Nu stiu daca exista un asemenea thread, daca exista rog un moderator sa mute/stearga aceste randuri, daca nu exista, ar fi bine sa-l faca sticky (pinned sau cum i-o mai zice).
Incep eu:
www.etamiya.com - expediaza foarte incet, comanda lansata pe 10 decembrie (si platita, aflata in stoc) abia pe 26 decembrie a fost expediata !!!!
www.kershawdesigns.com - au incasat plata si nu au mai trimis nimic. Evident, Paypal nu s-a bagat, sub pretextul ca au trecut 45 de zile de la tranzactie.
Referitor la Paypal, am avut colete cu probleme, si desi am raportat acest lucru, nu au facut nimic in privinta asta.
Daca aveti si voi alte exemple, este bine sa le puneti aici, sa stim cu cine avem de a face.
Stima.
Pagina 1 din 1
Feriti-va de.... Lista de magazine on-line (din RO sau alte tari) de evitat
Postat 27 December 2010 - 05:24 PM
Lev, la Dec 27 2010, 05:11 PM, a spus:
Nu ai voie sa faci reclama la alte magazine pe acest forum. Forumul apartine unui magazin, autorc, imagineaza-ti ca nu le convine, e normal. Citeste regulamentul.
Nu se face reclama, mai degraba.....antireclama!!!
Astfel de situatii se evita daca se cumpara din tara de la magazinele specializate: www.autorc.ro;)
Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea
Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
Postat 27 December 2010 - 06:02 PM
Lev, la Dec 27 2010, 05:11 PM, a spus:
Nu ai voie sa faci reclama la alte magazine pe acest forum. Forumul apartine unui magazin, autorc, imagineaza-ti ca nu le convine, e normal. Citeste regulamentul.
daca erai mai atent ce vrea sa zica omul.......bineinteles ca prin postarea adresei proprietarii forumului o vor considera reclama si ma gandesc ca nu vor lasa topicul sa functioneze,doar daca este cu magazine din afara granitelor tarii
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 27 December 2010 - 06:17 PM
Din regulament:
Nu sunt permise link-uri catre site-uri care comercializeaza articole de modelism si/sau reclamele si/sau mesajele publicitare ale altor firme inclusiv al site-urilor care isi desfasoara activitatea in afara Romaniei, decat cu acordul expres al AutoRC Hobby Store
Nu sunt permise link-uri catre site-uri care comercializeaza articole de modelism si/sau reclamele si/sau mesajele publicitare ale altor firme inclusiv al site-urilor care isi desfasoara activitatea in afara Romaniei, decat cu acordul expres al AutoRC Hobby Store
Arata acest topic
Pagina 1 din 1