Asa cum spuneam in titlu, ma macina o chestiune, relativ foarte simpla,dar....
Am un E-revo mititel 1/16 brushless, si un d-box de la HPI. D-box-ul lucreaza perfect pe Flux, insa pe Revo nu vrea de nici o culoare. Cand il conectez intre receptor si servo pe Revo deja nu mai am nici o comanda pe directie, parca ar fi deconectat cablul. Iau d-box-ul si il probez pe Flux, in ideea ca o fi avand el o problema pe undeva, dar surpriza, lucreaza bine. Il pun iar pe Revo, iar nu merge.....
Am incercat si reimperecherea statiei cu receptorul, si reprogramarea completa a escului(ma rog, are cativa parametri programabili din butonul de comanda), nimic.....
Statie am un Spektrun DX3R, cu 2 receptoare, unul pe Flux, unul pe Revo. O fi vreo incompatibilitate de soft intre d-box si servo, dbox-ul fiind de HPI, iar servoul de Traxxas?
Ma poate lamuri cineva cu un raspuns? Multam fain...
Pagina 1 din 1
Intrebare poate stupida, dar nu gasesc explicatie
Postat 24 September 2010 - 10:02 AM
Poate un servo este digital iar celalalt analog.
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
Postat 24 September 2010 - 10:23 AM
Sa fie oare nepotrivire intre "advesarii" HPI si Traxxas...? glumesc bineinteles.
Am patit si eu ca anumite componente functioneaza sau nu in diferite configuratii aparent identice. Eu am patit-o cu doua servo digitale Savox, ambele coreless. Cu Rx-Tx Spectrum functioneaza ambele fara probleme, cu Rx-Tx Etronix, doar unul dintre ele.
Ma inscriu si eu pentru un raspuns la aceasta problema. Cred ca e de aceeasi factura.
Am patit si eu ca anumite componente functioneaza sau nu in diferite configuratii aparent identice. Eu am patit-o cu doua servo digitale Savox, ambele coreless. Cu Rx-Tx Spectrum functioneaza ambele fara probleme, cu Rx-Tx Etronix, doar unul dintre ele.
Ma inscriu si eu pentru un raspuns la aceasta problema. Cred ca e de aceeasi factura.
Aceasta postare a fost editata de fasconal: 24 September 2010 - 10:23 AM
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
Postat 24 September 2010 - 03:47 PM
Ce tare......La asta nu m-am gandit absolut deloc...nici prin gand nu mi-a trecut.... Am patit exact faza "inginerului roman"...no offence... Mi-am zis "ce poate fi asa greu de facut 2 conexiuni si apoi un reglaj fnctie de nevoi" bine'nteles fara sa citesc si instructiunile, ca alea is puse in cutie pentru maculatura...
Multam fain de lamurire...
Multam fain de lamurire...
Savage Flux 1/8 + Traxxas E-Revo VXL 1/16 + Spektrum DX3R
Art-tech Cessna 182
Art-tech Cessna 182
Arata acest topic
Pagina 1 din 1