Modelism - RHC Forum: ajutor - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

ajutor subaru wrx 2006

#1 Useril este offline   14kla 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 08-April 11

Postat 09 April 2011 - 10:25 AM

buna ziua la toata lumea.este primul meu post si nu stiu daca am postat unde trebuie sa nu imi sariti in cap.am primit o masinuta electrica subaru,nu stiu ce scara e ,denumire nimic despre ea,am facut vreo 2 curse cu ea merge perfect fuge.acum sa revenim la problema mea,pinioanele de la diferential au inceput sa scape,am desfacut acolo sunt in numar de 6(4 mici si 2 mari care ies la planetare)va rag sa imi spuneti de unde pot face rost de asa ceva,sa imi spuneti cum se numeste modelul.momentan am doar poze cu exteriorul,o sa revin si cu alte poze de la motor suspensie etc.multumesc frumos

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1040512.JPG

0

#2 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 11 April 2011 - 07:08 PM

Vezi postarea14kla, la 09 April 2011 - 10:25 AM, a spus:

buna ziua la toata lumea.este primul meu post si nu stiu daca am postat unde trebuie sa nu imi sariti in cap.am primit o masinuta electrica subaru,nu stiu ce scara e ,denumire nimic despre ea,am facut vreo 2 curse cu ea merge perfect fuge.acum sa revenim la problema mea,pinioanele de la diferential au inceput sa scape,am desfacut acolo sunt in numar de 6(4 mici si 2 mari care ies la planetare)va rag sa imi spuneti de unde pot face rost de asa ceva,sa imi spuneti cum se numeste modelul.momentan am doar poze cu exteriorul,o sa revin si cu alte poze de la motor suspensie etc.multumesc frumos

Conteaza numai interiorul, sasiul automodelului. Caroserii poti lua o gramada de marci si firme. Poate fi de la Tamiya sau Robbe. Nu stiu, pana nu vad sasiul. Scara sigur este 1/10. Pinioanele la care faci referire sunt satelitii din diferentiale, si dupa ce afli firma producatoare a sasiului, sigur vei gasi si pesele de schimb. Bafta.
0

#3 Useril este offline   14kla 

• Nou venit
  • Pip

Postat 12 April 2011 - 08:10 AM

asta este caroseria

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1040531.JPG

0

#4 Useril este offline   14kla 

• Nou venit
  • Pip

Postat 12 April 2011 - 08:17 AM

si am uitat sa precizez ca este de la de agostini.(am o fisa de la ea)masinuta a fost gasita de prietena mea intrun transport de haine din anglia.acum astept parerile voastre.si mai important daca ma puteti ajuta cu pinioanele sau cu alte sfaturi.multumesc si o zi buna
0

#5 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 12 April 2011 - 01:45 PM

Eu te-as sfatui sa nu bagi nici macar un leut in ea.
Este mai batrana ca mine.
Daca ai sa cauti si pe google "Bycmo 1/10 2wd" baga si un vintage in coada si o gasesti imediat.
Asta nu se mai fabrica de mult, si piese gasesti pe ebay-uri sau in spania.
http://www.bycmo.com...=1%2F10&x=0&y=0
0

#6 Useril este offline   14kla 

• Nou venit
  • Pip

Postat 12 April 2011 - 03:28 PM

multumesc frumos pentru sfaturi,imi place aceasta masinuta imi mai omor timpul cu ea.daca nu o gaseam eu nici nu ma gandeam la acest hobby,deci nu vreau sa investesc bani in asa ceva.eram interesat daca pot gasi acele pinioane pe undeva dar sa nu ma ajunga mult,adica poate are cineva de vanzare sau pot face vreun artificiu pe acolo?asta asa ca sa ma mai distrez si eu cu ea.o zi buna
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu