Buggy 1:10 RTR de la HiMotoRacing rog sfaturi de la cunoscatori
Postat 13 December 2010 - 11:10 PM
O sa pun un filmulet dar nu inainte sa-mi cer scuze pentru tinuta... lejera! Daca sunt fete pe aici imi cer scuze din nou!!
Am mai descarcat azi acumulatorul dupa inca 3+ ore de joaca (la sfarsit se poate auzi ca motorul nu mai are vana si cam da "rateuri"). Sariturile sunt mici insa de multe ori am auzit cum plesnea burta pe gresie, in ciuda distantierelor late pe care le-am pus. Nu era loc sa-i mentin acceleratia in rampa ca sa-i ridic botul, voi experimenta pe pamant afara artificiile sariturilor...
Acum nu vreau sa ma urc pe ea cu tonajele mele si sa nu ma simta, insa sunt sigur ca o suspensie mai ferma i-ar imbunatati performantele. Am ceva pedigree in motocross si endurocross si stiu oarecum sa-mi setez amortizoarele la drujbele mele... nu cred ca pe circuitul de offroad masinutele astea ar trebui sa se comporte diferit. Asa cum e acum i-ar pocni simeringurile.
Dar nu-i o mare problema si nicidecum una nerezolvabila, hai ca vin sarbatorile si trebuie sa abordam un ton mai vesel :D
Iata filmul
MULTUMESC DE AJUTOR!!!!!!!!!
Postat 13 December 2010 - 11:49 PM
Si acum am observat ca regulatorul meu are frana si la mers inapoi, daca autmodelul se duce inapoi din cauza inertiei eu pot sa accelerez inainte cat de tare vreau ca el pune frana, iar cand termina de franat accelereaza. Al tau zici ca nu face asa? Poate nu ai avut destul loc sa prinzi viteza dand inapoi...
Postat 20 December 2010 - 11:37 PM
Postat 22 December 2010 - 12:09 PM
Postat 22 December 2010 - 12:34 PM
Citeaza
Aceasta postare a fost editata de Theo: 22 December 2010 - 12:34 PM
Postat 22 December 2010 - 01:03 PM
Theo, la Dec 22 2010, 12:34 PM, a spus:
Din ce/cine citezi, care e sursa, producatorul? Ca eu am cautat la ei mult si bine :rolleyes:
Iar despre escu ala "himoto black magic 60A" nu prea am gasit pe gogu detalii, o sa imi fac timp sa caut mai bine.
MULTUMESC
Postat 22 December 2010 - 01:17 PM
http://www.hobbywing...al/HW-13-V2.pdf
Asta daca nu vrei sa il prajesti.
O faci preventiv nu e obligatoriu.
Aceasta postare a fost editata de icepatoru': 22 December 2010 - 01:18 PM
Postat 04 April 2011 - 08:56 AM
Masinuta meeaaaaa ;)( ZBANG intr-un pom si s-a rupt coltul de bascula care incastreaza surubul (+ aparatoarea din fata care nu conteaza functional)
Ajutor, va rog, se potrivesc basculele de la alte buggy-uri din comertul romanesc?
Postat 04 April 2011 - 09:04 AM
cosmin65397, la 09 December 2010 - 06:19 PM, a spus:
enjoy!
Presupun ca ai gasit cateva magazine cu piese pt ea, imi zici si mie, te rog?
Postat 06 April 2011 - 09:35 AM
O sa comand o pereche (15 lei + transport = pret rezon!), din imagini basculele par identice..
Din ce am observat eu mergand rapid in teren neamenajat, ar trebui suspensii ceva mai lungi si mai ferme + roti cu diametru macar cu 10mm mai mari, credeti ca e o idee buna?
Postat 27 May 2011 - 08:12 PM
Nu prea ma pricep in ale automodelismului insa stiu ca imi doresc um model bun, performant si ieftin pe deasupra (sunt pretentios, nu :angry2:). Am vazut pe AutoRC modelul LRP S10 Blast MT Electric Monster NON-RTR 1/10.
Modelul necesita echipare. Ok, acum astept sfaturi sau alte variante de auto avantajoase la pret mai ales ca sunt incepator. Daca modelul prezentat de mine este ok as dori ce electronica se preteaza, ma intereseaza, motor, esc si acumulator.
Multumesc anticipat!
Postat 28 May 2011 - 03:18 PM
Florin NAE, la 27 May 2011 - 08:12 PM, a spus:
Nu prea ma pricep in ale automodelismului insa stiu ca imi doresc um model bun, performant si ieftin pe deasupra (sunt pretentios, nu :blush:). Am vazut pe AutoRC modelul LRP S10 Blast MT Electric Monster NON-RTR 1/10.
Modelul necesita echipare. Ok, acum astept sfaturi sau alte variante de auto avantajoase la pret mai ales ca sunt incepator. Daca modelul prezentat de mine este ok as dori ce electronica se preteaza, ma intereseaza, motor, esc si acumulator.
Multumesc anticipat!
bun model ,avand si sleeper cluch suporta si brushless seria 540 si i place si la sarituri(transmisiei)la socuri .
fiind mt cu rotile mari ceva de 10t 12t sau cu kv mai mic
un lipo ar fi indicat ceva hardcase 2s 5000