Modelism - RHC Forum: Sondaj statii - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sondaj statii ce statie aveti/doriti sa aveti

Poll: Statii (203 membri au votat)

Ce statie aveti acum

1. Futaba Low end: 6EX, FF7 (31 voturi [15.05%])

Procentaj din vot: 15.05%

2. Futaba High end: 8FG, 10C, etc (25 voturi [12.14%])

Procentaj din vot: 12.14%

3. SpeKtrum DX5, DX6i (14 voturi [6.80%])

Procentaj din vot: 6.80%

4. Spektrum/JR: DX7, 9303, etc (20 voturi [9.71%])

Procentaj din vot: 9.71%

5. Hitec Optic 6, Eclipse (11 voturi [5.34%])

Procentaj din vot: 5.34%

6. Hitec Aurora (25 voturi [12.14%])

Procentaj din vot: 12.14%

7. Multiplex (10 voturi [4.85%])

Procentaj din vot: 4.85%

8. Graupner (10 voturi [4.85%])

9. Turnigy 9x si similare (31 voturi [15.05%])

Procentaj din vot: 15.05%

10. Airtronics (5 voturi [2.43%])

Procentaj din vot: 2.43%

11. 2 bete, 4 canale china (16 voturi [7.77%])

Procentaj din vot: 7.77%

12. FM 35, 40 MHZ (8 voturi [3.88%])

Procentaj din vot: 3.88%

Ce statie ati cumpara maine

1. Futaba Low end: 6EX, FF7 (9 voturi [4.37%])

Procentaj din vot: 4.37%

2. Futaba High end: 8FG, 10C, etc (51 voturi [24.76%])

Procentaj din vot: 24.76%

3. SpeKtrum DX5, DX6i (10 voturi [4.85%])

4. Spektrum/JR: DX7, DX8, 9303, etc (38 voturi [18.45%])

Procentaj din vot: 18.45%

5. Hitec (44 voturi [21.36%])

Procentaj din vot: 21.36%

6. Multiplex (9 voturi [4.37%])

Procentaj din vot: 4.37%

7. Graupner (10 voturi [4.85%])

8. Turnigy 9x (15 voturi [7.28%])

Procentaj din vot: 7.28%

9. Airtronics (5 voturi [2.43%])

Procentaj din vot: 2.43%

10. Jeti (15 voturi [7.28%])

Procentaj din vot: 7.28%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#31 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 10 February 2011 - 04:17 PM

Vezi postareatyper, la Feb 10 2011, 03:42 PM, a spus:

Merge si trim! Ailvator(au mai zis si altii), si setezi ca eleroanele sa nu urmeze elevatorul(sau invers cred :rolleyes:) si este exact ce ai nevoie, are acelasi feature ca la 9c. E chiar misto 7c.
Desi am 12c folosesc modul 7c pe telecomanda si doar receptoare 7c, o sa folosesc 12c cand o sa sar de 7 servo pe model.

Sorine aici se vorbeste de doua statii diferite.Gore si Dan au renuntat la modelul VECHI in fm pentru ca nu aveau functia prevazuta.Modelul mai nou nativ in 2,4 are functia Ailvator.
Oricum postul lui furios este off-topic,si cu samanta de flame.
flying is my life...
0

#32 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 10 February 2011 - 04:21 PM

Vezi postareafurios, la Feb 10 2011, 02:25 PM, a spus:

Hai ca esti a 2 lea care o tine una si buna cu 2 servouri...eu am avut t7cap si chiar aseara am verificat la un prieten care are aceasi statie....are 2 servo pe profundor,2 pe eleroane,1 pe acceleratie si unul pe deriva...deci merge mixaj pe eleroane si profundor la 2 servo simultan...Gasitii alta scuza ca asta nu merge.

http://www.futabarc....aq-7c-q763.html

Problema vine la trimajul profundorului. Daca il zbori si e trimat din prima nu e nicio problema. Daca tu ai descoperit cum sa trimezi profundorul cu 2 servouri pe 7C te rog sa spui cum pt ca ai multumi pe multi si pe criza asta e complicat de schimbat statia daca ai problema asta.

Si un film ar fi bun..

