Pagina 1 din 1
Scule necesare pentru T-rex 450 PRO. fac o lista completa cu tot ce as avea nevoie
Postat 29 March 2011 - 09:49 PM
Am gasit urmatoarele scule pentru T-rex 450 PRO.
Intrebarea este care sunt necesare si care nu. Adica, mai bine spus care ar fi prioritatea in a le cumpara (adica stiu ca surubelnitele ar fi primele dar care sunt urmatoarele?)...
(am sa le pun pe toate in engleza pentru ca multe nu prea au traducere)
HEX Drivers - 1.5mm si 2mm
RDLohr's T-Rex 450 Pro Flybar Locking Tool
Swash Plate Leveller
blade balancer
Ball Link Pliers
Heat Source - aici nu stiu ce sa cumpar (folosit pentru a incalzi suruburile prinse cu loctite inainte de a le desface)
Verniers - pentru a masura distanta cu acuratete
Scales (0.1g Resolution) - pentru a verifica blade-urile (chiar nu cred ca e necesar asta daca ai niste blade-uri cat de cat bune)
Blade Pitch Gauge
altele:
Wire cutters
knife
CA/super glue
Locktite
Scissors
Tape
Multi-meter
Tweezers
Q: Cam ce credeti ca lipseste din lista?
Avand in vedere ca nu o sa fie o pasiune trecatoare, dupa cum spun unii, vreau sa imi cumpar si cele de mai sus. In functie de momentul in care sunt la oferta am sa le cumpar. Incetul cu incetul le voi avea pe toate si numai de calitate
Off-topic: Iar cu ajutorul vostru (/sfaturilor voastre) voi deveni si eu mai bun, sperand ca in 6-7 luni sa pot zbura si eu elicopterul cu fata indreptata spre mine! ;)
Intrebarea este care sunt necesare si care nu. Adica, mai bine spus care ar fi prioritatea in a le cumpara (adica stiu ca surubelnitele ar fi primele dar care sunt urmatoarele?)...
(am sa le pun pe toate in engleza pentru ca multe nu prea au traducere)
HEX Drivers - 1.5mm si 2mm
RDLohr's T-Rex 450 Pro Flybar Locking Tool
Swash Plate Leveller
blade balancer
Ball Link Pliers
Heat Source - aici nu stiu ce sa cumpar (folosit pentru a incalzi suruburile prinse cu loctite inainte de a le desface)
Verniers - pentru a masura distanta cu acuratete
Scales (0.1g Resolution) - pentru a verifica blade-urile (chiar nu cred ca e necesar asta daca ai niste blade-uri cat de cat bune)
Blade Pitch Gauge
altele:
Wire cutters
knife
CA/super glue
Locktite
Scissors
Tape
Multi-meter
Tweezers
Q: Cam ce credeti ca lipseste din lista?
Avand in vedere ca nu o sa fie o pasiune trecatoare, dupa cum spun unii, vreau sa imi cumpar si cele de mai sus. In functie de momentul in care sunt la oferta am sa le cumpar. Incetul cu incetul le voi avea pe toate si numai de calitate
Off-topic: Iar cu ajutorul vostru (/sfaturilor voastre) voi deveni si eu mai bun, sperand ca in 6-7 luni sa pot zbura si eu elicopterul cu fata indreptata spre mine! ;)
Rãu, cu suflet bun!
Align T-rex 450 PRO with AR8000 & Telemetry TM1000
Blade mCP x
Multiplex Easy Star II RR with AR600
Multiplex Easy Star II RR with AR6200 (new one)
Spektrum DX8
Blade mCP x
Spektrum DX8
Postat 29 March 2011 - 11:39 PM
aberanta jumatate de lista
cam asa :
-2x hex de 1,5
-hex de 2 , hex de 2.5.
