai vopsit-o, nu ca este pe jumatate vopsita... adica treaba neterminata) nu as veni la tine sa imi faci nici macar un polish.
Ce este mai grav, este ca ti-ai batut joc de caroseria aia de stadium truck in loc sa iei o caroserie de touring 1/10 la 200mm... perfecta pentru autmodelul tau.
Si inca ceva... topicele asta sau asta ce au??? sunt prea "populate pentru tine, sau nu iti puteai lauda singur "marfa" acolo???

Tocmai am vazut ca urmaresti dispe...cu inters subiectul...adica tie chiar iti place....

Domnu meu...sincer...e o mare diferenta in a polisha o masina si a "vopsi" o carcasa de rc ..
Polishul e pentru masinile mari ...cu care te duci la munca sau in vacanta...la alea fac polish nu la astea mici....
Eu la astea sunt intru totul un incepator....asa cum nu am stiut si ce carcasa sa iau ....
Nu ma supar de comentariile facute.....TOATE AU UN INCEPUT PENTRU TOTI!!!!

ID- dr4g0s2004

tel.0758362575
0

#6 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 11 April 2011 - 09:07 PM

Vezi postareaDamian constantin dragos, la 11 April 2011 - 07:13 PM, a spus:

Domnu meu...sincer...e o mare diferenta in a polisha o masina si a "vopsi" o carcasa de rc ..
Polishul e pentru masinile mari ...cu care te duci la munca sau in vacanta...la alea fac polish nu la astea mici....
Eu la astea sunt intru totul un incepator....asa cum nu am stiut si ce carcasa sa iau ....
Nu ma supar de comentariile facute.....TOATE AU UN INCEPUT PENTRU TOTI!!!!

De ce nu intrebi atunci ce carcasa sa iei? Ceea ce ai facut tu... nu este bine, sa ma exprim bland, domnul meu. Mai ales ca stii sa faci polish, ar trebui sa stii ce presupune vopsitul, fie el si pe o caroserie rc. Nu este diferenta asa de mare pe cat crezi. Probabil, nu carcasa si vopseaua m-au facut sa comentez, ci atitudinea ta in a pune poze.... "super tare cum am vopsito....."... nu, nu este super tare. Mai ai de dat un strat de alb peste.

Aceasta postare a fost editata de Diesel: 11 April 2011 - 09:09 PM

0

#7 Useril este offline   Damian constantin dragos 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 11 April 2011 - 09:20 PM

Vezi postareaDiesel, la 11 April 2011 - 09:07 PM, a spus:

De ce nu intrebi atunci ce carcasa sa iei? Ceea ce ai facut tu... nu este bine, sa ma exprim bland, domnul meu. Mai ales ca stii sa faci polish, ar trebui sa stii ce presupune vopsitul, fie el si pe o caroserie rc. Nu este diferenta asa de mare pe cat crezi. Probabil, nu carcasa si vopseaua m-au facut sa comentez, ci atitudinea ta in a pune poze.... "super tare cum am vopsito....."... nu, nu este super tare. Mai ai de dat un strat de alb peste.

hai sa iti explic cum e cu polishatul.....e o lustruire a caroseriei adik a reda luciul la o masina vopsita...iar daca ai sa imi dai buzz pe mess am sa iti arat cateva poze cu polish la o masina....a polisha nu implica deloc munca cu vopsele sau lacuri....ci e o reinaoire a suprafetei de lac a vopselei ...adica ii redau luciul masiinei

iar in privinta a cea ce am facut eu cu caroseria mea e ca nu am reusit sa o "fac" cum vroiam...ideea e ca am scris si gresit...carcasa nu e vopsita....e data cu markerul rosu si negru.
deci ..nu am vopsele..

ID- dr4g0s2004

tel.0758362575
0

#8 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 12 April 2011 - 07:39 AM

Vezi postareaDamian constantin dragos, la 11 April 2011 - 09:20 PM, a spus:

hai sa iti explic cum e cu polishatul.....e o lustruire a caroseriei adik a reda luciul la o masina vopsita...iar daca ai sa imi dai buzz pe mess am sa iti arat cateva poze cu polish la o masina....a polisha nu implica deloc munca cu vopsele sau lacuri....ci e o reinaoire a suprafetei de lac a vopselei ...adica ii redau luciul masiinei

iar in privinta a cea ce am facut eu cu caroseria mea e ca nu am reusit sa o "fac" cum vroiam...ideea e ca am scris si gresit...carcasa nu e vopsita....e data cu markerul rosu si negru.
deci ..nu am vopsele..