Daca iti e lene sa citesti raspunsul la problema asta de la futaba pe site iti dau io copy paste :

Q:I am using a mix for Dual Elevator, but cannot figure out how to trim out my left elevator. If I use the trim button, it will of course trim my right elevator, but I get nothing from the left one. Is there some way around this?

A:Unfortunately, no, there is no way to set this up. While based in looks and style on the 9C it does not have all of capabilities of the 9C. To be able to trim your second elevator servo, we would suggest first that you of course do this by hand at the control surface, but if you still need to do a little more trimming you may of course go into your sub-trim menu to make further adjustments. But if you are wanting to trim in flight, you will need to purchase a Synchronizer.

PS : probabil ca la modelele noi o merge din ce zic colegii mai sus dar la alea vechi...

Aceasta postare a fost editata de ZOD: 10 February 2011 - 04:22 PM

DT
0

#33 Useril este offline   typer 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 28-April 08

Postat 10 February 2011 - 06:16 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Feb 10 2011, 04:17 PM, a spus:

Sorine aici se vorbeste de doua statii diferite.Gore si Dan au renuntat la modelul VECHI in fm pentru ca nu aveau functia prevazuta.Modelul mai nou nativ in 2,4 are functia Ailvator.
Oricum postul lui furios este off-topic,si cu samanta de flame.

Corect, off-topic acum, ai dreptate, am citit prost; nu-i prima data. Cu siguranta la una merge si la alta nu merge.
"An engineer once said to build something great is like swimming in honey"

"I have always said i'd rather crash a pretty plane than fly an ugly one..." Dave F.
0

#34 Useril este offline   Dot 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 244
  • Inregistrat: 14-January 03

Postat 11 February 2011 - 11:28 AM

Am avut Futaba FX-14, 3PM, Airtronics MX-sport - din curiozitate am incercat un Turnigy 9X.

Dupa cateva ajustari gen schimbare soft stoc, iluminare panou + accu li-ion, am vandut Futaba & Airtronics si am ramas cu Turnigy 9x.

Aceasta postare a fost editata de Dot: 11 February 2011 - 11:30 AM

0

#35 Useril este offline   Rivelino 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 21-June 09

Postat 11 February 2011 - 12:27 PM

Am asa:
2 buc Sanwa 27 Mhz,
1 buc Art-Tech E-FLy 100 B 4 canale 35Mhz
(toate quartz-urile de la receptoarele FM sunt moarte ).
1 Art-Tech ETC62 - 6 canale 2,4 Ghz
2 Turnigy 9x (1 noua in cutie(rezerva) si 1 cu softul modificat).
Aia de la Angel 300 nu o pun.
0

#36 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 11 February 2011 - 02:38 PM

Am avut Futaba7C si m-a cam dezamagit putin .Butoanele de trimaj au cedat cam repede la ea .Acum detin Aurora (aproape 1 an de cand o am ).Nu am avut nici un fel de problema cu ea pana in prezent.
ADOR VITEZA!!!
0

#37 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2186
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 11 February 2011 - 06:04 PM

am avut asa:
2006 - futaba tx4 - 4 canale, 40mhz. a fost dragutza.
2007 - futaba ff7 - am luat-o deoarece aveam nevoie de 5 canale.
2008 - graupner mx16 40/41mhz sinteza - impecabila, tot ce iti poti dori de la o statie. aveam sinteza 40/41 mhz. un singur minus. nu avea buton dedicat sau functie pentru throttle cut. trebuia sa stai sa te gandesti un pic cum sa faci un mixaj pt oprit gazul. dar se poate. am schimbat-o intr-un moment asa favorabil financiar, cu tehnologie noua in 2.4 ghz
2010 octombrie - aurora 9. merge brici. am consumat 5 packuri de emisie. nu am ce sa ii reprosez pana acum. parca zbor un pic mai bine ca merg stickurile in altfel, mai fluid, mai ok fata de mx16. astept sa iasa telemetria pt electrice
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#38 Useril este offline   draude80 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 25-August 09
  • Interests:Aero, FPV

