Concurs crawler ???? Sondaj
Postat 29 December 2009 - 11:14 AM
eu ma gindam sa organizez un concurs la care sa poti participa si daca nu esti posesor de crawler, ci doar pasionat de rc, chiar ma gindeam sa pun la dipozitia potentialilor concurenti modelul meu, deci ACELASI model pentru toti concurentii, reusind astfel o diferentiere/clasament EXCLUSIV pe baza diferentelor de pilotaj...
chiar voi incerca sa fac asa ceva dupa sarbatori, ramine sa vad ce resurse voi putea mobiliza pentru amenajarea unui traseu.
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 29 December 2009 - 11:48 AM
Dar carcotasul din mine nu se poate abtine sa nu remarce faptul ca pilotatul unui model pe care nu ai mai pus mana niciodata in viata (si care efectiv nu stii cum se comporta) nu are mare legatura cu capabilitatile de pilot.
Sau poate vrei sa lasi fiecarui participant masinuta ta cate o saptamana, inainte de concurs, pentru antrenament :rolleyes:?
Asta ar putea fi eventual un eveniment de promovare a crawlerelor in particular si a radiomodelelor in general, dar nu vad cum ar atrage pe un alt posesor de crawler care s-a chinuit sa-si puna la punct cat mai bine crawlerul lui, si ar vrea sa-l si foloseasca.
Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 29 December 2009 - 11:49 AM
Postat 29 December 2009 - 04:44 PM
nu contezaza daca masina are 50 cm lungime sau numai 10
fiecare masina are avantaje si dezavantaje
si ce daca cineva se apuca si isi face repede repede oun crawler ? eu zic sa se poate participa cu orice constructie :rolleyes:
Postat 29 December 2009 - 06:43 PM

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 29 December 2009 - 06:57 PM
ovidiugm, la Dec 29 2009, 11:48 AM, a spus:
Dar carcotasul din mine nu se poate abtine sa nu remarce faptul ca pilotatul unui model pe care nu ai mai pus mana niciodata in viata (si care efectiv nu stii cum se comporta) nu are mare legatura cu capabilitatile de pilot.
Sau poate vrei sa lasi fiecarui participant masinuta ta cate o saptamana, inainte de concurs, pentru antrenament :mellow:?
Asta ar putea fi eventual un eveniment de promovare a crawlerelor in particular si a radiomodelelor in general, dar nu vad cum ar atrage pe un alt posesor de crawler care s-a chinuit sa-si puna la punct cat mai bine crawlerul lui, si ar vrea sa-l si foloseasca.
consider ca daca ai la dispozitie un crawler timp de doua ture pe traseul de concurs, il poti seta suficient cit sa te "intelegi" cu el...nu ma astept sa participe oricine, deci crde ca "by default" un astfel de CONCURS este adresat celor DEJA familiarizati cu PILOTAJUL RC.
in ceea ce priveste masura in care fiecare "isi pune la punct crawlerul lui", daca l-a pus in afara regulamentelor ...vorba lu' cristake, ..."...ce sa-i faci, mai sint si pierderi..."
cit despre eventualitatea incredintarii modelului pentru fiecare concurent o saptamina, o iau ca pe o gluma nesarata...
demersul aprioric al unui astfel de concurs, din punctul meu de vedere, ar fi acela de acomodare si familiarizare cu ideea de REGULI COMPETITIONALE, miutele intre 4-5-6 prieteni care "se dau" cu crawlerele pe mormanul de bolovani din spatele blocului sint ca si iesirile la bere din facultate...
bafta si minuni!
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 29 December 2009 - 07:02 PM
Fxpower, la Dec 29 2009, 06:43 PM, a spus:
in mod firesc, "sanse egale" poate fi un punct de plecare extrem de important in orice proiect echilibrat.
axial, standard, cu urmatoarele modificari(care pot fi eliminate in orice moment, in situatia in care regulamentul adoptat o impune!):
-servo directie pe ambele punti;
-rotile din fata au fiecare in loc de inserturi lest intern 230 g bile de airsoft.
bafta si minuni!
Postat 29 December 2009 - 07:32 PM
Eu am un WK prelungit cu 7 cm , directie fata/spate individual
gear boxu cred ca nu conteaza
Postat 29 December 2009 - 07:47 PM
Eu am un Axial AX10
Am postat mai sus un regulament de afara.

Postat 30 December 2009 - 12:04 AM
FTX Spyder Standard

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 13 February 2010 - 07:55 AM
Postat 01 March 2010 - 11:13 AM
(suprafata,......)
[/quote]
daca tot esti din bucureti si ai crawler, nu vrei sa iesim la o escapada prin tineretului cu ele?
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
Postat 01 March 2010 - 08:58 PM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 14 March 2010 - 09:11 PM
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
Postat 17 March 2010 - 11:43 AM
Dot, la Mar 17 2010, 11:33 AM, a spus:
Adica? De ce nu dai niste detalii aici:
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...0&start=330
:D
Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 17 March 2010 - 11:44 AM
Postat 17 March 2010 - 03:21 PM
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
Postat 18 March 2010 - 09:30 PM
Flo234, la Mar 17 2010, 05:02 PM, a spus:
foarte buna initiativa ta flo,insa la un traseu de crawler,problema e ca nu este permanent,adica toate obstacolele(bolovani,butuci si altele) trebuie carate.in ideea in care se vor organiza concursuri la aceasta sectiune,traseul va trebui modificat de fiecare data si ma gandesc ca acolo unde aveti circuitul nu stiu daca este loc suficient pt a depozita bolovani,butuci si altele.oricum asteptam vesti sa ne zici ce si cum.
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 19 March 2010 - 06:39 AM
va rog sa veniti cu idei dar cu rugamintea ca pentru inceput sa nu ocupe mult spatiu si daca se poate din materiale cat mai usoare.
materiale gen pal ,scandura pot pune la dispozitie si cumnatul meu este un tamplar deosebit si poate materializa un pod sau alte chestii de acest gen.