Un baiat de nota 10+ recomand cu mare incredere
Pagina 1 din 1
Pion Super ok
Postat 25 January 2012 - 11:24 AM
TOTAL NESERIOS... E un pusti care se joaca cu lumea. Am spus ca sunt interesat de savage xl care il avea la vanzare, ma sunat mama lui si am discutat detalii, persoana in cauza(PION) fiind un pusti de 15 ani. Am primit numarul tatalui lui PION, persoana cu care urma sa fac tranzactia. Eu fiind din suceava si locuind in iasi am vorbit cu un amic din bucuresti, i-am trimis banii, 1400 ron am stabilit cu PION pretul de vanzare pentru ca mama lui a spus ca nu se implica asupra pretului, omul s-a invoit de la munca pentru a putea face tranzactia cu tatal pionului, ii trimit mesaj lui PION pe rhc forum si il intreb daca tranzactia ramane valabila(inainte sa trimit banii si sa vb cu omul sa-si faca timp pt tranzactie), imi raspunde ca totul ramane cum am stabilit dupa care a doua zi cand urma sa facem tranzactia imi trimite un mes si imi spune ca mama lui s-a hotarat sa nu mai vanda masina. Grija pe viitor in tranzactiile facute cu PION. Nu am nimc cu el insa putea spune ca nu mai vinde cand l-am intrebat nu sa ma puna pe drumuri, sa trimit bani, oamenii sa-si faca program pt a facilita tranzactia si in final sa vezi ca se alege praful. Ca sa nu mai spun ca modelul urma sa fie un cadou si deja e prea tarziu sa caut alt cadou de genul.
Aceasta postare a fost editata de dorutudj: 25 January 2012 - 11:26 AM
MRF KYOSHO RTR 1/10eme
THUNDER TIGER ST1
HPI SPRINT 2 FLUX
MERLIN TRACER 90
id: dorutudj
tel: 0748312921
THUNDER TIGER ST1
HPI SPRINT 2 FLUX
MERLIN TRACER 90
Postat 25 January 2012 - 04:15 PM
Stimate domn,
Va reamintesc ca am asteptat cu rabdare timp de 10 zile finalizarea acestei tranzactii.Intr-adevar faptul ca nu am fost contactat precum mi-ati promis m-a facut sa renunt la vanzarea masinii.
Asadar , am asteptat 10 zile chiar daca pretul pe care l-am acceptat era mult sub pretul masinii. Am considerat ca este corect sa-mi tin cuvantul dat. Intr-adevar nu am facut-o la infinit, mai ales ca in discutia purtata in urma cu 10 zile cu mama mea ati precizat ca vom fi contactati in una-doua zile de catre cunostinta dvs. A mai trecut inca o saptamana de atunci fara sa se intample nimic cu exceptia mesajului dvs. de acum doua zile care din pacate a intarziat din nou sa-si produca efecte.
Va reamintesc ca am asteptat cu rabdare timp de 10 zile finalizarea acestei tranzactii.Intr-adevar faptul ca nu am fost contactat precum mi-ati promis m-a facut sa renunt la vanzarea masinii.
Asadar , am asteptat 10 zile chiar daca pretul pe care l-am acceptat era mult sub pretul masinii. Am considerat ca este corect sa-mi tin cuvantul dat. Intr-adevar nu am facut-o la infinit, mai ales ca in discutia purtata in urma cu 10 zile cu mama mea ati precizat ca vom fi contactati in una-doua zile de catre cunostinta dvs. A mai trecut inca o saptamana de atunci fara sa se intample nimic cu exceptia mesajului dvs. de acum doua zile care din pacate a intarziat din nou sa-si produca efecte.
Postat 25 January 2012 - 07:07 PM
Si acum 2 zile nu puteai spune "nu mai vand masina" sau orice altceva? de ce acum 2 zile cand am intrebat daca totul ramane cum am stabilit ai spus ca e "ok", crezi ca am intrebat degeaba daca totul ramane cum am stabilit???
A durat atat pt ca nu aveam toti banii iar dupa ce am facut rost de bani amicul meu din bucuresti a fost plecat in interes de servici si nu avea cine face tranzactia. In plus eu cand am discutat cu mama ta nici nu a venit vorba de vanzare-cumparare, a fost o discutie in care am cerut detalii despre produsul care se vindea si daca iti amintesti te-am contactat dupa ce am vorbit cu mama ta sa ma asigur ca accepti pretul de 1400 ron pentru ca mama ta la tel mi-a spus ca nu se implica in modificarea pretului, a vrut doar sa intareasca credibilitatea ta.
A durat atat pt ca nu aveam toti banii iar dupa ce am facut rost de bani amicul meu din bucuresti a fost plecat in interes de servici si nu avea cine face tranzactia. In plus eu cand am discutat cu mama ta nici nu a venit vorba de vanzare-cumparare, a fost o discutie in care am cerut detalii despre produsul care se vindea si daca iti amintesti te-am contactat dupa ce am vorbit cu mama ta sa ma asigur ca accepti pretul de 1400 ron pentru ca mama ta la tel mi-a spus ca nu se implica in modificarea pretului, a vrut doar sa intareasca credibilitatea ta.
Aceasta postare a fost editata de dorutudj: 25 January 2012 - 07:11 PM
MRF KYOSHO RTR 1/10eme
THUNDER TIGER ST1
HPI SPRINT 2 FLUX
MERLIN TRACER 90
THUNDER TIGER ST1
HPI SPRINT 2 FLUX
MERLIN TRACER 90
Postat 25 January 2012 - 07:19 PM
ca sa nu mai spun ca de pe data de "Sent 18 January 2012 - 06:05 PM" cand ai spus
"Da o vand cu 1400 si va cred ca nu ati inteles nu se pricepe mama" pana azi cand suntem in 25-01-2012 nu sunt 10 zile asta in cazul in care eu nu stiu sa numar in plus de ieri dimineata de cand ti-ai dat ok-ul pana azi dimineata cand ai spus ca nu o mai vinzi este fix o zi nu doua, verifica mesajele.
"Da o vand cu 1400 si va cred ca nu ati inteles nu se pricepe mama" pana azi cand suntem in 25-01-2012 nu sunt 10 zile asta in cazul in care eu nu stiu sa numar in plus de ieri dimineata de cand ti-ai dat ok-ul pana azi dimineata cand ai spus ca nu o mai vinzi este fix o zi nu doua, verifica mesajele.
MRF KYOSHO RTR 1/10eme
THUNDER TIGER ST1
HPI SPRINT 2 FLUX
MERLIN TRACER 90
THUNDER TIGER ST1
HPI SPRINT 2 FLUX
MERLIN TRACER 90
Arata acest topic