Postat 11 February 2011 - 08:34 PM

Am un Mx 16s 35Mhz cumparat in 2009 este o statie excelenta. Un minus este acumulatorul care in 2-3 saptamani se cam descarca si desi il incarc cu un curent de 500 mah se incalzeste (nu prea tare..). Imi place meniul la aceasta statie.
Mai am un E-fly in 35 Mhz 6ch care nu m-a dezamagit pentru avioane simple. Desi este o statie simpla spumele cu viteza redusa pot fi pilotate usor.
Acum este folosita pentru simulator.
0

#39 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 12 February 2011 - 08:58 AM

Am un T7 in 2.4 care nu ma lasat la greu nici o data. De cand am cumparat-o(inainte de RR09) si pana acum a picat saraca pe jos de cateva ori... Aseara insa un membru al familiei sa impiedicat in cablul de la simulator si a tras statia dupa el. Asta ia cam pus capac. Un switch rupt, altul crapat si un plastic la mecanismul sticului din stanga rupt. Dar nu astea sunt problemele, ca se rezolva. A devenit imprecisa de aseara incoace. Se pare ca trebuie sa imi iau alta. Precizez ca jocul din mecanisme sa datorat si folosirii foarte fregvente a statiei(s-a resetat de 7 ori timerul de 100h).
Chiar acum nu aveam de loc buget alocat unei statii noi, dar facem rost ...
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#40 Useril este offline   aero 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 150
  • Inregistrat: 09-October 08

Postat 17 February 2011 - 01:38 AM

prima mea statie a fost GWS (modelul T4AII)....am achizitionat-o acum foaaaaarte multi ani. la vremea aceea nu stiu daca avea cineva la noi in tara statii programabile, display, soft etc....iar marci precum Futaba aveau doar bogatii. momentan am Hitec Optic 6 pe care fie o voi "upgrada" la 2.4 Ghz, fie o las asa si imi iau un Spektrum(cel putin DX6).
PS: desi gws-ul nu stia sa faca mare lucru, nu m-a dezamagit niciodata dpdv functional si trebuie sa spun ca si astazi sunt nostalgic dupa ea...:)
toti iti vor binele...nu-i lasa sa ti-l ia!
0

#41 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 18 February 2011 - 10:42 AM

Bump.

Mai votati si voi, sa se faca macar 100, sa putem interpreta rezultatele fara sa stim prea multa aritmetica. O prima concluzie e ca o avea forumul n-spe mii de membrii dar asa cum se vede din nou si din nou activi pe bune sunt foarte putini.
0

#42 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2396
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 18 February 2011 - 10:51 AM

Vezi postareastiganas, la 18 February 2011 - 10:42 AM, a spus:

Bump.

Mai votati si voi, sa se faca macar 100, sa putem interpreta rezultatele fara sa stim prea multa aritmetica. O prima concluzie e ca o avea forumul n-spe mii de membrii dar asa cum se vede din nou si din nou activi pe bune sunt foarte putini.

Stefan, cred ca la sondaj trebuiau adaugate atat la ce ai cat si la ce ai cumpara (putea sa cumperi maine) o linie de genul altele (aici intrand toate celelalte no name,care cu siguranta sunt destule).
Daca la ce ai, ai pus Fm 35 si 2 bete China cred ca mai bine era daca erau asa cum am precizat mai sus.(No name si sus si jos)
Parerea mea. :)
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#43 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 18 February 2011 - 11:01 AM

Ai dreptate, si eu as pune acum alte optiuni dar odata ce a inceput votarea m-am gandit sa nu mai schimb. Data viitoare - adica cam la anul pe vremea asta - o sa fac un sondaj nou sa vedem cum s-au mai miscat lucrurile. Atunci sper sa fiu mai inteligent.