Polish inseamna sa lustruiesti intradevar, dar tu lustruiesti lacul, si intradevar nu ai treaba cu vopseaua masinii. Daca prin polishatul tau ciobesti o bucatica de lac cu tot cu vopsea ce ii faci??? Normal ca tu ii spui omului ca nu este vina ta, si probabil il anunti inainte ca se poate intampla asta nu? Sau ai markere cu toate culorile pregatite?
La caroseria de automodel trebuia sa te uiti peste topicul ce ti-am sugerat mai sus, si chiar daca ai facut-o cu markerul, daca ii dai un strat de alb peste marker, se vor vedea altfel culorile. Acum se vede ceva transparent, si nu se intelege nimic.
Si zi-mi si mie te rog, de ce ai folosit markerul???
0

#9 Useril este offline   Damian constantin dragos 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 12 April 2011 - 09:48 AM

Vezi postareaDiesel, la 12 April 2011 - 07:39 AM, a spus:

Polish inseamna sa lustruiesti intradevar, dar tu lustruiesti lacul, si intradevar nu ai treaba cu vopseaua masinii. Daca prin polishatul tau ciobesti o bucatica de lac cu tot cu vopsea ce ii faci??? Normal ca tu ii spui omului ca nu este vina ta, si probabil il anunti inainte ca se poate intampla asta nu? Sau ai markere cu toate culorile pregatite?
La caroseria de automodel trebuia sa te uiti peste topicul ce ti-am sugerat mai sus, si chiar daca ai facut-o cu markerul, daca ii dai un strat de alb peste marker, se vor vedea altfel culorile. Acum se vede ceva transparent, si nu se intelege nimic.
Si zi-mi si mie te rog, de ce ai folosit markerul???

"Daca prin polishatul tau ciobesti o bucatica de lac cu tot cu vopsea ce ii faci???" ce vrei sa spui cu asta?....ca nu inteleg...cum sa ciobesti lacul cu tot cu vopsea?????....
Nai cum ca lucrez cu bureti ....cum asi putea sa ciobesc lacul cu vopsea cu un burete....?

oricum...am folosit markerul pentru a putea folosi vopseaua mai tarziu ca decomadata nu am deloc vopsele...iar markerul pe carcasa nu tine mult.....
mai am o carcasa care a fost pictata cu markerul si sa cam sters....

Aceasta postare a fost editata de Damian constantin dragos: 12 April 2011 - 09:49 AM

ID- dr4g0s2004

tel.0758362575
0

#10 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 12 April 2011 - 05:08 PM

OK, sa vad daca am inteles bine. Caroserie de truck pe model onroad, mazgalita cu markerul. Deci ai facut o dubla tiganie. Si te mai si lauzi cu ea? Pe un thread deschis special pentru asta? http://www.dialidol.com/asp/images/icons/smiley/Frowns/smiley_thumb_down_36.jpg
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

#11 Useril este offline   crisss 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 13-February 09
  • Interests:Automodelism

Postat 12 April 2011 - 05:19 PM

Vezi postareaovidiugm, la 12 April 2011 - 05:08 PM, a spus:

OK, sa vad daca am inteles bine. Caroserie de truck pe model onroad, mazgalita cu markerul. Deci ai facut o dubla tiganie. Si te mai si lauzi cu ea? Pe un thread deschis special pentru asta? http://www.dialidol.com/asp/images/icons/smiley/Frowns/smiley_thumb_down_36.jpg

lasati copilul sa se bucure ca o sa cresca strimb... :rolleyes:
HPI RS4 3 EVO
CEN FUN FACTOR MT.
BLUE MARINE 540 S
SPEKTRUM DX 3 s
RANGE ROVER 1/8 REALISTIC NITRO
-----------------------
MODELIST PENSIONAR
0

#12 Useril este offline   bolocang 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 800
  • Inregistrat: 13-July 09

Postat 12 April 2011 - 05:23 PM

Mooooooooaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cea mai tare caroserie pecare am vazuto vreodata. Iti sun ca esti beton. Intrebareaeste "Mai ai frati acasa?"
XRAY XB 4
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
0

#13 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 12 April 2011 - 05:24 PM

Vezi postareacrisss, la 12 April 2011 - 05:19 PM, a spus:

lasati copilul sa se bucure

Din partea mea nici o problema, putem sa-l si premiem daca vreti, dar mai intra naibii vreun om care vrea si el sa se apuce de vopsit caroseria pe-aici si o sa creada ca chiar asa se face.

Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 12 April 2011 - 05:25 PM

Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

#14 Useril este offline   Damian constantin dragos 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 12 April 2011 - 05:40 PM

asa e aveti dreptate...nu asa se face cu o caroserie ...e mare greseala.....dar din cate stiu eu din greseli intvata omul cel mai bine...chiar daca sunt greselile altora sau ale lui...
oricum mie mi sa parut ca e misto carcasa...cum am decupato si "vopsit-o" cu markerul....

TOATE AU UN INCEPUT!!!!
imi cer scuze celor care le e mila de carcasa stricata de mine

ID- dr4g0s2004

tel.0758362575
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi