Modelism - RHC Forum: Campionatul National la Bucuresti din 05.08.2010 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Campionatul National la Bucuresti din 05.08.2010 1/10 buggy electric si 1/8 buggy si truggy termic offroad!!

#31 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 26 July 2010 - 11:16 PM

@FX Power

Nu stiu dimensiunile exacte dar vei vedea la fata locului. Tevile nu mai sunt, iar saritorile sunt de bun simt. Ai sa te convingi.
0

#32 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 27 July 2010 - 12:45 AM

@ Catawrc

fac parte dintr-un club, numai ca nu-mi plac asa zisele reguli, parca vad ca pana la urma reiese ca am cersit ca CN sa se tina in Bucuresti si ce mare favoare ni s-a facut.De cativa ani buni ne lovim de rigiditatea cu care trateaza FRdM unele aspecte si am ramas fix in acelasi punct.

Si acum reversul partii care ai prezentat-o : voi, cluburile, echipele, sportivi de ce nu faceti nimic ?, de ce va lamentati si acceptati ?

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
0

#33 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 661
  • Inregistrat: 13-March 08

Postat 27 July 2010 - 06:39 AM

Cata, nu e vorba de mine sau de Cristi, e vorba de ideea in sine. Ca de obicei, una vorbim in sedinte, in una-alta, si cand se ajunge in acel moment e cu totul si cu totul altceva.
MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#34 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 08-September 08

Postat 27 July 2010 - 08:27 AM

au,au,au da ce e pe aici....deja se vine cu ofense asupra celor de la frmd,FACETI REVOLUTIE!SCHIMBATI CONDUCEREA! ;) ;)
0

#35 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 09:21 AM

Vezi postareadadooo-stayl, la Jul 27 2010, 09:27 AM, a spus:

au,au,au da ce e pe aici....deja se vine cu ofense asupra celor de la frmd,FACETI REVOLUTIE!SCHIMBATI CONDUCEREA! ;) ;)

Baiete, vorbesti mult si prost, Down boy down !!!

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
0

#36 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 19-January 06

Postat 27 July 2010 - 11:57 AM

Vezi postareaX-tra, la Jul 27 2010, 10:21 AM, a spus:

Baiete, vorbesti mult si prost, Down boy down !!!

Nu vorbea deloc prost... doar ca nu se poate atat timp cat nu exista mai multe cluburi private afiliate la frdm... Nimanui nu-i convine acesta stare de fapt, ma refer la cei care investesc in modelism, doar ca presedintele sectiei de automodelism a promis multe si nu a facut nimic. Motivul - lipsa fondurilor. Am asistat perplex la sedinta in care s-a facut repartizarea de bugete pe sectii de modelism si intr-adevar, nu prea au cu ce, atat timp cat taxele de concurs sunt luate de catre Federatie si redirectionate catre alte sectii sau folosite pentru stiu-ei-ce, in loc sa ramana la organizator. Din bugetul total (aprox 3 miliarde lei vechi), aproape 5% au fost alocate sectiei de automodelism.

Din acesti 5% se platesc salarii (?!), deplasari, diurne pentru arbitri, observatori etc, care "trebuie sa pape si gura lor ceva". Fara sa mai punem la socoteala ca anul trecut s-au cheltuit aprox 1 miliard de lei pe diplome (care sunt trase la xerox), tricouri de campion (?!), cupe si medalii - Asa ca atat timp cat sectia de automodelism inseamna doar niste oameni cu priviri inguste, ramasi in urma si cu gandul doar la banii din buzunare va trebui sa ne resemnam.
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
0

#37 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 12:46 PM

Sa obtii doar 5% din buget nu denota decat incompetenta sau dezinteres, sa cheltuiesti un miliard pe nimicuri inseamna furt.