Vezi postareaoachidori, la 18 February 2011 - 10:51 AM, a spus:

Stefan, cred ca la sondaj trebuiau adaugate atat la ce ai cat si la ce ai cumpara (putea sa cumperi maine) o linie de genul altele (aici intrand toate celelalte no name,care cu siguranta sunt destule).
Daca la ce ai, ai pus Fm 35 si 2 bete China cred ca mai bine era daca erau asa cum am precizat mai sus.(No name si sus si jos)
Parerea mea. :rolleyes:

0

#44 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 18 February 2011 - 11:40 AM

nu ma alud cu multe statii la activ (pt aero), asa ca iata ce mi-a trecut prin mana :rolleyes: :

am inceput cu o statie Art-tech in 35 cu 4 canale. pt EasyStar mi s-a parut ok (la vremea aia). dar...

trecand la eterna cesnutza, nah au crescut si pretentiile. sfatuit bine de prieteni, mi-am permis sa iau futaba tx4 in 40mhz.

si cum lucrurile au inceput sa se miste si sa evolueze si dejtele mele, dupa un studiu amanuntit, am luat de la Iasi futaba FF7 - Fasst in 2.4, statie pe care o am si acum.

singurul neajuns (din pct-ul meu de vedere), este faptul ca nu se poate face curba pe gaz. altfel sunt multumit de ea.

daca nu ar fi vremurile asa cum sunt, cu siguranta maine mi-as lua tot futaba, modelul nou - T8FG
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#45 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 23 February 2011 - 11:35 PM

Acum ca sondajul la statii a ajuns la un punct nodal merita sa fac cateva cometarii. Nu e lucrarea mea de master asa ca pot scrie si altii ce vad in acest sondaj.

Sa le adunam un pic:

acum viitor
- FUTABA 33% 26%
- Spektrum/JR 16% 21%
- Hitec 22% 26%
- Mul/graup 12% 9%
- TGY 9X 10% 4%
- altele 7% 2%
-Jeti 12%

- in primul rand Futaba e nr.1 dar la o distanta mult mai mica decat am crezut eu. Foarte bine sta Hitec. Cred ca aici conteaza dealerii locali seriosi.

- Futaba are aparent cel mai mic procent de loialitate. Foarte putini vor Futaba 6EX sau FF7 desii FF7 e foarte capabila. Cred ca aparitia lui 8fg a facut ca toti fanii Futaba sa viseza la acea statie.

- Aurora 9 de la Hitec a avut un succes fantastic, multi o au si sunt fericiti si mai multi vor sa o aibe. Pretul rezonabil si faptul ca e in mod clar din noua generatie o aduce aici. Bravo Hitec. Eu dinspre heli nu m-am uitat niciodata la ea ca "profesionistii" de la heli nici nu au auzit de Hitec.

- Spektrum/JR nu e nici/nici. E posibil ca absenta unor dealeri clari sa fi tinut pe loc vanzarea. Oricum lumea le vrea in continuare

- Multiplex/Graupner sunt pe panta descendenta. Nu numai la noi.

- Au mai multi decat ma asteptam Turnigy 9X - pe de alta parte cei mai multi par ca o vad ca o statie buna de tranzitie catre ceva mai serios.

- Jeti e sus. Jeti in acest moment simbolizeaza fantasmele noastre despre statia ideala. Cred ca multi posesori de Futaba au votat la Jeti, nu ca nu le place Futaba dar Jeti parca e o Futaba de vis.

Si acum partea cea mai importanta a concluziilor. Fratilor astia suntem. Suntem putini. Daca asa un poll tentat a adunat cu greu 100 votanti e clar cat de activi pe forum sunt cei n-spe mii de membrii. Ne tot intalnim aceeasi oameni pe forum/ pe camp, la RR sau la HF si ne zicem ca de fapt (multam mircea) suntem mult mai multi dar nu se vad. Eu zic ca nu suntem mult mai multi. Evident suntem mai multi de 100 dar nu suntem 1000. Modelistul de elita care face chestii minunate si zboara impecabil modele de vis si nu posteaza pe forum/ nu se amesteca cu ceilalti e o himera.

Exceptii sunt bineinteles (vezi DAC cu fantastica macheta Boeing venit din alta galaxie) sau Serban care zboara heli de ne lasa cu gura cascata dar nu posteaza. Serban nu posteaza dar e pe camp si citeste forumul, DAC e acum aici si ne uimeste cu ce face asa ca de fapt pana la urma sunt toti aici.

