Clubul Sportiv RHC
#1 Guest_RHC.ro_*
Postat 05 February 2003 - 04:57 PM
Dorim sa va anuntam ca echipa Romanian Hobby Center a initiat la sfarsitul anului trecut procedura legala pentru infiintarea CLUBULUI SPORTIV RHC. Am ajuns astazi la ultima etapa: adunarea membrilor fondatori!
Pentru a finaliza infiintarea legala a clubului, invitam orice persoana cu cetatenie romana sa devina MEMBRU FONDATOR. Pentru a dobandi aceasta calitate persoanele interesate trebuie sa contribuie la capitalul social al clubului cu echivalentul in lei al sumei de 300 USD. Acesti bani vor fi depusi la banca in contul C.S. RHC, urmand sa fie gestionati de Consiliul de Administatie si verificati de cenzori.
Membrii fondatori vor face parte din Consiliul de Administratie si vor fi cei care vor influenta prin vot activitatile ulterioare ale clubului.
Subscrierea capitalului social se va incheia vineri - 7 februarie a.c ora 17.00. Dupa aceasta data va puteti legitima oricind ca membri-sportivi ai C.S. RHC, clubul urmand sa fie afiliat la Federatia Romana de Modelism.
Pentru cei interesati sau pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa-l contactati pe Stefan Tulbure la tel.: 0723193110 sau prin email la stefan.tulbure@rhc.ro
Postat 05 February 2003 - 05:51 PM
Sper ca nu supara observatia :D ........ totusi...
Postat 05 February 2003 - 07:21 PM
Din pacate situatia materiala nu-mi permite sa devin membru fondator, dar sigur ma voi inscrie, daca ma primiti!
Inca o data, FELICITARI!
Flickr - pozele mele
Postat 06 February 2003 - 07:41 AM
300$=membru fondator...... mmmm. parca puneam bani deoparte pentru altceva...hm....
Ma eschivez, ma scuzati, nu-mi plac functiile de raspundere.
Voi fi membru...
Totodata, poate ar fi nimerit sa scrieti pe undeva care sunt avantajele de a fi membru! Sau/si care sunt chestiile pe care le poti face DOAR daca esti membru. Facilitati, chestii....
Ca sa stie lumea, sa nu vina sa se inscrie doar ca sa se stie inscrisa (em scuzatzi, iar am eu un cui contra celor care se inscriu dar care dupa aia dispar....)
Oricum, voi urmari discutia asta, cautand sa ma lamuresc mai bine.
In ceea ce priveste ideea de membru fondator... mi-ar place dar nu am nici banii si nici experienta necesara de a face parte din consiliul de administratie.
Si ca veni vorba de bani, 300 de caciula... o sa aveti vreo catziva fondatori, eventual si cativa membri fondatori onorifici...daca aveti noroc. Un 100 de caciula mi se parea mai nimerit, si mai trageati dupa aia din cotizatii. Asa, sunt chiar curios cum vor evolua lucrurile.... 10.000.000 nu-i chiar de colo.... Si vorba lu' CristiM: decizia asta sa fie luata in doua zile.... "cam din scurt"
Si ca sa inchei intr-o nota optimista: ma bucur ca lucrurile incep sa se miste.... La mai mare.
alexella
Postat 06 February 2003 - 09:06 AM
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 06 February 2003 - 09:07 AM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 06 February 2003 - 09:28 AM
big
Postat 06 February 2003 - 11:40 AM
Big: "Ce sectii va avea acest club? Si cam ce isi propune?"
Pentru inceput C.S. RHC va avea numai sectii de modelism respectiv:
-aeromodelism
-automodelism
-navomodelism
-rachetomodelism
In viitor activitatea urmand sa se extinda si in alte domenii cu aripi, roti....
CristiM: "Interesanta idee, dar cam in scurt 2 zile pentru o investitie de 300$."
Acest proiect a inceput inca de anul trecut, in timpul scurs ne-am luptat cu birocratia si cu legile. Am finalizat etapa de redactare a actelor ramanad doar semnarea lor efectiva de catre membri fondatori.
Anuntul facut nu a avut la baza nevoia de a strange fonduri. Capitalul social deja subscris prin initiativa particulara si cu ajutorul firmei Romanian Hobby Center fiind mai mult decat suficient pentru a fonda un club. Ehipa RHC a considerat fair-play sa anunte public initiativa sa astfel incat cei care doresc sa puna umarul la fondarea acestui club sa o poata face.
Postat 06 February 2003 - 04:24 PM
in sfarsit cineva are de gand ceva serios!
inca o intrebare: pot sa-mi rezerv nr. de legitimare "9"? ; nu de alta da imi poarta noroc!
Postat 06 February 2003 - 04:40 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 06 February 2003 - 04:52 PM
Flickr - pozele mele
Postat 07 February 2003 - 08:50 AM
Cu rabdare si ciocan.