Un MG946R (13 kg/cm) e puternic dar nu gasesc nicaieri date tehnice despre MG 946 sau 996 sau SG 5010 (6.9 KG/CM - ar ajunge la o cuva). Iar BEC-ul de la Rokie 35 Ah, are un curent de 1,2 Ah. MG -urile poate sa aiba in sarcina 1.5 - 2 Ah. Regulatorul NAVY V30Ah are BEC de max. 5Ah. Inseamna ca e mult mai bun decat Rokie 35Ah? Nu stiu exact cum stau lucrurile si mai studiez pe net si acumulez informatii. Orice informatie este bine venita si va multumesc.
Regards.
Echipare barca Allen.doc (28.5K)
Number of downloads: 82
[/quote]
:p Respectele mele ipsihi.
Fata de cele mai sus mentionate nu prea inteleg> BEC trebuie sa aiba un curent cel putin 1.5 - 2.5 pentru a putea folosi servo de putere gen (MG946, 995, 996R, SM -S4309M). Dar f. multe barci tip Allen folosesc regulator Rokie 35 (care are un BEC de 1.2 Ah)dar culmea exista un regulator NAVY V3012/30Ah, care are un BEC de max 5 Ah (si culmea mai ieftin ca Rokie 35) la care inseamna ca se poate instala servo de putere? Orice informatii ma ajuta enorm pentru ca incerc sa deduc o logica.
Era sa uit ipsihi> am o radiocomanda cu 4 canale si mi-a placut cum ai reusit sa instalezi doua servo pe un canal. Poate imi explici putin.Multumesc mult.
Regards.
Aceasta postare a fost editata de Masaro: 20 March 2011 - 10:25 PM