0

#38 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 27 July 2010 - 12:50 PM

Deci, nu o sa fie open...sau poate o sa fie... DAR CINE VREA SA VINA??? din cei care nu sunt afiliati la un club sportiv???
Da, este o taxa a clubului 40 lei, 40 lei viza anuala si probabil tot 40 lei taxa de concurs per clasa participanta...
Deci...care este...cine vrea, cine poate... INSCRIEREA!!!
0

#39 Useril este offline   Geo56 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 02-August 09

Postat 27 July 2010 - 01:11 PM

@Diesel power
Putem vedea si noi ,cei de departe,o poza, doua,trei cu starea actuala a pistei?

Multumesc anticipat....

Aceasta postare a fost editata de Geo56: 27 July 2010 - 01:12 PM

MOTOSPORT RACING TEAM
0

#40 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 661
  • Inregistrat: 13-March 08

Postat 27 July 2010 - 02:58 PM

eu vin la open, deci m-am inscris :)
MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#41 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 27 July 2010 - 03:37 PM

Florin Supeala / CSTA BUCURESTI /
1/10 4 wd
si
1/10 2Wd
- ELECTRIC

Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 27 July 2010 - 03:38 PM

0

#42 Useril este offline   d4nu17 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 359
  • Inregistrat: 08-August 09

Postat 27 July 2010 - 04:21 PM

Nuteanu Dan / ma inscriu pe loc / 1/10 2wd electric
Concurez la open daca se face, am si 1/8 electric.
0

#43 Useril este offline   bolocang 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 800
  • Inregistrat: 13-July 09

Postat 27 July 2010 - 04:32 PM

din nou am ramas fara cuvinte. Dar ma gandesc eu la ceva sa scriu pana ajung acasa.
XRAY XB 4
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
0

#44 Useril este offline   XJ39 El'Diablo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 30-September 08
  • Interests:Automodelism

Postat 27 July 2010 - 04:49 PM

Andrei Claudiu Alexandru / CSTA BUCURESTI /
1/10 4WD si 1/10 2WD ELECTRIC
* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
0

#45 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 27 July 2010 - 05:31 PM

Aha, uite ca se poate....
0

#46 Useril este offline   d4nu17 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 06:15 PM

Am uitat sa pun si frecventa : 27.195, probabil pana atunci fac rost de 2,4.
0

#47 Useril este offline   bolocang 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 07:23 PM

ca sa nu o lungim in ceea ce priveste ajutorul. DACA NU EXISTA OPEN EU NU MA BAG. Nu stau sa ma inscriu in club doar de dragu de a ma da la 1 eveniment
In ceea ce priveste sprijinul, de ce nu vine federatia sa amenajeze pista?

@ Cata frate eu nu am 80 lei sa ma inscriu in club, banii nu cresc in pom. si chiar daca as avea 80 lei nu inteleg de ce sa ii dau. ce imi ofera mie acel club la care ma inscriu? ce se face util cu banii pe care ii dau?

P.S. pun si eu aceeasi intrebare ca diesel 1.4 la vaslui sa anuntat openul cu 30 zile inainte?

Aceasta postare a fost editata de bolocang: 27 July 2010 - 07:25 PM

XRAY XB 4
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
0

#48 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 27 July 2010 - 08:29 PM

Noi venim cam toata trupa la electrice cei legitimati la CSM. Nu stiu de ce am impresia ca ca electricel castiga din ce in ce mai mult teren :)
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#49 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 961
  • Inregistrat: 26-October 08

Postat 27 July 2010 - 09:51 PM

Vezi postareaFxpower, la Jul 27 2010, 09:29 PM, a spus:

Noi venim cam toata trupa la electrice cei legitimati la CSM. Nu stiu de ce am impresia ca ca electricel castiga din ce in ce mai mult teren :lol:

Normal ca electricele au castig de cauza, pe timp de criza sunt muuult mai economice. :D

on topic: M-as fi bagat la 1:8 buggy IC, dar toata discutia asta mi-a amintit de ce nu vreau sa ma mai dau in concursuri.