Si suntem putini. Asa ca indemnul meu e sa ne respectam mai mult si sa fim mai uniti caci avem o pasiune comuna. Sa ne vedem veseli pe camp, fiecare cu statia lui. Stefan
0

#46 Useril este offline   profesorul 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 399
  • Inregistrat: 19-January 09

Postat 12 August 2011 - 11:08 AM

SALUTARE tuturor impatimitilor aerului,
Sper sa fie locul potrivit pt a adresa o intrebare iar daca NU rog moderatorul sa mute discutia la sectiunea potrivita.
Trebuie sa va spun de la inceput ca incerc sa patrund incet si timid in Domeniul Navomodelismului la sectiune SUBMARINE.
De ce spun asta,pt ca am achizitionat de cateva zile Kitul 212A de "alexanderengelmodellbau" My linksi este pt prima data cand urmeaza sa fac un Model care la care voi folosi o statie de Radio Comanda
Detin o statie FUTABA T6EXP,6 canale,40MHz iar ca si componente detin ce se vede in poze.Am descarcat de pe net manualul in limba engleza dar NU am mai avut statie RC pana acum si sunt multe notiuni complet straine pt mine.
Acum vine intrebarea:
-vazand ce ce componente am ma poate ajuta cineva sa fac o programare a acestei staii pt comanda acestui submarin?.
-am nevoie sa comande:a)motorul de propulsie tip periat; b)motorul tancului de balast tip periat; c)carma cu un servo FS 500 MG; d)profundoarele tip "X" cu un servo FS 500 MG;e)iar intr-un viitor nu foarte indepartat ridicarea/coborarea antenelor din chiosc;
Ce alte componente mai sunt necesare?

Fisiere atasate

0

#47 Useril este offline   profesorul 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 399
  • Inregistrat: 19-January 09

Postat 12 August 2011 - 11:11 AM

MULTUMESC ANTICIPAT pt orice ajutor.
si poza cu motorul de propulsie:

Fisiere atasate

0

#48 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2285
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 12 August 2011 - 09:12 PM

Vezi postareaprofesorul, la 12 August 2011 - 11:08 AM, a spus:

SALUTARE tuturor impatimitilor aerului,
Sper sa fie locul potrivit pt a adresa o intrebare iar daca NU rog moderatorul sa mute discutia la sectiunea potrivita.

Foloseste receptorul R136 din cele doua pe care le ai.

Iti mai trebuie un UBEC de 3 - 5 A adica asa ceva si un switch pentru tancul de balast adica asa ceva. Sistemul de coborare a antenelor de la Engel functioneaza vacumatic si nu necesita servomecanisme.

Pentru UBEC si switch poti apela si la Mariandmd sau la Manolo de pe forum, care fac montaje similare la preturi mai mici.

Cand ai toate componentele, treci pe la mine pe la birou (sala Dalles) si rezolvam cu programarea (5 Euro / h).

In locul regulatorului Futaba, cumpara un Rookie care sa mearga pe 12V.

Aceasta postare a fost editata de ERASER: 12 August 2011 - 09:14 PM

Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#49 Useril este offline   luci25gold 

• T-REX Helii
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2124
  • Inregistrat: 05-April 10
  • Interests:DOAR Elicoptere

Postat 08 January 2012 - 09:47 PM

am un futaba 7 cp si un spektrum d6i folosite exclusiv pt .helii
futaba la 450 si spektrum la mcpx.
urmatoarea ar fi: futaba 8fg sau spektrum dx8
grea decizie !!!
astept....
Ne traim viata in mare viteza, incercam sa rascumparam timpul,
insa de cele mai multe ori deciziile pe care le luam in pripa nu sunt cele mai bune!
07470130360
0

#50 Useril este offline   Richard 59 

• ex garorich
  • PipPipPipPip
  • Postari: 138
  • Inregistrat: 09-July 08

Postat 21 March 2012 - 05:06 PM

Am Futaba 9Z(AP)pe care nu am folosit-o niciodata,pentru ca am altele pe care si pe alea le folosesc foarte rar.Despre altceva in viitorul apropiat nici nu poate fi vorba,poate daca-mi casuna aiurea...Spuneti-mi va rog,daca ati folosit aceasta statie,cum vi se pare?Multumesc.
0

