Truggy 1/8 sfat
Postat 09 November 2010 - 04:14 PM
Al3xandru239, la Nov 1 2010, 10:52 PM, a spus:
Ce sfaturi aveti?
Un sasiu ok pana in 7 mil....
As zice sa iei un kit normal si sa ii pui piese de grafit ori plastic sa fie mai usor.
Dar ce scara ai vrea?
Postat 10 November 2010 - 09:58 PM
Eu am un vreau sa fac asa ceva dintr-un kit de Ansmann Virus, sa pun un combo de la Monster Momba sau ceva de la Turnigy.
Sper sa te ajute
Postat 10 November 2010 - 10:42 PM
Ady., la Nov 10 2010, 09:58 PM, a spus:
Eu am un vreau sa fac asa ceva dintr-un kit de Ansmann Virus, sa pun un combo de la Monster Momba sau ceva de la Turnigy.
Sper sa te ajute
Tu sari in extreme, da rau, si asa chiar nu ajuti pe nimeni in felul asta.
ONTOPIC
orice sasiu mai 'rasarit' iti va permite conversia, eu am avut unul in banii respectivi poate mai apare ceva.

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 11 November 2010 - 09:38 AM
X-tra, la Nov 10 2010, 10:42 PM, a spus:
ONTOPIC
orice sasiu mai 'rasarit' iti va permite conversia, eu am avut unul in banii respectivi poate mai apare ceva.
Eu am zis cum as face eu. Acu nu tre sa-mi sari in cap ca nam zis bine, mi-am spus doar punctul de vedere.
Postat 11 November 2010 - 04:15 PM
Ady., la Nov 11 2010, 09:38 AM, a spus:
La experienta si pregatirea ta ar fi de preferat sa nu o faci, mai citeste, mai informeaza-te si poate parerea ta va avea greutate, pana atunci iti recomand calduros indreptarele ortografic/ortoepic/morfologice.

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 11 November 2010 - 11:48 PM
Ady., la Nov 11 2010, 09:38 AM, a spus:
X-tra ti-a sarit in cap pentru ca intre Mugen si Ansmann poti sa cuprinzi aproape toate celelate firme producatoare de automodele. Ca sa fiu mai explicit, ai ales extremele. Lucru care nu il ajuta clar pe Alexandru.
In plus, din alegerea facuta de tine reiese clar lipsa ta de experienta, iar aici intervine o problema. Un utilizator mai putin sau la fel de experimentat ca tine, ar putea lua de bune sfaturile tale... si e pacat.
Aceasta postare a fost editata de porcofon: 11 November 2010 - 11:51 PM

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
Postat 19 November 2010 - 03:36 PM
Cum spune si in regulament: Nu este permisa postarea mesajelor doar pentru cresterea numarului de "stelute"; va rugam mentineti discutiile cat mai constructive cu putinta. Daca tie iti place sa incingi o discutie cu fiecare persoana care zice ceva care tie nu iti convine inseamna ca ai o problema, asa puteam spune si eu ia-ati ma un Hobao Hyper St pro ,Xray xt8, sau alte modele cu greutate in spate, eu i-am zis omului ce isi poate lua cu banii disponibili, acu nu cred ca e frumos din partea ta sa imi zici mie ca : " La experienta si pregatirea mea ar fi de preferat sa nu ajut pe nimeni "
Se vede cat de experimentat esti si tu dupa faptul dupa cum imi vorbesti.
Merci porcofon pentru calmul cu care ai tratat aceasta discutie.
Eu mi-am zis parerea ce mi-as lua eu. Decat sa imi iau ceva cu un nume mare si sa fie second, mai bine prefer sa imi cumpar ceva nou si la un pret rezonabil, iar ca si combo ti-as recomanda Monster Mamba, eu am acest combo pe un e-revo 1/10 si merge de minune cu 4s, ( http://www.autorc.ro...roducts_id=1476 ), ori un combo de la LRP, Tekin sau un ez run pentru 1/8 dar nu merge sa pun linkul
Postat 19 November 2010 - 09:40 PM
MIEZ, la Nov 19 2010, 09:05 PM, a spus:
Am luat decizia sa imi cumpar un Associated SC8E NOU!
Deci se amana toata treaba cu truggy electric,am primit 5 oferte de xt8 ....
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!