Recomandari va rog!
Postat 30 September 2010 - 07:20 PM
Sunt atras foarte tare de elicoptere...si as vrea sa imi recomandati un model care sa nu fie exorbitant de scump (max 400 lei)asa pentru un incepator ,stiti si voi cand erati la inceput ,mai un crash ,mai una alta...
Am cautat pe la vanzari dar nici nu stiu ce este mai potrivit pentru mine...
Va rog frumos sa ma sfatuiti!
Multumesc anticipat!
PS :Va rog nu ma luati cu termeni prea in domeniu deoarece ma cam pierdeti de pe radar (stiu doar notiuni de baza) :D
Postat 30 September 2010 - 07:37 PM
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 30 September 2010 - 07:40 PM
S-Pro FP II 2.4Ghz Micro Heli w/ 2.4Ghz Tx (V2)
Sau daca te tine buzunarul :
BLADE MSR RTF MODE 2 E-FLITE
Astea sunt 2 modele aproximativ asemanatoare care sunt foarte bune de inceput(au toate comenzile, fata de cele coaxiale, se rup foarte rar chiar daca dai cu ele de pamant, baterii ieftine rau de tot, piese la fel de ieftine) si se "apropie" de bugetul tau.
Aceasta postare a fost editata de BIGfoot: 30 September 2010 - 07:49 PM
Live to fly
Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
Postat 30 September 2010 - 08:47 PM
Postat 30 September 2010 - 09:00 PM
Nu sunt expert in heli dar stiu cat de cat mai multe... Uite ce iti recomand :
S-Pro FP II 2.4Ghz Micro Heli w/ 2.4Ghz Tx (V2)
Chiar imi place tantarul acesta ,am vizionat niste filmulete pe youtube cu el si este bun petru inceput si pentru omorat plictiseala acasa....(am vazut si afara jucanduse cu el bineinteles cand nu este vant)
Cum as putea comanda de pe acest site??
Postat 30 September 2010 - 09:06 PM
ady_p, la Sep 30 2010, 09:47 PM, a spus:
http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_vi...ess_Version_BNF
E mai greu pt incepatori si mai scump de reparat.
Postat 30 September 2010 - 09:16 PM
Postat 30 September 2010 - 09:32 PM
La heli trebuie sa te gandesti de la bun inceput ca o sa iti manace ceva bani piesele si reparatiile. la cei 400 RON se vor adauga alte sute in piese.
Piesele par ieftine dar cand te apuci si comanzi descoperi cu uimire ca din 3 piese si o baterie daca adaugi si taxele de expediere s-a facut milionul.
De asemenea trebuie sa te gandesti ca astea sunt heli mici - semiadevarate - daca iti place o sa vrei un 450 cu siguranta.
Cel care a inceput cel mai bine de pe forum in ultimul timp este icsss:
- http://www.rhcforum....showtopic=32341
a luat ce trebuie din prima, are un heli adevarat, o statie adevarata, zboara deja bine cu satisfactii multe si bani putini.
ady_p, la Sep 30 2010, 10:16 PM, a spus:
as lua Nine Eagles Solo Pro II din link-ul de mai sus dar nu prea stiu cum sa comand de pe site-ul acesta....
Postat 30 September 2010 - 09:47 PM
dar mie mi se pare exagerat de mult sa dau 1000 lei pe asa ceva,totusi distractie distractie dar este un un salariu de bugetar....(si sunt alte prioritati inafara de distractie)
Deci va rog daca poate cineva care are cont pe acest site sa il cumpere punand adresa mea,iar eu o sa ii pun banii in cont omului.Dati un PM
Multumesc anticipat!
Postat 30 September 2010 - 10:07 PM
ady_p, la Sep 30 2010, 10:47 PM, a spus:
dar mie mi se pare exagerat de mult sa dau 1000 lei pe asa ceva,totusi distractie distractie dar este un un salariu de bugetar....(si sunt alte prioritati inafara de distractie)
Deci va rog daca poate cineva care are cont pe acest site sa il cumpere punand adresa mea,iar eu o sa ii pun banii in cont omului.Dati un PM
Multumesc anticipat!
eu mi-am luat un blade msr, foarte bun si durabil si stabil, sunt la fel incepator ca si tine, am mai bagat ceva bani in piese ca am fost cam brutal cu el dar micutu este foarte bun sincer iti zic, il poti zbura cu telecomanda pe pat, eu o mai las asa si ma joc cu el, sta in aer practic singur, este cam in jur de 600 roni dar merita, daca il tratezi bine si nu esti brutal cu el este rezistent. walkera nu am auzit lucruri prea bune de ele si oricum cel din linku tau este cam greoi pentru incepatori. si in plus hobbyul asta daca nu bagi bani nu prea zbori, in speial daca prabusesti des aeronava ;)
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
---------------------------------
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------

Postat 30 September 2010 - 10:14 PM
Cat priveste Walkera din link e fara statie adica nezburabil caci merge numai cu statie Walkera.
Multumesc anticipat!
Postat 01 October 2010 - 09:05 AM
Multumesc anticipat!
Te pot au ajuta cu cumpararea din afara, dar, in general, ordinea corecta este:
TU PUI MAI INTAI BANII IN CONTUL MEU si apoi
EU DAU COMANDA.
Aici trebuie sa fi constient ca exista si niste riscuri, scazute e adevarat, de a sosi ce nu trebuie, sau alte probleme. De obicei se face asta intre cei care au incredere maxima.
Mai exista posibilitatea unor magazine de pe la noi, nu dau nume ca apar virgulitze sau urmarit cu atentie forumul cand apare vreo oportunitate.
Aceasta postare a fost editata de cornel parscov: 01 October 2010 - 09:05 AM
Postat 01 October 2010 - 09:27 AM
Au preturi chiar bune,zic si eu.Un coaxial ar trebui sa te multumeasca pe deplin,asta,daca nu cumva v rei sa incepi si sa continui cu ceva serios,uita-te tot acolo ,la cele ce sar de 1300 lei,alea sunt serioase rau.
Multa bafta in cumparaturi!
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 16 October 2010 - 10:13 PM
multumesc,
Andrei
Postat 16 October 2010 - 11:34 PM
Turnigy Head Lock & Standard Gyro (Digital/Analog)
este gyro Telebee. Este mic si bun, defapt pe vremuri il vindea chiar si Align. Foarte important: se pune in picioare, nu culcat.
Aceasta postare a fost editata de stiganas: 16 October 2010 - 11:34 PM
Postat 17 October 2010 - 12:31 AM
scuze daca vin cu intrebari stupide, dar probabil asa se intampla cu majoritatea care sunt la primul kit, primul zbor si asa mai departe :)
vroiam sa mai intreb daca piesele de la HK450 se potrivesc si la HK450V2