-rigla de pas-pitch gauge
-swash leveler -pentru nivelarea swashului
- loctite 243 sau orice loctite mediu,
foarfeca banui ca ai in casa, super glue etc gasesti la orice butic, clestele de linkuri e cam inutil merg usor cu mana linkurile..
scula de incalzit piesele pe care ai pus loctite nu o folossesti la pro pentru ca nu pui nicunde loctite permanent
.cutit?? taietor de cabluri???
cam asa :
-2x hex de 1,5
-hex de 2 , hex de 2.5.
foarfeca banui ca ai in casa, super glue etc gasesti la orice butic, clestele de linkuri e cam inutil merg usor cu mana linkurile..
scula de incalzit piesele pe care ai pus loctite nu o folossesti la pro pentru ca nu pui nicunde loctite permanent
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Postat 29 March 2011 - 11:44 PM
aberanta jumatate de lista
cam asa :
-2x hex de 1,5
-hex de 2 , hex de 2.5.
cam asa :
-2x hex de 1,5
-hex de 2 , hex de 2.5.
West Hobby Team
Postat 30 March 2011 - 08:13 AM
Daca chiar doresti sa incalzesti suruburile ininte poti folosi varful unui letcon
Postat 30 March 2011 - 07:44 PM
nen77, la 29 March 2011 - 11:44 PM, a spus:
Forceca Sheffield nu cred ca ma lasa sotia sa o folosesc pentru heli-ul meu. (O sa imi dea cu ea in cap daca ma vede ca tai cu ea).
Aceeasi problema de mai sus si cu cutitul.
Super glue mai am dar o sa trebuiasca sa mai iau.
Clestele de linkuri chiar imi trebuie - l-as fi pus primul in lista pentru ca m-am chinuit ca disperatu' ca sa pot scoate axul principal (de 2 ori)
taietor de cabluri; ei bine, nu vreau sa stau cu cutitul sa tai cand pot sa am acest "taietor de cabluri" care o sa ma ajute sa dezizolez instantaneu! :)
Dupa cum am zis, vreau sa imi fac o lista completa cu tot ceea ce trebuie sa iau. O sa imi iau o trusa de scule si apoi o sa incep sa o umplu... dar mai intai imi trebuie o "cutie" pentru heli si pentru statie si asta ma rupe (65 lire)... :)
(Acuma am citit mai mult si se pare ca majoritatea nu folosesc dispozitivul de incalzit insa am inteles ca e recomandat)
Rãu, cu suflet bun!
Blade mCP x
Spektrum DX8
Blade mCP x
Spektrum DX8
Postat 30 March 2011 - 09:07 PM
Am vazut atat in tara cat si pe ebay o groaza de surubelnite hexagonale si nu stiu ce marca sa iau. Imi puteti spune care sunt cele mai "rezistente", adica nu vreau sa mi se strice dupa 50 - 100 de infiletari (asa cum sunt cele cu care vine Align T-rex 450 PRO...
PS: Pretul sa fie undeva pe la maxim 150 ron...
PS: Pretul sa fie undeva pe la maxim 150 ron...
Rãu, cu suflet bun!
Blade mCP x
Spektrum DX8
Blade mCP x
Spektrum DX8
Postat 30 March 2011 - 09:31 PM
Fratica paul S.
mie imi da cu virgula.
Nu stiu ce trex pro ai tu dar al meu e din carbon si aluminiu.AL tau e din panza de ai nevoie sa folosesti cutit si foarfeca da' firma ca aia din real cu 3 ron nu e buna traba' daia smechera.
Am vorbit cu nevastamea ca e ninja la coafura si o zis ca sainfeld aia da ai zis tu e naspa rau ea are cobra care e mai misto'.
Daca vrei sa faci sepucu la fire si nu ai deja acas' un patent taietor si vrei unu da figri acolo te ajut eu am la firma numa' profi da la 50 euro bucata in sus. dar ce ai de taiat prin pro tai la fel cu unu de 5 ron din talcioc.Am si statie de aer cald care o poti folosi la suruburi dar e nasoale ca topesti pro-ul.
numero treis : clestele da linkuri e pentru link-uri nu pantru axe.arata mai smecher ca un patent da nu scoate axxe
doar link-uri.
majoritatea de care vorbesti tu o fi castigat si la alegeri , ca nu am vazut nici pa dincolo oameni cu atatea suruburi blocate . si pentru alea sunt soluti mai simple.
