Modelism - RHC Forum: ajutor va rog frumos pe toti cunoscatori de barcute de nadit - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ajutor va rog frumos pe toti cunoscatori de barcute de nadit

#1 Useril este offline   dan24sdd 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 18-July 10

Postat 15 January 2011 - 04:28 AM

as dori sa-mi cumpar si eu o barcuta de nadit si nu ma pricep cam de loc si deaceia apelez la cunostintele dv.pentru ami da un sfat cam ce sa cumpar si cam ce sa cer sa aiba acea barcuta.Am tot auzit de carponizer,am intrat pe alte pagini si am vazut Colibri2altele skarp s60sau ceva de genul.De aceia vreau sa va rog sa imi dati cateva sfaturi ce sa-mi iau avand un buget aprox 2000 ron
0

#2 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 15 January 2011 - 08:42 AM

Ai gresit spunand cam ce buget ai, o sa te usuce bisnitarii. In general, barcile de nadit au tot felul de sisteme "anti-prost", (pentru ca e periculos sa lasi contactele pe mana unora care nu se indura sa citeasca cate ceva despre RC), de aceea preturile mai ridicate un pic... Asa ca...
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#3 Useril este offline   dan24sdd 

• Nou venit
  • Pip

Postat 16 January 2011 - 12:49 AM

va multumesc ca mi-ati raspuns la mesaj dar as dori mai multe informatii despre barcuta,adica ce capacitate au cvele,date tehnice etcsi cel mai important pretul nu se poate negocia?
0

#4 Useril este offline   casapumrs 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 16 January 2011 - 10:43 PM

Dupa cum ai observat deja, Stelian ti-a raspuns la obiect. Spune ce preferinte ai, ca sa poti fi indrumat catre un model anume.
0

#5 Useril este offline   dan24sdd 

• Nou venit
  • Pip

Postat 17 January 2011 - 04:58 AM

prostia mare este ca nustiu mai nimic despre iele si deaceia cer sfaturi de la cei ce cunosc,si va multumesc pentru raspunsdaca totusi doriti sa ma ajutati pentru a ma hotara asupra unui model vas cere ajutor,daca ati fi in locul meu ce ati alege?Va multumesc
0

#6 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1676
  • Inregistrat: 16-December 08
  • Interests:MODELISM
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 17 January 2011 - 05:41 AM

Vezi postareadan24sdd, la Jan 17 2011, 04:58 AM, a spus:

prostia mare este ca nustiu mai nimic despre iele si deaceia cer sfaturi de la cei ce cunosc,si va multumesc pentru raspunsdaca totusi doriti sa ma ajutati pentru a ma hotara asupra unui model vas cere ajutor,daca ati fi in locul meu ce ati alege?Va multumesc

De unde esti?Nu am vazut in profil...
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
0

#7 Useril este offline   dan24sdd 

• Nou venit
  • Pip

Postat 17 January 2011 - 01:50 PM

:) domnule Stelian va rog sa nu va suparati pe mine dar sunt niste bani care daca o sai dau va dati seama,nu as vrea sai pierd aiurea mai ales ca pe piata sunt sunt care fac asa ceva si spun ca ale lor sunt cele mai bune si ca au garantie o gramada si nu sunt probleme s.a.s.m.d.Iar cand ai probleme si te duci la iei iti spune ca nu ai folosit-o corespunzator.Daca ati fi in locul meu oare nu ati proceda la fel cu orce aparat sau jucarie fie ia la bani astia nu ati fi sceptic?va multumesc
sa stiti ca o sa tin cont de fiecare sfat pe care mi lati dat.STITI CUM SE SPUNE CUMPAR DE LA CINE VINDE MAI IEFTIN SI BUN
0

#8 Useril este offline   vmarian 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 140
  • Inregistrat: 16-March 10

Postat 17 January 2011 - 04:43 PM

E o vorba care spune cam asa :

Ceva ieftin nu rezista,
Ceva gratis nu exista !!!

Asa ca de multe ori si pretul reflecta calitatea unui produs.
Din aceasta cauza trebuie sa stii cam ce vrei , ce pretentii ai de la barcuta . In functie de pretentiile tale, colegii de pe forum vor putea sa iti dea niste sfaturi pertinente !
0

#9 Useril este offline   dan24sdd 

• Nou venit
  • Pip

Postat 19 January 2011 - 04:39 PM

asa e aveti foarte mare dreptate :lol:
0

#10 Useril este offline   vmarian 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 140
  • Inregistrat: 16-March 10

Postat 20 January 2011 - 09:23 AM

Sa detaliez putin :
Bugetul de 2000 de ron nu iti ajunge sa iei cea mai buna barcuta, dar in functie de pretentiile pe care le ai de la ea, poti sa iti iei una care sa te multumeasca, la un pret chiar mai mic. O barcuta cu care iti poti face treaba eficient o gasesti si mult mai ieftin. Stii cum este... poti sa-ti iei BBLC-uri de la Shimano, dar poti sa scoti crapul la fel de bine si cu Longbow de la Okuma !
Eu zic sa mai citesti putin pe forum, prin topicele colegilor care si-au mai facut barcute, si iti vei da seama cat de cat, cam ce te multumeste pe tine. Mai depinde si de modul in care o vei folosi, unde si cat de mult vei planta/nadi, etc.
In functie de astea vei putea sa te decizi in privinta principalelor caracteristici :
Dimensiuni, forma, numarul si capacitatea cuvelor, raza de actiune, consum/autonomie de functionare, viteza de deplasare, etc.
0

