Am luat doi acumulatori S.H. de 5000 mAh de 6 celule ( 7,2 V ).
Un pack are o celula compromisa cred - are pe ea doar 0,04 Volti si chiar daca am incercat sa o incarc doar pe ea nu mai raspunde la resuscitare - dupa ce baga doar 80 - 100 mAh imi spune charger-ul ca este Full ( am incercat si cu curent mic si cu curent mare ). In timpul incarcarii tensiunea pe ea creste dar imediat scade si tot asa oscileaza dar in final ramane ca la inceput.
Intrebarea mea este : se poate inlocui aceasta celula ? adica cum se poate dezlipi contactul de pe ea si cum se poate lipi la loc pe alta ?
Pare o sudura in puncte si nu cred ca se poate cu letcon-ul si fludor.
Ma poate ajuta cineva ? dar intai trebuie sa gasesc o celula de 5000 mAh sau daca nu se poate asta e ... mi-a ramas celalalt pack dar acum la un super pret .... nu recomand pack-uri S.H. decat ... cine stie cum !
Pagina 1 din 1
Inlocuire Celula NiMh din packet stick ?
Postat 26 February 2011 - 01:05 PM
Se poate inlocuii celula cu alta noua si schimbi asezarea tuturor celulelor din stick pack in side by side.
Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Postat 26 February 2011 - 01:16 PM
Al3xandru239, la 26 February 2011 - 01:05 PM, a spus:
Se poate inlocuii celula cu alta noua si schimbi asezarea tuturor celulelor din stick pack in side by side.
Asta inseamna insa sa le deslipesc pe toate si e cam mult de deslipit si de lipt la loc pe urma
si nasol - macar sa imi iasa una .
Am noroc ca este ultima din una din ramuri si nu as avea nevoie decat de 2 lipituri - deja am inceput sa o descfac ( cu cutter-ul bagat pe sub lamela de contact - se taie punctele de sudura pur si simplu )
Stie cineva unde gasesc o celula de 5000 Mah ( ele sunt LRP dar nu cred ca conteaza )- sau merge pusa si de capacitate mai mica ( 4000 mAh)
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
Postat 26 February 2011 - 01:29 PM
daca in celelalte celule iti intra 5000mah, pune tot una de 5000.
cel mai bine il faci side by side. gasesti acele lamele in comert, e pacat sa nu faci o treaba buna daca tot il desfaci.
celule gasesti prin hornbach marca Ansmann, sunt cate 2 in blister, cu ocazia asta vei mai avea una de rezerva in caz ca mai crapa.
cel mai bine il faci side by side. gasesti acele lamele in comert, e pacat sa nu faci o treaba buna daca tot il desfaci.
celule gasesti prin hornbach marca Ansmann, sunt cate 2 in blister, cu ocazia asta vei mai avea una de rezerva in caz ca mai crapa.
Postat 26 February 2011 - 01:30 PM
Am desfacut-o ! O sa fac probe cu un letcon puternic si decapat bine daca iese lipitura.
Acum poate ma ajutati sa gasesc o celula
Acum poate ma ajutati sa gasesc o celula
Postat 26 February 2011 - 11:19 PM
Cosminake, la 26 February 2011 - 01:29 PM, a spus:
daca in celelalte celule iti intra 5000mah, pune tot una de 5000.
Multumesc de pont cu hornbach !
Mi-a spus un coleg de forum ca exista undeva pe langa Piata Alba Iulia o firma care la comanda executa pachete de celule NiMh si poate si altfel
de celule ( asta nu sunt sigur ) si au bineinteles si posibilitatea de a suda in puncte. Sunt mai de mult pe piata si fac pack-uri foarte bune calitativ doar ca nu au "inscrisuri" pe ele asa frumoase.
Am uitat cum se numeste firma respectiva ...... poate stie cineva si chestia asta .
Postat 26 February 2011 - 11:59 PM
GP Batteries se numeste firma.
cauta-i pe google, am luat si eu de la ei in trecut niste baterii
cauta-i pe google, am luat si eu de la ei in trecut niste baterii
Arata acest topic
Pagina 1 din 1