P.s. inbusuri decente sunt facute de o firma destul de cunoscuta ii spune align (se citeste alain) . mica smecherie se pupa perfect cu suruburile alain, deoarece pentru ca fiindca daca masori varful inbusului o sa vezi ca e putin peste cota.
mie imi da cu virgula.
Nu stiu ce trex pro ai tu dar al meu e din carbon si aluminiu.AL tau e din panza de ai nevoie sa folosesti cutit si foarfeca da' firma ca aia din real cu 3 ron nu e buna traba' daia smechera.
Am vorbit cu nevastamea ca e ninja la coafura si o zis ca sainfeld aia da ai zis tu e naspa rau ea are cobra care e mai misto'.
Daca vrei sa faci sepucu la fire si nu ai deja acas' un patent taietor si vrei unu da figri acolo te ajut eu am la firma numa' profi da la 50 euro bucata in sus. dar ce ai de taiat prin pro tai la fel cu unu de 5 ron din talcioc.Am si statie de aer cald care o poti folosi la suruburi dar e nasoale ca topesti pro-ul.
numero treis : clestele da linkuri e pentru link-uri nu pantru axe.arata mai smecher ca un patent da nu scoate axxe
doar link-uri.
majoritatea de care vorbesti tu o fi castigat si la alegeri , ca nu am vazut nici pa dincolo oameni cu atatea suruburi blocate . si pentru alea sunt soluti mai simple.
P.s. inbusuri decente sunt facute de o firma destul de cunoscuta ii spune align (se citeste alain) . mica smecherie se pupa perfect cu suruburile alain, deoarece pentru ca fiindca daca masori varful inbusului o sa vezi ca e putin peste cota.
West Hobby Team
Postat 30 March 2011 - 10:13 PM
...?! vezi ce scule ai folosit cand l-ai montat si alea sunt ... doar daca vrei sa iti deschizi vre-un service sau esti pur si simplu pasionat de heli - daca exersezi o sa vezi ca mai mult o sa zbori decat sa montezi - demontezi.
Surubelnite imbus si cruce gasesti la AUTORC - pot spune ca si pe cele mai grozave Hudy ( numa ca nu o sa iti ajunga banii
alocati - au insa si mai oieftine si deasemenea foarte bune ).
Si Align sunt foarte bune. Colegii care au cte 10 heli diverse marimi si mai monteaza si pentru prieteni sau clienti chiar au nevoie de cele mai grozave scule - tu insa sa nu le iei chiar pe cele mai proaste caci in rest va fi O.K.
Lasa cutia de heli , pentru statie insa ia caci o fereste bine. La heli daca iti ca place si vei progresa poate ajungi sa ai mai multe sau si alta clasa si te vei trezii cu o gramada de cutii.
Ma repet ... piese si pack-uri .
Surubelnite imbus si cruce gasesti la AUTORC - pot spune ca si pe cele mai grozave Hudy ( numa ca nu o sa iti ajunga banii
alocati - au insa si mai oieftine si deasemenea foarte bune ).
Si Align sunt foarte bune. Colegii care au cte 10 heli diverse marimi si mai monteaza si pentru prieteni sau clienti chiar au nevoie de cele mai grozave scule - tu insa sa nu le iei chiar pe cele mai proaste caci in rest va fi O.K.
Lasa cutia de heli , pentru statie insa ia caci o fereste bine. La heli daca iti ca place si vei progresa poate ajungi sa ai mai multe sau si alta clasa si te vei trezii cu o gramada de cutii.
Ma repet ... piese si pack-uri .
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
Postat 31 March 2011 - 03:27 PM
nen77, la 30 March 2011 - 09:31 PM, a spus:
Fratica paul S.
mie imi da cu virgula.
doar link-uri.
mie imi da cu virgula.
doar link-uri.
Stii cum se zice: You made my day better! You put a smile on my face! :)
Rãu, cu suflet bun!
Blade mCP x
Spektrum DX8
Blade mCP x
Spektrum DX8
Arata acest topic
Pagina 1 din 1