Concurs crawler ???? Sondaj
Postat 26 December 2009 - 01:30 PM

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 27 December 2009 - 03:51 AM
Depinde ce fel de pista o sa fie , poate pun si eu in joc Tundra.
Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 27 December 2009 - 03:53 AM
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Postat 27 December 2009 - 10:57 AM

Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
Postat 27 December 2009 - 02:53 PM
"• 2.4.4 - Vehicles are limited to 2-wheel steering on front axle only."
Aceasta postare a fost editata de mihai_mag: 27 December 2009 - 03:03 PM

Postat 27 December 2009 - 03:27 PM
mihai_mag, la Dec 27 2009, 02:53 PM, a spus:
O sa fie permisa si directia spate!!
Postat 27 December 2009 - 04:47 PM
mihai_mag, la Dec 27 2009, 02:53 PM, a spus:
asta depinde de clasa pt ca la :
2.2 - Class 1 - Super Crawler Class:
• 2.2.1 - Vehicle wheelbase is limited to a minimum of 16 inches and a maximum of 18 inches. This is
determined by measuring from centerline of front axle stub to centerline of rear axle stub, with all the
wheels pointing straight ahead, with the vehicles suspension holding it's own weight.
• 2.2.2 - No limits on tire type or size.
• 2.2.3 - No limits to steering configuration.
• 2.2.4 - Super class bodiless over all dimension of the complete chassis must be at least 12"overall
length, 3" overall width, and 3.75" overall height
• 2.2.5 - If at any point during a run your vehicle falls out of these vehicle specs for any reason you will
be required to take a touch penalty and correct the problem
daca am inteles eu bine nu sunt limite , dar ma bucur ca va fi permis :rolleyes:
Postat 27 December 2009 - 05:13 PM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 27 December 2009 - 05:18 PM
mihai_mag, la Dec 27 2009, 05:04 PM, a spus:
eu nu stiu in ce clasa intra WK ca eu mi-am modificat lungimea la masina cu 7 cm
eu as zice sa ne facem propria clasa adica " ALL in " , sa nu conteze lungime, inaltime si tot ce se poate modofica la o masina
Postat 27 December 2009 - 06:28 PM

Fxracing driver :
Postat 27 December 2009 - 09:21 PM
eu am un axial, standard, oarecum, dar cu servodirectie pe ambele punti, in rest, stock; propulsie-brushless.
dar, poate ca sint prea "batrin" pentru "concursuri fara reguli"; daca e fara reguli stricte, e doar o reuniune cu ceva/oarecari pretentii competitionale...si de reuniuni cu pretentii de concurs fara reguli nu sint ..."incintat"....; de aceea as pleda pentru un concurs clar, eventual cu doua clase, standard si open; ca altfel, asa, fara nici o regula, ma "dau" cu el pe orice movila de pietre...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 27 December 2009 - 09:33 PM
mizzone, la Dec 27 2009, 09:21 PM, a spus:
eu am un axial, standard, oarecum, dar cu servodirectie pe ambele punti, in rest, stock; propulsie-brushless.
dar, poate ca sint prea "batrin" pentru "concursuri fara reguli"; daca e fara reguli stricte, e doar o reuniune cu ceva/oarecari pretentii competitionale...si de reuniuni cu pretentii de concurs fara reguli nu sint ..."incintat"....; de aceea as pleda pentru un concurs clar, eventual cu doua clase, standard si open; ca altfel, asa, fara nici o regula, ma "dau" cu el pe orice movila de pietre...
bafta si minuni!
dupa parerea mea nu sunt chiar asa de multe persoane care detin crawlare ca sa putem face 2 cathegorii standard si open , eu cred ca un open ar fi de ajuns
Postat 27 December 2009 - 10:02 PM
mizzone, la Dec 27 2009, 09:21 PM, a spus:
bafta si minuni!
nu am zis ca fara reguli,ci sa nu se aplice asa strict unele reguli si ma indoiesc ca ar fi participanti pt doua clase.este un concurs,insa unul demonstrativ,acuma regulile le stabilesc organizatorii,dupa regulile competitionale de crawling din celelalte tari
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 28 December 2009 - 03:46 AM
Sunt de parere ca, intr-un concurs, limitarea masinii de orice natura, are darul de a scoate in evidenta calitatile driver-ului si nu ale masinii. De aceea cu cat sunt mai multe modele cu caracteristici similare putem spune ca ne apropiem de o competitie adevarata. Inteleg intentia celor de la Targu Mures si este laudabil ceea ce intentioneaza sa faca, dar chiar daca nu este un concurs oficial, ar fi de preferat ca atmosfera si conditiile sa fie cat de cat apropiate de o competitie reala.
Nota bene:a nu se subintelege ca nu sunt de acord cu modificari aduse masinilor. Eu insumi mi-am facut cateva si in caz ca se decide ca nu este permis in competitie, renunt la ele. Parerea mea este ca trebuie sa avem cateva reguli de baza, stricte, care sa incurajeze cat mai multi participanti - fara a crea mari dezavantaje intre ei.

Postat 28 December 2009 - 01:46 PM
Parerea mea e ca in momentul de fata singura alternativa cu ceva potential de succes ar fi un Open. Bineinteles cu un regulament bine pus la punct, dar fara limitari la configuratia masinii.
Mai ales ca greul ar pica pe clujeni, nu vad prea multi bucuresteni care sa bata drumurile pana la Targu Mures (chiar daca acum spun ca ar face-o :rolleyes: ).
Si nu vad care ar fi problema sa vina cineva cu un Summit sau cu altceva similar. Atata timp cat se incurajeaza participarea la concursuri poa' sa vina si cu Truggy daca vrea :rolleyes:. S-ar pierde mult prea multi concurenti care n-ar avea masinile potrivite (gen Summit, sau nu se incadreaza in limitari si nu au chef sa-si re-construiasca masina ca sa corespunda).
Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 28 December 2009 - 01:49 PM
Postat 28 December 2009 - 04:46 PM
mihai_mag, la Dec 28 2009, 03:46 AM, a spus:
dar daca masinuta are directie si pe spate eventual individual de ce de pe fata nu stiu cum il face un summit :rolleyes:
Postat 28 December 2009 - 07:25 PM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 28 December 2009 - 09:39 PM

Fxracing driver :
Postat 28 December 2009 - 10:57 PM
Fxpower, la Dec 28 2009, 09:39 PM, a spus:
inca odata, salutam cu deosebit respect...dar tinem sa precizam ca am fost prezenti la manifestari rc NEINFLUENTATI de notiunea de distanta...cita vreme mergem in bulgaria(sau ...ungaria...) la concursuri rc de masini, si NU MAI MERGEM acilea, mai aproape, din motive CELEBRE(ALTELE decit cele legate de kilometri rutieri...), mi-e greu sa cred, draga lucian, ca nu constientizezi ca principala nevoie, ACUM, in rc de p-aci, este o abordare COERENTA a REGULAMENTELOR si a ORGANIZARII...(stii si tu foarte bine ca exemplele le putem insira, pina la anul, fara sa ne repetam...!)...
mi s-ar parea interesant SI SIMPLU sa se organizeze un concurs de-adevaratelea de crawler, bunaoara in care toti concurentii sa "traga" cu acelasi model, echipat la fel pentru toti(chiar eu intentionam sa fac asa ceva aici, am si discutat varianta asta la un moment dat cu celalt posesor de axial din bucuresti pe care-l cunosteam, andrei petre...), am confectionat si portile din jumatati de mingi de tenis...asa cred ca se poate folosi notiunea de CONCURS...ca altfel, repet, e o simpla reuninune...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 28 December 2009 - 11:38 PM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 28 December 2009 - 11:40 PM
Mult succes si astept cu interes filmuletul cu cei doi participanti.
Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 28 December 2009 - 11:54 PM