Modelism - RHC Forum: Sfat achizitionare RC 4wd - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Sfat achizitionare RC 4wd Incepator caut jucarie

#1 Useril este offline   Esq66 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 06-March 09

Postat 25 December 2010 - 05:20 AM

Sal,

Dupa ce am dat cu Lama v3 prin toate plantele din casa de mirosea ca vara cand taie baietii iarba pe afara :) , am iesit "la aer" si mi l-a luat vantul de nu s-a vazut :wacko:, a dat cu el de pamant si i-au zburat si fulgii (coada, palele). Reparam, povestea se repeta :rolleyes: Cu alte cuvinte, m-am cam saturat de el, ca cere cam multa atentie si la cea mai mica eroare si cate o investitite, asa ca m-am gandit sa ma bag la o masinuta cu care sa ma pot juca si prin casa, mai ales cand afara e vant si ploua/ninge.

Vreau un 4wd electric, nici prea-prea nici foarte-foarte, 1/18 maxim, nou sau sh pe la 400 ron. Stiu, stiu ca e putin, dar macar vreau sa vad daca ma pasioneaza sau o sa ajunga la fel ca Lama prin dulap dupa maxim 10 incarcari! Cele de prin supermaketuri nu ma atrag, par prea firave/slabe/de copii.

Am vazut un Iwaver 05 Mini Monster, dar nu se gasesc de cumparat pe nicaieri. Am mai vazut si altele pe la vanzari, dar m-am miscat cam incet si se pare ca s-au cam dat (Losi Baja).

Ultima chestie pe care am vazut-o de nou si culmea, se incadreaza in bani - ceea ce pare dubios - e MAVERICK ATOM XB RTR 1/18 Electric 4WD Buggy si aici as vrea sa va cer parerea. Am gasit niste review-ri aici http://www.hpiracing...RCi_may2008.pdf , pare Ok pt ce vreau eu, sper sa gasesc si piese in tara.

Voi ce parere aveti despre ea?

Stima!
0

#2 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2706
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 25 December 2010 - 09:28 AM

Sincer la 400 iti gasesti o masinuta 1/10 un buggy brushed.
Sau poti sa iti iei pe piese,150 rollerul, 50 motoru,100statia,100 lipo sau nimh.

1/18 e destul de mic
Eu am avut un buggy 1/10 de la maverick,foarte multumit de el.Acum a ajuns la altcineva.

Aceasta postare a fost editata de vgeorge: 25 December 2010 - 09:29 AM

Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX7TR - truggy nitro
-Mugen MBX8R - buggy nitro
-Kyosho MR04 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#3 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 25 December 2010 - 09:57 AM

Eu sunt de parere ca o masina scara 1/10 este ok ,eu mi-am luat un buggy XSTAR 4WD si sunt super multumit de el,foarte nervos faci cu el ce vrei si tot odata foarte rezistent,ca si pret cred ca daca mai pui 100 ron il iei in stare perfecta de functionare,pe mine ma dus undeva la 370 ron fara baterie si motor(motor si baterie aveam eu ) insa cu foarte multe piese de schimb, sincer face toti bani,stima
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#4 Useril este offline   Lev 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 187
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 25 December 2010 - 12:14 PM

XSTAR-ul cu motorul brushed, adica cel care se incadreaza cat de cat in bugetul tau nu merita, are bucse in loc de rulmenti... Iar masinuta cu un set de rulmenti sare cu mult peste 400 de lei Ar fi mai indicat sa iti iei ceva 1/10, desi nu te poti juca cu ea in casa. Te vei plicistisi repede de ea, mai ales jucandu-te in casa. Mai tarziu probabil ca o sa vrei si mai multe performante. De joaca o sa te plictisesti foarte repede si o sa spui ca nu iti place nici partea asta de hobby. Cu un buggy 1/10 chiar daca nu e asa performant si nu prea iti vine sa te duci la concursuri, macar il rulezi la pista la liber, si tot e distractiv, iti formezi mana... Si, de ce nu, mergi si la concurs ca doar mergi sa te distrezi nu neaparat sa castigi. Eu asta as recomanda, un buggy sau un truggy 1/10. Eu am un buggy brushless si n-apuc sa ma plictisesc de el, nici macar la joaca. Si asta ca e foarte puternic si rapid. Regret putin ca nu e truggy, ar fi fost putin mai inalt ceea ce de multe ori e mai bine, dar am preferat buggy pt ca e mai ieftin putin de intretinut (cel putin cauciucuri/roti...).
Asteapta pana la primavara si vino la palat la pista sa vezi ce si cum, daca nu ai fost pana acum. In orice caz 400 ron pt ce zic eu sunt prea putini din pacate. Dar daca iti iei un automodel mai ieftin si pe urma il schimbi ca iti dai seama ca vrei ceva mai bun si mai performant o sa ai o pierdere destul de mare.
Tu decizi.

Aceasta postare a fost editata de Lev: 25 December 2010 - 12:16 PM

0

#5 Useril este offline   Esq66 

• Incepator
  • PipPip

Postat 26 December 2010 - 01:04 AM

Multumesc de raspunsuri, dar sincer 1/10 e cam mare pt ce intentionez eu sa fac (joaca in casa). O sa vin si la palat sa vad ce si cum, dar sincer mi-ar fi placut sa ma joc cu ceva acum, pe timpul iernii.
Despre masinuta mentionata de mine ce ziceti?
0

#6 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 26 December 2010 - 11:12 AM

uite iti dau un pont,pretul este mai mult decat convenabil.. http://www.rhcforum....showtopic=35955

Aceasta postare a fost editata de Kitty: 26 December 2010 - 11:12 AM

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#7 Useril este offline   w3edflorin 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 299
  • Inregistrat: 28-July 10

Postat 26 December 2010 - 11:24 AM

Vezi postareaKitty, la Dec 26 2010, 11:12 AM, a spus:

uite iti dau un pont,pretul este mai mult decat convenabil.. http://www.rhcforum....showtopic=35955

Fix de modelul respectiv a scris in primul post.

"Am mai vazut si altele pe la vanzari, dar m-am miscat cam incet si se pare ca s-au cam dat (Losi Baja)."

Daca te uiti in thread-ul lui stiganas ai sa vezi ca Esq66 i-a scris ca este interesat.
Difference between men and boys is the size of the toys!

Hot Bodies D8T - Truggy 1:8
0

#8 Useril este offline   sergiu 4wd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 20-December 09
  • Interests:RC

Postat 26 December 2010 - 11:37 AM

Vezi postareaw3edflorin, la Dec 26 2010, 11:24 AM, a spus:

"Am mai vazut si altele pe la vanzari, dar m-am miscat cam incet si se pare ca s-au cam dat (Losi Baja)."

Daca te uiti in thread-ul lui stiganas ai sa vezi ca Esq66 i-a scris ca este interesat.

Pai vrobeste si tu cu el , cerei numarul de telefon , ca poate nu s-a dat . Inca nu a inchis topicul .
Scurtu Sergiu - 0766301990
0

#9 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 December 2010 - 01:36 PM

Vezi postareaw3edflorin, la Dec 26 2010, 11:24 AM, a spus:

daca te uiti el probabil vorbea de alt anunt care s-a dat,asta care l-am dat eu e valabil!degeaba e omul interesat,daca nu l-a cumparat,stiganas fiind moderator,daca dadea modelul inchidea topicul,deci inca nu s-a dat,una e sa fi interesat,alta e sa cumperi produsul

Aceasta postare a fost editata de Kitty: 26 December 2010 - 01:37 PM

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#10 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 26 December 2010 - 02:04 PM

Nu l-a dat dar este rezervat,
Cauta un sc18 sau un kit de xray 18 mt, sper sa nu gresesc, mai sunt 2 sau 3 care vand 1/18, acum depinde ce vrei, on sau off. De preferabil este sa iti iei un model sh, in cazul in care nu te coafeaza, recuperezi cam aceasi suma inapoi, dca iei ceva nou la 600 ron ai sa mai recuperezi maxim 60-70%. Pe la botosani au o masina chiar stralucita, pret putin piparat dar... Fugi de modelele carson mini sau alte noname, sunt fragile si piese nu prea, acea mini baja este un model bun din punct de vedere mecanic, rezistenta si facuta cu cap, dar electronica e la pamant, sper sa ma insel dar nu prea cred.
Ca si sfat, da un anunt la cumparari cu ce doresti si vezi ce scoate mosul din sac.

Aceasta postare a fost editata de Zeus: 26 December 2010 - 02:06 PM

Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#11 Useril este offline   Esq66 

• Incepator
  • PipPip

Postat 27 December 2010 - 09:00 PM

Dap, Baja e rezervat deci sanse mici sa ajunga la mine.
O sa incerc si ideea cu mosul, savedem ce iepure scoate din palarie / sac
0

#12 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2706
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 28 December 2010 - 12:04 AM

foarte tare baja...
Si pretul este mai mult decat bun.Parca as deveni si eu interesat.
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX7TR - truggy nitro
-Mugen MBX8R - buggy nitro
-Kyosho MR04 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#13 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 08-September 08

Postat 28 December 2010 - 12:08 AM

poftim :blush: 400 lei fix , 1/16 RTR http://www.rhcforum.ro/index.php?showtopic...&hl=carisma

Aceasta postare a fost editata de dragos243: 28 December 2010 - 12:09 AM

0

#14 Useril este offline   Esq66 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 January 2011 - 08:16 PM

OK, se pare ca nu se gaseste ceva interesant foarte repede, asa ca m-am saturat sa astept si aproape m-am decis la 2 modele noi. Va mai rog sa va dati cu parerea despre ele si sa imi ziceti cam care ar fi cea mai potrivita:

- MAVERICK ATOM XB RTR 1/18 Electric 4WD Buggy (mai e varianta XT dar sincer nu vad diferenta decat la vopsea)
- Carson Max 18XX 1:18 RTR

Mersi anticipat!
0

#15 Useril este offline   ionut76 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1240
  • Inregistrat: 19-November 08
  • Interests:http://www.catia.ro

Postat 05 January 2011 - 08:22 PM

Ca sfat, poti sa iti zic asta: NU lua o masina numai dupa ce vezi intr-o poza sau intr-un film pe Youtube. Mergi si o vezi in realitate, incearca si un test drive daca se poate. Risti sa iei o caroserie frumoasa, iar masina sa fie prastie.
Cursuri si carti CATIA v5 aici
0

#16 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 05 January 2011 - 08:41 PM

Vezi postareaEsq66, la Jan 5 2011, 08:16 PM, a spus:

OK, se pare ca nu se gaseste ceva interesant foarte repede, asa ca m-am saturat sa astept si aproape m-am decis la 2 modele noi. Va mai rog sa va dati cu parerea despre ele si sa imi ziceti cam care ar fi cea mai potrivita:

- MAVERICK ATOM XB RTR 1/18 Electric 4WD Buggy (mai e varianta XT dar sincer nu vad diferenta decat la vopsea)
- Carson Max 18XX 1:18 RTR

Mersi anticipat!

Salut, despre un model iti pot spune, am avut carson fu si max, sunt identice, sunt jucarii, nu au electronica separata, receptia, esc si servo sunt toate pe o placa, in cutia de la servo exista doar mecanismul, sunt nu fragile, extraordinar de fragile, la mine sa rupt bratul in timp ce ma jucam in parcare, plastic de 2 lei, raza de actiune max 50 m. Cauta losi sau xray, sunt foarte rezistente, cel mai bine este daca iti poti lua kit, adica roller si apoi o statie in 2,4 si electronica care iti place tot separat.
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#17 Useril este offline   Esq66 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 January 2011 - 10:45 PM

OK, multumesc de raspunsuri. O sa incerc sa ma linistesc si sa mai astept, sa nu arunc banii aiurea, poate apare ceva interesant la vanzari.

Imi place ideea de a-mi lua componentele separat, dar cum sunt super incepator ;) nu ma pricep si imi e ca dau de alte probleme.
0

#18 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 January 2011 - 11:36 PM

Vezi postareaZeus, la Jan 5 2011, 08:41 PM, a spus:

Salut, despre un model iti pot spune, am avut carson fu si max, sunt identice, sunt jucarii, nu au electronica separata, receptia, esc si servo sunt toate pe o placa, in cutia de la servo exista doar mecanismul, sunt nu fragile, extraordinar de fragile, la mine sa rupt bratul in timp ce ma jucam in parcare, plastic de 2 lei, raza de actiune max 50 m. Cauta losi sau xray, sunt foarte rezistente, cel mai bine este daca iti poti lua kit, adica roller si apoi o statie in 2,4 si electronica care iti place tot separat.

in suma mentionata de el e cam greu sa achizitioneze ce ai mentionat tu!

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#19 Useril este offline   Esq66 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 January 2011 - 07:52 PM

Salut,

Multumesc pt sfaturi, sunt fericitul posesor al unui Losi Mini Baja.

De acum or sa urmeze probabil alte intrebari enervante :rolleyes:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu