Fiecare model are modul lui de activare/dezactivare, si unele nici macar nu au optiunea asta. Asa ca s-ar putea sa fii nevoit sa faci acel lucru neplacut numit "cititul manualului". In general optiunea se numeste "LiPo Cutoff" sau ceva de genul asta.
formatarea acumulatorilor va rog sa ma caute cine stie
Postat 10 March 2011 - 10:39 PM
ovidiugm, la 04 March 2011 - 09:55 PM, a spus:
Fiecare model are modul lui de activare/dezactivare, si unele nici macar nu au optiunea asta. Asa ca s-ar putea sa fii nevoit sa faci acel lucru neplacut numit "cititul manualului". In general optiunea se numeste "LiPo Cutoff" sau ceva de genul asta.
sal!am citit manualul,dar nu vad nimic despre aceata functie la capitolul lipo,doar la NI-CD si NI-MH.este posibil ca incarcatorul meu ,graupner ultramat 14 plus, sa nu aiba aceasta functie si pentru LIPO?
multumesc
Postat 10 March 2011 - 11:20 PM
marius151, la 10 March 2011 - 10:39 PM, a spus:
sal!am citit manualul,dar nu vad nimic despre aceata functie la capitolul lipo,doar la NI-CD si NI-MH.este posibil ca incarcatorul meu ,graupner ultramat 14 plus, sa nu aiba aceasta functie si pentru LIPO?
multumesc
multumesc
Cred ca se referea la ESC-ul (variator) de la masina nu la incarcator, de exemplu la mine ca sa activez sau sa dezactivez (dezactivat cand folosesc nimh) lipo cutoff trebuie sa tin apasat 10 secunde pe butonul de pe ESC si asa cred ca sunt toate ESC-urile de la Traxxas, citeste manualul sau cauta pe youtube.
Fan Nokia.