mrstres, la Sep 8 2010, 09:54 PM, a spus:
Bill am cumparat motoarele despre care tu imi spuneai, cuplajele, elicele, lunini!
Am ceva probleme cu o baterie care nu mai incarca! Sper sa nu ii fi facut eu ceva!
Inca mai caut telecomanda si reciverul potrivit asa ca niste idei ar fi bine venite!
Si inca ceva! nu stiu exact pt motoarele acelea ce regulatoare sa iau!?
Multumesc inca o data pt ajutor! Cu siguranta o sa mai am multe intrebari pentru ca sunt mega incepator :D!
Salut. Poti cauta in Google si o sa gasesti suficiente raspunsuri cu privire la telecomanda. Nu te putem indruma decat spre magazinul AutoRC din Bucuresti.
E sensibila problema cu sfaturile... ca se poate considera a fi publicitate. Eu mi-am luat-o de prea multe ori din cauza asta.
Tot ce pot sa-ti spun e ca exista destule sfaturi/pareri daca o sa cauti/citesti in forum... unele date si de mine.
La navo e mai dificil sa gasesti o telecomanda buna... daca o folosesti pentru plantat ( distante mai mari de 200m ). Unele telecomenzi se opresc si la 150m pe apa chiar daca sunt in 2,4Ghz. Producatorii dau distanta in aer de regula penbtru Heli/Aero... si pe apa se comporta diferit. Pentru o barcuta de viteza merge cam orice... ca distantele de concurs nu sunt mari.
Te invit sa citesti mai mult in Forum si o sa gasesti raspunsurile... cu siguranta.
Spor!