Pagina 1 din 1
intalnire benzinare
Postat 08 October 2010 - 06:29 PM
Rodajul poti sa-l faci fara nici o problema, poti sa te si plimbi fara probleme pe noroi, zapada, dar ramine o mare problema: curatarea si ungerea dupa iesire.
Una e sa curat si sa coafez o masina mai mica si alta e sa curat dihania care nici nu incape bine in cada.
Nu spun ca nu am iesit iarna, am folosit si termica si electrica, inclusiv FG-ul dar pentru 15-20 minute de distractie urmeaza 1-2 ore de coafor.
Oricum felicitari si tie si lui alex pentru dihaniile voastre si asteptam poze cu ele :unsure: .
Una e sa curat si sa coafez o masina mai mica si alta e sa curat dihania care nici nu incape bine in cada.
Nu spun ca nu am iesit iarna, am folosit si termica si electrica, inclusiv FG-ul dar pentru 15-20 minute de distractie urmeaza 1-2 ore de coafor.
Oricum felicitari si tie si lui alex pentru dihaniile voastre si asteptam poze cu ele :unsure: .
You can go faster... I can go anywhere !
Postat 08 October 2010 - 06:48 PM
Dane tu n-ai treaba cu frigul poti sa stai in masina la caldura si sa pilotezi de acolo :). Las ca vedem noi cum facem, dar ce-i drept ar fi misto sa ne intalnim cu bestiile, chiar si pentru putin timp tot e ceva. Mersi o sa pun poze cu siguranta la foto & video album si filmulete of course. :unsure:
Postat 08 October 2010 - 07:17 PM
Alex-T, la Oct 8 2010, 07:48 PM, a spus:
Dane tu n-ai treaba cu frigul poti sa stai in masina la caldura si sa pilotezi de acolo :) . Las ca vedem noi cum facem, dar ce-i drept ar fi misto sa ne intalnim cu bestiile, chiar si pentru putin timp tot e ceva. Mersi o sa pun poze cu siguranta la foto & video album si filmulete of course. :D
Dar pe urma vi tu sa o cureti si pe a mea :unsure:
You can go faster... I can go anywhere !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1