#11 Useril este offline   mircea7799 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 20-January 11

Postat 09 February 2011 - 06:25 PM

Salve Dan, nu stiu daca mai urmaresti topicul.. daca ti-ai procurat deja barcuta, sper sa fie o alegere buna. Daca nu, imi permit sa-ti spun si eu cateva pareri personale.. Ceea ce vrei de la un navo pt plantat este sa isi faca bine treaba si sa te tina. La astea mai poti adauga si ceva cerinte estetice, de performanta s.a.m.d. Ce vrei de la barcuta, probabil ca stii deja. Forumul asta e un loc foarte bun sa intelegi si ce ar trebui sa contina pentru asta. Apoi poti face un calcul de pret pentru piese, prospectand site-ul unui comerciant de componente. Nu uita sa iei in calcul coca vasului si diverse alte mecanisme necesare. O sa descoperi ca se strange o suma frumusica care este deja peste pretul celor mai ieftine pocnitorilor chinezesti "de-a gata" pe care le poti procura de pe piata. La suma asta adauga si o eventuala manopera. Faza buna e ca odata ajuns in punctul asta o sa intelegi ca top-modelele de serie din magazinele de pescuit nu sunt neaparat mai bune ca cele custom-made, ci doar mai scumpe. Eu unul sunt oripilat de-a dreptul de "geamantanele" care se comercializeaza la 2000 lei sau mai mult. Scade 20% din pretul asta si ai cel putin 3 tipi de pe forumul asta de la care poti cumpara ceva de calitate. Daca iti place sa mesteresti, cred ca ai putea sa mai scazi inca 20%, costurile cu manopera. Nu trebuie sa faci rabat la calitate dar nici sa platesti brand-ul. Succes!
0

#12 Useril este offline   dan24sdd 

• Nou venit
  • Pip

Postat 09 February 2011 - 08:26 PM

Vezi postareamircea7799, la Feb 9 2011, 06:25 PM, a spus:

Salve Dan, nu stiu daca mai urmaresti topicul.. daca ti-ai procurat deja barcuta, sper sa fie o alegere buna. Daca nu, imi permit sa-ti spun si eu cateva pareri personale.. Ceea ce vrei de la un navo pt plantat este sa isi faca bine treaba si sa te tina. La astea mai poti adauga si ceva cerinte estetice, de performanta s.a.m.d. Ce vrei de la barcuta, probabil ca stii deja. Forumul asta e un loc foarte bun sa intelegi si ce ar trebui sa contina pentru asta. Apoi poti face un calcul de pret pentru piese, prospectand site-ul unui comerciant de componente. Nu uita sa iei in calcul coca vasului si diverse alte mecanisme necesare. O sa descoperi ca se strange o suma frumusica care este deja peste pretul celor mai ieftine pocnitorilor chinezesti "de-a gata" pe care le poti procura de pe piata. La suma asta adauga si o eventuala manopera. Faza buna e ca odata ajuns in punctul asta o sa intelegi ca top-modelele de serie din magazinele de pescuit nu sunt neaparat mai bune ca cele custom-made, ci doar mai scumpe. Eu unul sunt oripilat de-a dreptul de "geamantanele" care se comercializeaza la 2000 lei sau mai mult. Scade 20% din pretul asta si ai cel putin 3 tipi de pe forumul asta de la care poti cumpara ceva de calitate. Daca iti place sa mesteresti, cred ca ai putea sa mai scazi inca 20%, costurile cu manopera. Nu trebuie sa faci rabat la calitate dar nici sa platesti brand-ul. Succes!

stiu,si deaceia ma apelat la cunostintele acestor minunati oameni numai ca acum am o foarte mare problema fiecare dintre cei care confectioneaz barcute spun ca ale lor sunt cele mai bune acum nu vreau sa supar pe nimeni dar nu stiu efectiv ce sa aleg si nici nu as vrea sa supar pe cineva dar nu cunosc asta este marea problema,iar in cea ce priveste sa o confectionez singur crdeti-ma ca nu am nici cea mai vaga idee.Totusi daca stiti mai bine si aveti si dv.o barcuta cumparata de la cineva care le confectioneaza spuneti-mi si mie de la cine,cel mai bine pe mail

Citeaza

dan24sdd@yahoo.com
si va multumesc pentru sfat

0

#13 Useril este offline   mircea7799 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 February 2011 - 10:26 PM

No problem! Ti-am trimis mail. O sa-l primesti de 2x sau deloc ;) Imi tot dadea o eroare.
0

#14 Useril este offline   mircea7799 

• Incepator
  • PipPip

Postat 10 February 2011 - 09:17 PM

Asta ar fi o varianta super, Dane! Daca nu esti vreun bancher, nu vad de ce nu ai face o economie consistenta. @Stelian, intentionez sa reproduc varianta ta lenesa pentru doua cuve :rolleyes: Imi place si mie si camarazilor de pescuiala. Felicitari pentru ea!
0

#15 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 01-December 08

Postat 10 February 2011 - 11:21 PM

MIRCEA ... nu pot sa iti urez decat spor la bricolat http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
facebook
https://www.facebook...3/photos_stream

https://www.facebook...le.7/photos_all

Alte barcute construite , poze de pe alte meleaguri !
http://forum.rcdesig...read274739.html

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

[Mail stelianionascu@yahoo.com [/size]
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu