fhelici, la Dec 15 2010, 02:21 PM, a spus:
Am comandat e pe ebay un elicopter SYMA S032 care m-a va ajunge cu transport (sper ca nu mai dau si vama la 45 dolari) 150 lei.
Sper sa nu ma insel dar e foarte posibil sa fi luat teapa cu acel Syma de pe Ebay. Syma face niste elicoptere f. misto (de jucarie, sa nu sara lumea in sus) in special cele cu giroscop. Din pacate pe Ebay nu prea gasesti originale. Am si eu o comanda de pe Ebay de un Syma si am apucat sa dau banii pe ea dar am dat un mesaj la vanzator si mi-a spus ca e copie. Bineinteles ca in licitatie scrie peste tot "Syma" si chiar sunt poze cu unul original. Cand mi-am dat seama ca mi-am furat-o am mai comandat unul pe un site care pare mai serios.
Am luat pentru Craciun si din alea de la Hobbyking (toti colegii din birou au vrut si ei cate unul). Fiind coaxial zboara ceva mai bine decat Picco/Silverit alea care se gasesc pe la noi in comert dar nu prea e stabil. Totusi dupa ce reusesti sa ii trimezi directia chiar poti sa incerci sa il pui sa faca ce vrei tu. Cu alea cu 2 canale din hipermarket nu ai nici o sansa. Cand am vazut cum zboara un Syma, n-am mai rezistat :lol: Sper ca macar al doilea sa fie original.
Aceasta postare a fost editata de torelu: 17 December 2010 - 03:44 PM