Modelism - RHC Forum: sfaturi micro heli - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

sfaturi micro heli

#31 Useril este offline   torelu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 17 December 2010 - 03:37 PM

Vezi postareafhelici, la Dec 15 2010, 02:21 PM, a spus:

Buna ziua. ca sa nu mai incep topic nou, postez aici, poate ma ajuta cineva cu un sfat.
Am comandat e pe ebay un elicopter SYMA S032 care m-a va ajunge cu transport (sper ca nu mai dau si vama la 45 dolari) 150 lei.

Sper sa nu ma insel dar e foarte posibil sa fi luat teapa cu acel Syma de pe Ebay. Syma face niste elicoptere f. misto (de jucarie, sa nu sara lumea in sus) in special cele cu giroscop. Din pacate pe Ebay nu prea gasesti originale. Am si eu o comanda de pe Ebay de un Syma si am apucat sa dau banii pe ea dar am dat un mesaj la vanzator si mi-a spus ca e copie. Bineinteles ca in licitatie scrie peste tot "Syma" si chiar sunt poze cu unul original. Cand mi-am dat seama ca mi-am furat-o am mai comandat unul pe un site care pare mai serios.
Am luat pentru Craciun si din alea de la Hobbyking (toti colegii din birou au vrut si ei cate unul). Fiind coaxial zboara ceva mai bine decat Picco/Silverit alea care se gasesc pe la noi in comert dar nu prea e stabil. Totusi dupa ce reusesti sa ii trimezi directia chiar poti sa incerci sa il pui sa faca ce vrei tu. Cu alea cu 2 canale din hipermarket nu ai nici o sansa. Cand am vazut cum zboara un Syma, n-am mai rezistat :lol: Sper ca macar al doilea sa fie original.

Aceasta postare a fost editata de torelu: 17 December 2010 - 03:44 PM

0

#32 Useril este offline   h'air man 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 261
  • Inregistrat: 27-December 10
  • Interests:tot (sau aproape tot) ce poseda motor... :)

Postat 27 December 2010 - 02:42 PM

salut,
sunt un mare incepator pricopsit cu un BLADE 120 SR. nu reusesc sa-l ridic. o ia intr-o parte... rog sfaturi!
luati-ma incet, va rog, stiu ca sunteti profesionisti... vreau si eu sa invat sa zbor.
Aero : Aripa Swift2(90cm), BETA1400(Pelikan, 140cm), Arcus Sport(Robbe, 257cm);
Yak55(GB-Models, 140cm)-in reparatii;

Heli : Blade MCX;

Navo : Pacific Qeen(Robbe);

Auto : Traxxas E-Revo 1/16 RTR;

Tx : Spektrum DX6i.
0

#33 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 27 December 2010 - 03:21 PM

Blade SR e un heli misto. Incepe si tu un topic nou ca mai e loc pe server, cu topicul asta nu are nici o legatura. E bine sa completezi si profilul, macar de unde esti.

Toate heli la decolare o iau spre stanga.

Vezi postareah'air man, la Dec 27 2010, 02:42 PM, a spus:

salut,
sunt un mare incepator pricopsit cu un BLADE 120 SR. nu reusesc sa-l ridic. o ia intr-o parte... rog sfaturi!
luati-ma incet, va rog, stiu ca sunteti profesionisti... vreau si eu sa invat sa zbor.

0

#34 Useril este offline   h'air man 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 261
  • Inregistrat: 27-December 10
  • Interests:tot (sau aproape tot) ce poseda motor... :)

Postat 27 December 2010 - 03:27 PM

Vezi postareastiganas, la Dec 27 2010, 03:21 PM, a spus:

Blade SR e un heli misto. Incepe si tu un topic nou ca mai e loc pe server, cu topicul asta nu are nici o legatura. E bine sa completezi si profilul, macar de unde esti.

Toate heli la decolare o iau spre stanga.

merci!
Aero : Aripa Swift2(90cm), BETA1400(Pelikan, 140cm), Arcus Sport(Robbe, 257cm);
Yak55(GB-Models, 140cm)-in reparatii;

Heli : Blade MCX;

Navo : Pacific Qeen(Robbe);

Auto : Traxxas E-Revo 1/16 RTR;

Tx : Spektrum DX6i.
0

#35 Useril este offline   Ciprea 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 27-November 10

Postat 28 December 2010 - 09:58 PM

Vezi postareafhelici, la Dec 15 2010, 08:12 PM, a spus:

sunt din iasi, nu ajung in dorali sau dragonul rosu. Am mers prin dragon, am vazut ca erau, dar la vremea aia nu eram interesat si nu stiu cam cat costau alea. Totusi la asta de pe ebay vadca sunt numeroase piese de schimb pt el, ceea ce ma indoiesc ca gasesc (piese) pt cele luate din doraly. Si .... partea rea (sau buna) este ca deja l-am comandat. Ce-o fi o fi, nu am dat o avere. Credca o sa ii comand si un set de blades si 1-2 acumulatori sa fie rezerva.

Legat de cele mai scumpe (de calitate) - nu dispun acum de fonduri, si stiu ca daca ma bag la un aeromodel adevarat o sa bag bani de ma satur (m-am bagat acum un an jumate in airsoft si cam stiu cum e cand "te prinde").

Toate cele bune

Salut din iasi sunt si eu si am cumparat un RC Helicopter din Siraj am dat 300 de Ron pe el si dupa primul zbor am ramas fara pale si nu mai gasesc.Ma poate ajuta si pe mine cineva? un sfat o parere am dat mult pe el si nu vreau sa il tin degeaba pe birou
0

#36 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 29 December 2010 - 08:56 AM

Desigur, se potrivesc palele alea de acolo, dar nu primele, ci alealalte.

PS: Ce sfaturi sa dam, daca nici nu ai mentionat macar modelul sau o fotografie.

Aceasta postare a fost editata de protheus: 29 December 2010 - 08:58 AM

"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#37 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 30 December 2010 - 08:55 PM

Am vazut si eu azi de aproape un 3 canale din asta (gyro,3d, full-alu, profesional).

E greu ca dracu' (nu stiu exact cat) tijele care sustin boom-ul (din aluminiu) sunt din otel - nu-mi venea sa cred, canopia dintr-un plastic mai gros ca la t-rex 700, iar frame-ul din 4 placi de aluminiu, totul alimentat dintr-o baterie de picooz care mai trebuie sa aprinda si 5 leduri, pe langa 3 motoare care propulsaza (anemic) hoitu' profesional...

Ce-i drept, daca se intalneste cu peretele, sare tencuiala sigur.

In concluzie, e o prostie, nu-i bun de nimic. A, era sa uit, NU are gyro, de parca i-ar fi trebuit...
0

#38 Useril este offline   orpheus 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 68
  • Inregistrat: 01-April 10
  • Interests:modelism,web-design

Postat 29 January 2011 - 03:49 AM

buna seara!sau mai bine zis buna dimineata!
eu sunt din iasi..de fapt stau in iasi...de vreo 2-3 ani tot sunt pasionat de elicoptere...in limita cunostintelor mele sunt dispus sa ajut pe oricine doreste.
eu am lucrat intr-un stand din carrefour si in mall (experienta neplacuta) si m-am convins cum sta treaba cu elicopterele de genu...am lucrat acolo numai pentru bani...preturile sunt exorbitante...de fapt un elicopter care pe net costa 25 cu tot cu livrare (ebay) acolo la firma se vindea cu 160 de ron...deci furt la drumul mare...
Cu respect!

Aceasta postare a fost editata de orpheus: 29 January 2011 - 04:04 AM

0

#39 Useril este offline   orpheus 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 68
  • Inregistrat: 01-April 10
  • Interests:modelism,web-design

Postat 29 January 2011 - 04:01 AM

:blink: 

Aceasta postare a fost editata de orpheus: 29 January 2011 - 04:06 AM

0

#40 Useril este offline   Mihai.Go 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 12-October 09

Postat 28 April 2011 - 10:25 PM

Salutare.
Apelez la voi pentru 2 motive:
1. Daca puteti sa imi recomandati un model de helicopter bun pentru a ma distra in casa... din asta mai mic.
2. M-am mutat recent in Viena si doresc sa aflu daca stiti magazine de modelism, sfaturi, recomandari etc. o sa le caut eu pe toate :yahoo: da nu vreau sa pierd timpul si vreau sa imi iau un heli nou sa imi omor timpul seara prin casa.

Mersi
Mihai
0

#41 Useril este offline   torelu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2011 - 08:32 AM

Salut.

1. Un elicopter cu 3 canale ieftin si fain: Syma S107. E cu infrarosu, coaxial, gyro. Stabil ca un tren pe sine.

Cu 4 canale, mai pretentios si deci mai scump: Nine Eagles Solo Pro sau Blade MSR. Ambele cu elice cu pas fix.

2. Cand am fost eu in Viena nu ma uitam dupa asa ceva. Oricum, cred ca mai bine iei de pe net, oriunde ai fi :)

Numai bine,
Victor
0

#42 Useril este offline   Mihai.Go 

• Incepator
  • PipPip

Postat 29 April 2011 - 10:54 PM

Vezi postareatorelu, la 29 April 2011 - 08:32 AM, a spus:

Salut.

1. Un elicopter cu 3 canale ieftin si fain: Syma S107. E cu infrarosu, coaxial, gyro. Stabil ca un tren pe sine.

Cu 4 canale, mai pretentios si deci mai scump: Nine Eagles Solo Pro sau Blade MSR. Ambele cu elice cu pas fix.

2. Cand am fost eu in Viena nu ma uitam dupa asa ceva. Oricum, cred ca mai bine iei de pe net, oriunde ai fi :drinks:

Numai bine,
Victor

0

#43 Useril este offline   Mihai.Go 

• Incepator
  • PipPip

Postat 29 April 2011 - 11:04 PM

Vezi postareatorelu, la 29 April 2011 - 08:32 AM, a spus:

Salut.

2. Cand am fost eu in Viena nu ma uitam dupa asa ceva. Oricum, cred ca mai bine iei de pe net, oriunde ai fi :drinks:

Numai bine,
Victor

Salut Victor,

Multumesc de raspuns... azi am fost deja la www.conrad.at si am vazut multe modele dragute da nu stiam care sa merite banii. cum am mai detinut inainte nu sunt chiar incepator, dar vroiam tare mult sa iau unul acuma ca imi mai omoara din timp stand seara la hotel... pe urmatorii 2 ani sunt in viena as ca o sa am timp sa imi iau ceva mai maricel si mai bun cand o sa imi gasesc si apartamentul final..binenteles asta depinde si de viitorul spatiu, posibilitate de gradina etc.
Intre timp am mai gasit doua site-uri...poate o sa va ajute si pe voi ...
www.modellsport-boehm.at
www.alex-heli-shop.at
Am vazut un Jamara Speed la 39,90 Euro..era tentant da nu vroiam sa ma arunc prea devreme la ceva ca nu vreau sa fac nici colectie... vreau un model care sa fie mic de camera si bun pentru un raport pret-calitate, durabil si sa stie cat de cat sa faca ceva...astfel o sa mai invat si eu sa ma pregatesc pentru urmatorul model...

Pareri, sfaturi sunt binevenite...maine mai dau o tura la acest alex-heli-shop... sper sa gasesc ceva... mai astept sfaturi da o sa merg pe sfaturile tale...
Numa bine
Mihai
0

#44 Useril este offline   torelu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2011 - 08:27 AM

Nu ai spus la ce nivel le vrei.
Syma ala e o jucarie il zboara cred si un copil dar numai in casa.
Pentru afara sunt celelalte doua.
Dar nu te dai peste cap cu ele. Oricum ai zis ca vrei pentru casa si acolo oricum nu ai loc.
Eu mi-am comandat un Solo Pro dar nu mai vine odata :drinks: Are dual rate asa ca in casa il iei domol si afara o calci :drinks:
0

#45 Useril este offline   Frochock 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 156
  • Inregistrat: 19-March 11

Postat 30 April 2011 - 08:08 PM

Eu zic ca sunt bune jucariile astea. Mai ales la inceput inainte sa ai un heli adevarat.

S-ar putea sa nici nu vrei modelism pana la urma, mai ales ca implica montaje si reglari "sofisticate", timp si foare multi bani -- nu numai la inceput, crashul vine cand esti mai sigur pe tine.

Eu recomand ori carui incepator sa ia o chinezarie coaxaiala, sa se dea cu ea prin casa, dupa care sa se hotarasca, ajunge sau vrea mai mult?
They told me I could be anything...
...so I became a helicopter
0

#46 Useril este offline   torelu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2011 - 09:47 PM

Jucarii, jucarii dar nici sa dai banii pe ele aiurea nu are rost. Prostiile alea cu 3 canale de 10-11$ de la Hobbyking de care se vorbea mai sus in thread sunt bani aruncati. Daca as fi in locul lor le-as scoate de la vanzare. Am luat si eu mai multe sa dau cadou la niste copilasi si au vrut si cativa colegi de la servici. Absolut toate s-au stricat dupa cateva utilizari (foarte putine). Se rup la ele axele(nu stiu cum se cheama) pe care stau elicile superioare si poti sa il arunci. Syma S107 in schimb costa tot cam atat daca ne gandim la pretul total dar e pur si simplu altceva. Giroscopul isi face treaba exemplar si e si muuuult mai rezistent daca dai totusi cu el de pamant. Si se gasesc si piese de schimb (aproape orice cred). Cam aici se opreste subiectul jucarii ieftine.
Dupa asta incepe subiectul platou ciclic. Intai cu elice cu pas fix (astept sa imi vina SoloPro-ul) si apoi alea profi. Mai incolo nu prea mai stiu dar poate in viitorul nu prea indepartat o sa imi iau si eu unul micut, clasa 250 cred. Om vedea.
0

#47 Useril este offline   Mihai.Go 

• Incepator
  • PipPip

Postat 30 April 2011 - 10:16 PM

Buna seara,

Gata...azi am mai vazut ceva modele si m-am procopsit cu un Jamara Speedy :rolleyes: e mic da bunicel...pentru camera numa bun. Am pus ochii pe urmatorul insa :-)
0

#48 Useril este offline   Mihai.Go 

• Incepator
  • PipPip

Postat 01 May 2011 - 12:04 AM

Vezi postareaMihai.Go, la 30 April 2011 - 10:16 PM, a spus:

Buna seara,

Gata...azi am mai vazut ceva modele si m-am procopsit cu un Jamara Speedy :rolleyes: e mic da bunicel...pentru camera numa bun. Am pus ochii pe urmatorul insa :-)

l-am trantit deja de cateva ori, sa vedem cat o sa tina :-)
0

#49 Useril este offline   Mihai.Go 

• Incepator
  • PipPip

Postat 01 May 2011 - 12:10 AM

Voi de unde comandati?
0

#50 Useril este offline   caranfil 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 10-May 10

Postat 01 May 2011 - 09:47 AM

daca este vroba de micor heli eu as recomanda un Elicopter S107 Gyro
0

#51 Useril este offline   Mihai.Go 

• Incepator
  • PipPip

Postat 01 May 2011 - 11:17 PM

Stie cineva un link serios de unde pot comanda un Syma S107 sau un Nine Eagle Solo Pro II ?
Am gasit ceva site-uri din UK si unul din germania da nicaieri nu mai gasesc pe stoc.

Mersi
Mihai
0

#52 Useril este offline   torelu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2011 - 11:35 AM

Vezi postareaMihai.Go, la 01 May 2011 - 11:17 PM, a spus:

Stie cineva un link serios de unde pot comanda un Syma S107 sau un Nine Eagle Solo Pro II ?
Am gasit ceva site-uri din UK si unul din germania da nicaieri nu mai gasesc pe stoc.

Mersi
Mihai

Syma eu am luat de pe ebay. Acum vanzatorul ala nu mai are dar si-a luat un prieten de curand de la vanzatorul ebatteryoutlet parca (tot ebay). Am vazut ca i-a venit ce a comandat :).
Nine Eagles eu am comandat de la HobbyKing de vreo luna dar inca nu a venit pe stoc. Ultima estmare a lor e la sfarsitul lunii mai. Cand am dat eu comanda era sfarsitul lui iunie :)
0

#53 Useril este offline   Mihai.Go 

• Incepator
  • PipPip

Postat 02 May 2011 - 01:28 PM

Vezi postareatorelu, la 02 May 2011 - 11:35 AM, a spus:

Syma eu am luat de pe ebay. Acum vanzatorul ala nu mai are dar si-a luat un prieten de curand de la vanzatorul ebatteryoutlet parca (tot ebay). Am vazut ca i-a venit ce a comandat :).
Nine Eagles eu am comandat de la HobbyKing de vreo luna dar inca nu a venit pe stoc. Ultima estmare a lor e la sfarsitul lunii mai. Cand am dat eu comanda era sfarsitul lui iunie :)

Mersi de raspuns...
M-am uitat si eu si comand un Nine Eagle Solo Pro V2... Vedeti ca se poate gasi pe www.sierra.ro, cu sediul in Botosani si au pe stoc...poata sa ajunga mai repede...
0

#54 Useril este offline   caranfil 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 02 May 2011 - 03:08 PM

syma poti lua de pe danbar toys ( cauti acolo si dai de el )
0

#55 Useril este offline   Mihai.Go 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 May 2011 - 12:28 AM

Ce ziceti intre: Nine Eagle Solo Pro V2 sau T-Rex 100s Super Combo?
0

#56 Useril este offline   caranfil 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 09 May 2011 - 07:30 AM

Vezi postareaMihai.Go, la 09 May 2011 - 12:28 AM, a spus:

Ce ziceti intre: Nine Eagle Solo Pro V2 sau T-Rex 100s Super Combo?

mai bine T-Rex 100s Super Combo
0

#57 Useril este offline   Mihai.Go 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 May 2011 - 04:13 PM

Vezi postareacaranfil, la 09 May 2011 - 07:30 AM, a spus:

mai bine T-Rex 100s Super Combo

Gata, am decis. Am mai cautat ceva pareri si dupa ce am citit se pare ca lumea e multumita de micutul acesta. Poate si din acest motiv stocurile magazinelor sunt epuizate la acest model. Din noroc am gasit la heliguy din UK siiiii ... T-Rex 100s Super Combo e pe drum spre mine. Ajunge in 3 zile :-) Abia astept....
Va tin la curent :drinks: si mersi de pareri / sfaturi.

Numa bine si zbor placut!
Mihai
0

#58 Useril este offline   caranfil 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 09 May 2011 - 05:40 PM

Vezi postareaMihai.Go, la 09 May 2011 - 04:13 PM, a spus:

Gata, am decis. Am mai cautat ceva pareri si dupa ce am citit se pare ca lumea e multumita de micutul acesta. Poate si din acest motiv stocurile magazinelor sunt epuizate la acest model. Din noroc am gasit la heliguy din UK siiiii ... T-Rex 100s Super Combo e pe drum spre mine. Ajunge in 3 zile :-) Abia astept....
Va tin la curent :drinks: si mersi de pareri / sfaturi.

Numa bine si zbor placut!
Mihai

sa pui un film sa vad cum se comporta
0

#59 Useril este offline   caranfil 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 13 May 2011 - 04:57 PM

tia venit heli ?
0

#60 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 22 July 2011 - 03:11 PM

Ca sa nu incep alt thread. Caut si eu un microelicopter de camera (o "jucarie") care sa fie stabil in hover si sa se gaseasca un minim de piese de schimb (pale, acumulator).

Acuma ma "antrenez" pe o copie inspirata dupa Syma S107G, la care s-ar putea sa se potriveasca palele de la original, desi nu au exact aceeasi forma. Giroscopul e brici, dar altitudinea e mai greu (pentru un incepator) de tinut. Stick-ul avea niste zimti de plastic care defineau pozitii fixe, i-am dat jos la pila, e mai bine dar tot trebuie compensat aproape permanent. Ah, si copia nu vine cu cablu usb de incarcare. Damn, trebuia sa citesc mai atent descrierea.

Cele cu 4 canale (gen Solo 210 V1) sint mai usor sau mai greu de mentinut la punct fix decit S107G-ul? La Solo as gasi teoretic cam toate piesele de schimb, la S107G original am gasit doar palele plus trenul de aterizare.

Subliniez, ma intereseaza strict indoor cu accent pe usurinta de a-l mentine la punct fix si nu viteza sau acrobatii.

Orice idei sint binevenite.
USER BANNED BY ADMIN
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu