Modelism - RHC Forum: Concurs crawler ???? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Concurs crawler ???? Sondaj

#1 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 26 December 2009 - 01:30 PM

Vreau si eu sa stiu cati posesori de rock crawler sunt in Romania ??? Si cati ar fi dispusi sa participe la o competitie demonstrativa in centru tari si mai exact in TG-Mures in cadrul primei etape a concursului de off-road organizat de noi .
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#2 Useril este offline   steli2k 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1136
  • Inregistrat: 05-May 08

Postat 26 December 2009 - 02:08 PM

Din Cluj cred ca ar fi patru participanti.
0

#3 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 26 December 2009 - 10:46 PM

4 siguri dar pina la anu poate mai cooptam si pe altii.......

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#4 Useril este offline   mihai_mag 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 21-June 09

Postat 27 December 2009 - 01:37 AM

Cam departe pentru cei din Bucuresti/Ploiesti/Constanta etc. Depinde de perioada in care se organizeaza...
Respect the forum staff
0

#5 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1877
  • Inregistrat: 11-August 08

Postat 27 December 2009 - 03:51 AM

Asta asa este, dar a fost lumea la Oradea, de la Constanta,Pitesti,Bucuresti si alte parti decat cei din Cluj(organizatorii)si Oradenii ... Eu zic ca ar venii lumea
Depinde ce fel de pista o sa fie , poate pun si eu in joc Tundra.

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 27 December 2009 - 03:53 AM

Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
0

#6 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 08-September 08

Postat 27 December 2009 - 10:46 AM

Va asteptam!!!

Aceasta postare a fost editata de dadooo-stayl: 27 December 2009 - 11:00 AM

0

#7 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 10:49 AM

P.S. Primul concurs o sa fie in iunie!!Este timp de antrenamente!!

Aceasta postare a fost editata de dadooo-stayl: 27 December 2009 - 11:00 AM

0

#8 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 10:57 AM

Concursul va fi probabil aprilie sau mai si nu iunie. Va fi o etapa demonstrativa ca sa vedem cata lume se aduna si sa vedem cum ar trebui sa arete lucrurile dupa care putem organiza si altele in locati diferite.
Imagine postata

Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

0

#9 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 12:37 PM

pai nu stiu cati fani ai crawlingului sunt in romania,insa inceputul pare promitator,asa ca asteptam vesti........

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#10 Useril este offline   andriu 

• Membru
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 884
  • Inregistrat: 06-March 07

Postat 27 December 2009 - 01:05 PM

Vezi postareaKitty, la Dec 26 2009, 10:46 PM, a spus:

4 siguri dar pina la anu poate mai cooptam si pe altii.......

da.... am simtit si eu pe pielea mea.

"That's sooo oshemmm !!!!!"
0

#11 Useril este offline   dzsenci 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 581
  • Inregistrat: 27-August 08

Postat 27 December 2009 - 01:32 PM

la competitie este admis directie fata / spate ? :lol:
WHEELY KING or what ?
0

#12 Useril este offline   mihai_mag 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 02:53 PM

Din cate stiu eu; nu este admisa directie pe toate patru rotile. Singurul lucru care ar putea fi admis, ar fi sistem de blocare al rotilor spate. Uite AICI un set de reguli dupa care ne putem ghida cand se face regulamentul pt crawling.

"• 2.4.4 - Vehicles are limited to 2-wheel steering on front axle only."

Aceasta postare a fost editata de mihai_mag: 27 December 2009 - 03:03 PM

Respect the forum staff
0

#13 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 03:27 PM

Vezi postareamihai_mag, la Dec 27 2009, 02:53 PM, a spus:

Din cate stiu eu; nu este admisa directie pe toate patru rotile. Singurul lucru care ar putea fi admis, ar fi sistem de blocare al rotilor spate. Uite AICI un set de reguli dupa care ne putem ghida cand se face regulamentul pt crawling.

O sa fie permisa si directia spate!!
0

#14 Useril este offline   mihai_mag 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 03:43 PM

Dig units sunt permise?...
Respect the forum staff
0

#15 Useril este offline   dzsenci 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 04:47 PM

Vezi postareamihai_mag, la Dec 27 2009, 02:53 PM, a spus:

asta depinde de clasa pt ca la :
2.2 - Class 1 - Super Crawler Class:
• 2.2.1 - Vehicle wheelbase is limited to a minimum of 16 inches and a maximum of 18 inches. This is
determined by measuring from centerline of front axle stub to centerline of rear axle stub, with all the
wheels pointing straight ahead, with the vehicles suspension holding it's own weight.
• 2.2.2 - No limits on tire type or size.
• 2.2.3 - No limits to steering configuration.
• 2.2.4 - Super class bodiless over all dimension of the complete chassis must be at least 12"overall
length, 3" overall width, and 3.75" overall height
• 2.2.5 - If at any point during a run your vehicle falls out of these vehicle specs for any reason you will
be required to take a touch penalty and correct the problem

daca am inteles eu bine nu sunt limite , dar ma bucur ca va fi permis :rolleyes:
WHEELY KING or what ?
0

#16 Useril este offline   mihai_mag 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 05:04 PM

Eu m-am referit la clasa in care ne incadram majoritatea (cei cu CK, WK, Axial). Suportul pt servo pe puntea spate e deja pregatit. Mai trebuie link-urile si gata... :rolleyes:
Respect the forum staff
0

#17 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 05:13 PM

acesta va fi oricum un concurs demonstrativ sau mai bin zis pt distractia noastra asa ca regulile nu cred ca are rost sa le aplicam strict,pt ca inca nu avem un nivel avansat al acestui segment.important e sa fie distractie si un traseu pt a supune masinariile noastre pt ceea ce au fost create.banuiesc ca vor fo acceptate si cele la scara 1/14 sau 1/18

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#18 Useril este offline   dzsenci 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 05:18 PM

Vezi postareamihai_mag, la Dec 27 2009, 05:04 PM, a spus:

Eu m-am referit la clasa in care ne incadram majoritatea (cei cu CK, WK, Axial). Suportul pt servo pe puntea spate e deja pregatit. Mai trebuie link-urile si gata... :rolleyes:

eu nu stiu in ce clasa intra WK ca eu mi-am modificat lungimea la masina cu 7 cm
eu as zice sa ne facem propria clasa adica " ALL in " , sa nu conteze lungime, inaltime si tot ce se poate modofica la o masina
WHEELY KING or what ?
0

#19 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 06:28 PM

Exact cum am spus va fi un concurs demonstrativ realizat iar scopul principal fiind distractia. Nu fac asta pentru glorie sau bani ci pt ca este ceva interesant si sunt curios sa vad cum va iesi. Va fi permis orice fel de crawler . Singura conditie impusa va fi un traseu contratimp si eventual bani de-o bere pt fiecare in rest nimik
Imagine postata

Fxracing driver :

0

#20 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 27 December 2009 - 09:21 PM

va salut cu respect.
eu am un axial, standard, oarecum, dar cu servodirectie pe ambele punti, in rest, stock; propulsie-brushless.
dar, poate ca sint prea "batrin" pentru "concursuri fara reguli"; daca e fara reguli stricte, e doar o reuniune cu ceva/oarecari pretentii competitionale...si de reuniuni cu pretentii de concurs fara reguli nu sint ..."incintat"....; de aceea as pleda pentru un concurs clar, eventual cu doua clase, standard si open; ca altfel, asa, fara nici o regula, ma "dau" cu el pe orice movila de pietre...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#21 Useril este offline   dzsenci 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 09:33 PM

Vezi postareamizzone, la Dec 27 2009, 09:21 PM, a spus:

va salut cu respect.
eu am un axial, standard, oarecum, dar cu servodirectie pe ambele punti, in rest, stock; propulsie-brushless.
dar, poate ca sint prea "batrin" pentru "concursuri fara reguli"; daca e fara reguli stricte, e doar o reuniune cu ceva/oarecari pretentii competitionale...si de reuniuni cu pretentii de concurs fara reguli nu sint ..."incintat"....; de aceea as pleda pentru un concurs clar, eventual cu doua clase, standard si open; ca altfel, asa, fara nici o regula, ma "dau" cu el pe orice movila de pietre...
bafta si minuni!

dupa parerea mea nu sunt chiar asa de multe persoane care detin crawlare ca sa putem face 2 cathegorii standard si open , eu cred ca un open ar fi de ajuns
WHEELY KING or what ?
0

#22 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 10:02 PM

Vezi postareamizzone, la Dec 27 2009, 09:21 PM, a spus:

va salut cu respect.
bafta si minuni!

nu am zis ca fara reguli,ci sa nu se aplice asa strict unele reguli si ma indoiesc ca ar fi participanti pt doua clase.este un concurs,insa unul demonstrativ,acuma regulile le stabilesc organizatorii,dupa regulile competitionale de crawling din celelalte tari

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#23 Useril este offline   mihai_mag 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2009 - 03:46 AM

OK. Sa zicem ca se organizeaza un OPEN (directie pe spate, modificari la sasiu etc). Daca as avea Traxxas SUMMIT (care si ala e un pic spre crawler) m-as gandi ca nu am ce sa caut acolo pentru ca nu am cum sa pun directie pe spate / sistem de blocare punte spate etc - asta inseamna ca am un dezavantaj fata de ceilalti. In schimb pot sa-mi deblochez diferentialele din telecomanda si i-au curba in 0.5 metri fata de unul cu diff-uri blocate care ia curba in 2 metri - va fac pe traseu de nu va vedeti. ;) Si doar pentru fun - vorba lui mizzone - ma duc pe movila si ma dau.

Sunt de parere ca, intr-un concurs, limitarea masinii de orice natura, are darul de a scoate in evidenta calitatile driver-ului si nu ale masinii. De aceea cu cat sunt mai multe modele cu caracteristici similare putem spune ca ne apropiem de o competitie adevarata. Inteleg intentia celor de la Targu Mures si este laudabil ceea ce intentioneaza sa faca, dar chiar daca nu este un concurs oficial, ar fi de preferat ca atmosfera si conditiile sa fie cat de cat apropiate de o competitie reala.

Nota bene:a nu se subintelege ca nu sunt de acord cu modificari aduse masinilor. Eu insumi mi-am facut cateva si in caz ca se decide ca nu este permis in competitie, renunt la ele. Parerea mea este ca trebuie sa avem cateva reguli de baza, stricte, care sa incurajeze cat mai multi participanti - fara a crea mari dezavantaje intre ei.
Respect the forum staff
0

#24 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 28 December 2009 - 01:46 PM

Si asa ar fi foarte putini participanti, sa te gandesti ca ai face clase etc ar fi ceva utopic.
Parerea mea e ca in momentul de fata singura alternativa cu ceva potential de succes ar fi un Open. Bineinteles cu un regulament bine pus la punct, dar fara limitari la configuratia masinii.

Mai ales ca greul ar pica pe clujeni, nu vad prea multi bucuresteni care sa bata drumurile pana la Targu Mures (chiar daca acum spun ca ar face-o :rolleyes: ).

Si nu vad care ar fi problema sa vina cineva cu un Summit sau cu altceva similar. Atata timp cat se incurajeaza participarea la concursuri poa' sa vina si cu Truggy daca vrea :rolleyes:. S-ar pierde mult prea multi concurenti care n-ar avea masinile potrivite (gen Summit, sau nu se incadreaza in limitari si nu au chef sa-si re-construiasca masina ca sa corespunda).

Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 28 December 2009 - 01:49 PM

Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

#25 Useril este offline   dzsenci 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 December 2009 - 04:46 PM

Vezi postareamihai_mag, la Dec 28 2009, 03:46 AM, a spus:

OK. Sa zicem ca se organizeaza un OPEN (directie pe spate, modificari la sasiu etc). Daca as avea Traxxas SUMMIT (care si ala e un pic spre crawler) m-as gandi ca nu am ce sa caut acolo pentru ca nu am cum sa pun directie pe spate / sistem de blocare punte spate etc - asta inseamna ca am un dezavantaj fata de ceilalti. In schimb pot sa-mi deblochez diferentialele din telecomanda si i-au curba in 0.5 metri fata de unul cu diff-uri blocate care ia curba in 2 metri - va fac pe traseu de nu va vedeti. :rolleyes:

dar daca masinuta are directie si pe spate eventual individual de ce de pe fata nu stiu cum il face un summit :rolleyes:
WHEELY KING or what ?
0