#51 Useril este offline   luci25gold 

• T-REX Helii
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2124
  • Inregistrat: 05-April 10
  • Interests:DOAR Elicoptere

Postat 07 June 2012 - 09:43 PM

Vezi postarealuci25gold, la 08 January 2012 - 09:47 PM, a spus:

am un futaba 7 cp si un spektrum d6i folosite exclusiv pt .helii
futaba la 450 si spektrum la mcpx.
urmatoarea ar fi: futaba 8fg sau spektrum dx8
grea decizie !!!
astept....

spektrum dx8 !asta a primat si nu imi pare rau !
Ne traim viata in mare viteza, incercam sa rascumparam timpul,
insa de cele mai multe ori deciziile pe care le luam in pripa nu sunt cele mai bune!
07470130360
0

#52 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 11 September 2012 - 07:38 PM

Cred ca sondajul asta e incheiat.

Inafara de Futaba pe care o au 28% restul preferintelor sunt destul de uniform distribuite.

Cred ca azi procentul de statii Turnigy e mai mare decat apare in sondaj (la momentul sondajului Turnigy 9x era proapata).

Vedem peste un an, doi la urmatorul sondaj cum au mai evoluat lucrurile.
0

#53 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 11 September 2012 - 08:19 PM

Eu am inceput cu START (RDG) in 1978, apoi am avut Craft acum am Turnigy (deocamdata e ok nu vreau sa particip la competitii )nu stiu ce o sa-mi mai iau mai vedem la anul cum ma tine microbul.
Ciao Sorin
0

#54 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 11 September 2012 - 09:53 PM

Va rog, nu ii mai ziceti statie Turnigy, e doar o eticheta fara nici o valoare.
In plus, foarte curand va deveni istorie, cine va vrea 9X ma indoiesc ca o va mai cumpara de acolo sub acest brand.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#55 Useril este offline   Wheelflyer 

• Members
  • PipPipPipPip
  • Postari: 172
  • Inregistrat: 16-July 10

Postat 12 September 2012 - 02:04 PM

Eu am plecat pe Dx5 la inceput. Acum am un DX6 si sunt indecis pentru urmatoarea statie.
Oscilez intre Spektrum DX8 , Aurora 9 sau probabil MX-20 HoTT.
0

#56 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2109
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 12 September 2012 - 07:25 PM

-Technoplus, 2ch, 27MHz +1 receptor. Functionala. Moare de plictiseala de multi ani. Si cand ma gandesc cata bataie de cap cu filtrele si releele pe vremea lui Sergiu Florica.......asta ar fi fost minune atunci!
-Hitech Laser4, 40MHz, bineinteles 4ch, +1 receptor, doua seturi cristale. Functionala.
-Th9x, 2,4GHz, resoftata, backlight, +4receptoare - in uz.
Nu m-ar deranja nici Spektrum sau Futaba/JR, dar sunt pazite bine! :pardon:
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#57 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2867
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 12 September 2012 - 08:59 PM

DX8..fuul range cu telemetrie. :pardon:
0

#58 Useril este offline   h'air man 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 261
  • Inregistrat: 27-December 10
  • Interests:tot (sau aproape tot) ce poseda motor... :)

Postat 17 September 2012 - 04:51 PM

Eu am Dx6i acum. Vreau sa o schimb cu DX18. Sau cu JR X9503. Ce sa fac? Pe care sa o aleg? :)
Aero : Aripa Swift2(90cm), BETA1400(Pelikan, 140cm), Arcus Sport(Robbe, 257cm);
Yak55(GB-Models, 140cm)-in reparatii;

Heli : Blade MCX;

Navo : Pacific Qeen(Robbe);

Auto : Traxxas E-Revo 1/16 RTR;

Tx : Spektrum DX6i.
0

#59 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 17 September 2012 - 05:38 PM

Cel mai bine e sa deschizi un topic nou.

Vezi postareah, la 17 September 2012 - 04:51 PM, a spus:

Eu am Dx6i acum. Vreau sa o schimb cu DX18. Sau cu JR X9503. Ce sa fac? Pe care sa o aleg? :)

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu