raoul_bvand, la 05 July 2012 - 11:12 PM, a spus:
Stima
Salutare. Cu parere de rau.... plansele care ti le-am trimis sunt complete. Atat a fost in revista, atat ti-am copiat. Nu este singura revista Plany modelarshie cu numarul 101 din 1981 pe care am vazut-o si care contine planurile lui Bogdan , si cu mana pe inima-ti spun ca toate contin acelasi numar de planse. Plansa pe care tu o consideri lipas face parte din revista Plany Modelarskie nr 3 din 1965 , revista care contine acelasi tip de plan ( mai complet recunosc ) al tipului de remorcher din clasa H-300 , revista pe care din pacate nu o mai detin prin bunavointa unui asa zis (bun prieten) caruia i-am oferit-o spre copiere si pe care bineinteles a uitat sa o mai returneze . nu fac nici o polemica si nici nu vreau sa-i rostec numele, dar fac un apel pe aceasta cala (stiu sigur ca urmareste acest topik)sa incerce totusi sa-mi restituie revista .
Scuze de of topik, dac in cazul in care in marenemia sa persoana in cauza face acest lucru (de a-mi restituii revista) am sa-ti fac o copie completa a acesteia si am sa ti-o trimit.
Inca o data scuze de offtopik si sper sa nu mi-o iei in nume de rau ca am voit intentionat sa-ti trimit un plan incomplet. departe de mine acest gand , dar .....pur si simplu atat era in revista si atata este in ori si care revista Plany cu nr 101 din 1981.
Stima si spor in continuare.

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla