crysty97, la Dec 29 2010, 01:42 AM, a spus:
LOSI NIGHT CRAWLER:
am decis sa il cumpar dupa ce am descoperit (pe forum uri specializate afara) ca este cel mai bine dotat RTR cu care poti intra si in competitii, fara sa mai bagi bani in upgrade uri imediat. Pt nivelul competitional din RO este arhisuficient. investitie 300euro.
Care e nivelul ala competitional din RO ? :blink:
Nu-ti comentez alegerea, si sper din tot sufletul ca acel LOSI care l-ai ales sa nu fie de acelasi nivel calitativ cu LOSI MICRO CRAWLER (care in opinia mea e cea mai gresita alegere cu putinta facuta de mine). Plastic ordinar, autonomie ordinara, multe chestii ordinare pentru 99 lire sterline (+ transport). Ce se scrie pe forumuri, este de multe ori subiectiv, in sensul ca daca eu am AXIAL, axialul e cel mai bun, sau HPI CK, CK rulz. Repet, nu exista un crawler perfect, si iti doresc sa ai parte de crawlerul mult dorit. Sa fie intr-un ceas bun !
LE: Cum nu exista un crawler perfect, nu exista nici un crawler RTR gata de competitie....o sa vezi asta de indata ce vei ataca primii bolovani :). Suspensii, linkuri, servo, greutati in roti, ESC+ motor, alt sasiu (de ce nu), reorientarea pack-urilor, RX/TX in 2.4Ghz, anvelope+jenti......:)
Aceasta postare a fost editata de Daemonus Modelus: 29 December 2010 - 11:38 AM