#26 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 December 2009 - 07:25 PM

dupa parerea mea summitul nu e un crawler doar ca are anumite cauciucuri sau transmisie,pt ca el are brate independente si nu punti cum are un crawler,deci eu consider ca un crawler are punti si nu brate independente.sincer nici nu am mai vazut vreun crawler cu brate pe fiecare roata,insa este parerea mea,fiecare cu parerea lui..... :rolleyes:

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#27 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 December 2009 - 09:39 PM

Un regulament trebuie sa existe dar va fi general. Propunerea mea este sa vedem fiecare ce model are si sa vedem cum putem face un regulament mai ingaduitor ca sa intre cat mai multe modele. Cine vrea sa vina sa se dea conteaza mai putin de unde este daca merge lumea pt drift la Oradea in capul satului sau la Bucuresti de ce nu ar veni in centrul tari unde distanta este acceptabila. :lol:
Imagine postata

Fxracing driver :

0

#28 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 28 December 2009 - 10:57 PM

Vezi postareaFxpower, la Dec 28 2009, 09:39 PM, a spus:

Un regulament trebuie sa existe dar va fi general. Propunerea mea este sa vedem fiecare ce model are si sa vedem cum putem face un regulament mai ingaduitor ca sa intre cat mai multe modele. Cine vrea sa vina sa se dea conteaza mai putin de unde este daca merge lumea pt drift la Oradea in capul satului sau la Bucuresti de ce nu ar veni in centrul tari unde distanta este acceptabila. :lol:

inca odata, salutam cu deosebit respect...dar tinem sa precizam ca am fost prezenti la manifestari rc NEINFLUENTATI de notiunea de distanta...cita vreme mergem in bulgaria(sau ...ungaria...) la concursuri rc de masini, si NU MAI MERGEM acilea, mai aproape, din motive CELEBRE(ALTELE decit cele legate de kilometri rutieri...), mi-e greu sa cred, draga lucian, ca nu constientizezi ca principala nevoie, ACUM, in rc de p-aci, este o abordare COERENTA a REGULAMENTELOR si a ORGANIZARII...(stii si tu foarte bine ca exemplele le putem insira, pina la anul, fara sa ne repetam...!)...
mi s-ar parea interesant SI SIMPLU sa se organizeze un concurs de-adevaratelea de crawler, bunaoara in care toti concurentii sa "traga" cu acelasi model, echipat la fel pentru toti(chiar eu intentionam sa fac asa ceva aici, am si discutat varianta asta la un moment dat cu celalt posesor de axial din bucuresti pe care-l cunosteam, andrei petre...), am confectionat si portile din jumatati de mingi de tenis...asa cred ca se poate folosi notiunea de CONCURS...ca altfel, repet, e o simpla reuninune...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#29 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 December 2009 - 11:38 PM

mizzone e adevarat in ceea ce zici,insa eu nu prea am vazut pe altundeva ca,concurentii sa fie obligati sa participe cu un singur model,ca atunci ar fi dictatura.crawlerele trebuie sa fie la fel din punct de vedere tehnic,directie,lungime,latime si alte chestii care tin de fair-playul unei competitii.dupa cum am mai spus,este si normal sa fie reguli,insa unele reguli ar putea organizatorii "sa le imblanzeasca".acum vom vedea ce va fi pina la anul,sper oricum sa fim cat de multi... :lol:

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#30 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 28 December 2009 - 11:40 PM

Oamenii nu vin la clasa MT, Open termic 1/10 sau Open electric (si asta in Bucuresti!! Cei cu MT si le vand ca sa isi ia buggy-uri!), si voi sperati sa faceti un concurs cu reguli stricte cum fac cei de afara, care organizeaza astfel de competitii de ani de zile, si mai mult de-atat, unii vehiculeaza ideea de model unic!?

Mult succes si astept cu interes filmuletul cu cei doi participanti.

Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 28 December 2009 - 11:54 PM

Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu