1/10 2.4ghz brushless SC parere
Postat 15 February 2011 - 10:07 PM
Ce credeti despre aceasta masina adica mi se pare mult prea ieftina pentru pisele pe care le are
Si autorii acelui site sunt putin cam dusi adica 400mm la un sc e 1/16 nu unu pe 10 da ma rog pe mine ma intereseaza parerea celor mai stiuti sa spun asa despre aceasta masina
http://www.nitrorcx....ep-aagreen.html
Ma scuzati daca nu am voie sa pun acest link
Traxxas slash ultimate 4x4 VXL
Postat 16 February 2011 - 07:26 AM
MarinMircea, la 15 February 2011 - 10:07 PM, a spus:
Ce credeti despre aceasta masina adica mi se pare mult prea ieftina pentru pisele pe care le are
Si autorii acelui site sunt putin cam dusi adica 400mm la un sc e 1/16 nu unu pe 10 da ma rog pe mine ma intereseaza parerea celor mai stiuti sa spun asa despre aceasta masina
http://www.nitrorcx....ep-aagreen.html
Ma scuzati daca nu am voie sa pun acest link
Aceassta masina este un Exceed RC si este un HSP rebranduit.O masina cu acelasi sasiu are si HPI-Maverick si se numeste Strada SC.Exista pe forum un posesor de Maverick Strada SC din cate stiu .Masina sub alta denumire (Maverick Strada SC)- se gaseste la mai multe magazine in jurul sumei de 600 RON. Masina este la nivel hobby si este un automodel accesibil cu un bun raport pret/performanta de aceea se vinde numai in varianta RTR (Ready to run).
Numai bine!
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy
CSTA Bucuresti
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
Postat 16 February 2011 - 03:10 PM
MarinMircea, la 16 February 2011 - 02:47 PM, a spus:
Nu situ prea multe detalii dar fiind un brushed n-ai ce surprize mari sa te astepti!Daca vrei un brushless pretul va trece lejer de suma care vrei tu sa o dai pe aceasta masina!E buna ptr. inceput atat!In schimb poti sa-i pui iei motor brushless pe viitor..ti-am spus cauta pe site e cineva care are o masina ca a ta si care ulterior i-a pus brushless!
CSTA Bucuresti
― Mario Andretti
Postat 16 February 2011 - 04:17 PM
Poti sa te gandesti si la un buggy 1/10 din aceeasi gama (tot hsp, brushless) direct din Romania in jurul a acelasi pret, asta in conditiile in care nu stiu cat e trensportul de pe acel site. Intr-adevar, buggy-ul de care zic nu vine cu sistem in 2,4GHz, dar eu tot zic ca merita. Ai si piese la noi in tara.
Sistemul acela brushless e foarte ok, daca vrei performante maxime de la el ai nevoie de un incarcator cu microprocesor si o sursa aferenta si acumulatori li-po. Daca folosesti li-po 3 celule e foarte puternic, mai mult decat de ajuns, dar are si o autonomie mare, regulatorul e de 35A si masinuta e usoara.
Tot ce e prost, atat la buggy cat si la SC-ul aratat de tine, sunt jantele acelea care se crapa cam repede, dar daca esti temperat te tin cat de cat si la clasa asta gasesti roti acceptabile ca pret. In general asa sunt jantele acelea argintii/colorate ce "lucesc", mai bune sunt cele albe sau de alte culori dar mai mate. Astea sunt doar placute ochiului.
Dar la banii astia merita din plin.
Postat 16 February 2011 - 04:21 PM
CSTA Bucuresti
― Mario Andretti
Postat 16 February 2011 - 06:15 PM
Este acea masinuta buna sau nu si argumentati si de ce nu cu exceptia pieselor care se gasesc nui problema ... criza cu piesele era de mult cand nu se prea aducea marfa in tara
Postat 16 February 2011 - 07:02 PM
MarinMircea, la 16 February 2011 - 06:15 PM, a spus:
Este acea masinuta buna sau nu si argumentati si de ce nu cu exceptia pieselor care se gasesc nui problema ... criza cu piesele era de mult cand nu se prea aducea marfa in tara
ma e ok...ptr hobby!
CSTA Bucuresti
― Mario Andretti
Postat 16 February 2011 - 07:54 PM
si salturi periculoase nu fac deoarece eu vreau aceasta masina mai mult pentru potentialul ei on road si off road combinat. :good: multumesc mult
si mai am o intrebare pentru tine alfa
Ce crezi despre masina ta si daca a fost vreo problema la livrare
si inca ceva daca imi permiteti
Credeti ca ar fi mai bine sa cumpar acest model de masina sau sa iau un mavercik sc si sa pun un brushless lrp de 15.5t cred dar aici vad ca poate iau chiar si mai performant?
Aceasta postare a fost editata de MarinMircea: 16 February 2011 - 07:56 PM
Postat 16 February 2011 - 08:18 PM
Ce crezi ca e mai bun nitro sau electric adica eu sincer nu suport sa stiu ca voi sta 12 ore sa incarc o baterie :|
Si as prefera nitro dar vreau sa stiu parerea ta
Postat 17 February 2011 - 06:41 PM
Nu sunt de acord in schimb cu cealalta parte a afirmatiei, si anume ca asta le-ar scurta semnificativ durata de viata. Au pur si simplu rezistenta interna scazuta si 10C este specificatie a producatorului, deci nu vad unde ar fi problema.
Eu mentionasem mai devreme o durata mult mai rezonabila de incarcare de doar 2C, la care multi acumulatori LiPo nici nu clipesc :yahoo:.
Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 17 February 2011 - 06:42 PM
Postat 18 February 2011 - 08:49 PM
Postat 21 February 2011 - 08:23 PM
si am hotarat
de la dealerul local o sa achizitionez o jucarie mult laudata numita
"HPI firestorm 10t 2wd" cica e super toata lumea o lauda adica marea parte ...am vazuto in realitate si e genial construita
Postat 22 February 2011 - 01:01 PM
MarinMircea, la 21 February 2011 - 08:23 PM, a spus:
si am hotarat
de la dealerul local o sa achizitionez o jucarie mult laudata numita
"HPI firestorm 10t 2wd" cica e super toata lumea o lauda adica marea parte ...am vazuto in realitate si e genial construita
Salut! Daca te intereseaza un firestorm brushless 2.4 calumea cu lipo si toate cele +upgrade lasa-mi un mesaj !
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Postat 22 February 2011 - 02:48 PM
Al3xandru239, la 22 February 2011 - 01:01 PM, a spus:
Salut scuze daca stiam de masina ta acum 2 zile era a mea dar am apucat deja sa cumpar acel firestorm si azi seara s-ar putea sa-i fac si rodajul