@ discutie paralelea despre federatie si concurs: Federatia pare ca nu mai are ce sa "manance" din noi pentru ca ne devoram singuri inainte de orice eveniment sau incercare de organizare.
@ ranet: Atata timp cat voi (voi = cluburile afiliate) nu protestati in nici un fel federatia se kka in capul automodelismului in continuare, iar cei interesati vor umfla la fel de bine buzunare (ce de kkt suna avand in vedere sumele derizorii la care se preteaza).

concluzionand: Desi initial gasisem o relaxare in sportul asta descopar ca e din ce in ce mai stresant. Drept urmare va las pe voi sa va "bucurati" de concursurile astea deosebite, de pistele super si distracia maxima. Ma mut la bere... or exista competitii si acolo :))

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
0

#50 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 10:47 PM

@bolocang: Pentru Vaslui s-a facut anuntul in cadrul sedintei ca a avut loc la prima etapa de electrice, la Pucioasa, apoi s-au facut hartiile pe parcurs de catre conducatorul clubului PC Vaslui, prof. Olaru, personal nestiind cand si cum si unde. Eu m-am ocupat de organizarea propriu-zisa, nu de hartii.

@porcofon: Alta ar fi fost situatia actuala, daca presedintele sectiei de automodelism ar fi fost votat doar de reprezentantii cluburilor de auto. Din pacate, statutul acestei asa-zise federatii prevede ca la votul pentru alegerea unui presedinte de sectie sa participe toti reprezentantii de cluburi, indiferent daca sunt de auto, navo, aero sau racheto. In acest fel, a iesit castigator la auto cel pe care l-au dorit cei de la aero (care reprezentau 75% din adunare). Cum statutl federatiei nu poate fi schimbat asa usor, nu ne ramane decat sa privim la cer rugandu-ne sa le cada avioanele celor care au votat actuala conducere. Cam atat...
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
0

#51 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 08-September 08

Postat 27 July 2010 - 11:08 PM

Vezi postarearanet, la Jul 27 2010, 11:47 PM, a spus:

@bolocang: Pentru Vaslui s-a facut anuntul in cadrul sedintei ca a avut loc la prima etapa de electrice, la Pucioasa, apoi s-au facut hartiile pe parcurs de catre conducatorul clubului PC Vaslui, prof. Olaru, personal nestiind cand si cum si unde. Eu m-am ocupat de organizarea propriu-zisa, nu de hartii.

@porcofon: Alta ar fi fost situatia actuala, daca presedintele sectiei de automodelism ar fi fost votat doar de reprezentantii cluburilor de auto. Din pacate, statutul acestei asa-zise federatii prevede ca la votul pentru alegerea unui presedinte de sectie sa participe toti reprezentantii de cluburi, indiferent daca sunt de auto, navo, aero sau racheto. In acest fel, a iesit castigator la auto cel pe care l-au dorit cei de la aero (care reprezentau 75% din adunare). Cum statutl federatiei nu poate fi schimbat asa usor, nu ne ramane decat sa privim la cer rugandu-ne sa le cada avioanele celor care au votat actuala conducere. Cam atat...

mare pacat...in acest fel tot mai multi se vor indrepta sper automodelism hobby decat sport sau vor ramane la concursul mult superior dupa parerea mea fxracing la care cam singura "durere de cap" este vremea,in rest distractie!imi pare rau ca este o asa proasta conducere,dar eu nu am ce face decat sa astept...
P.S. ar trebui dat exemplu "marilor" Ungaria,unde s-a dat drumul la oricine la concurs,o tara mai mica dar mai dezvoltata din punct de vedere al automodelismului

Aceasta postare a fost editata de dadooo-stayl: 27 July 2010 - 11:11 PM

0

#52 Useril este offline   smk 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 598
  • Inregistrat: 05-May 09

Postat 27 July 2010 - 11:13 PM

on topic , deci revenind la ce a zis diesel , cine nu e legitimat si vrea sa se bage DOAR daca se face open . Pana acum din cate am vazut eu sunt doar 2 persoane - Diesel1.4 si bolocang . Daca mai sunt si altii sa se anunte, probabil s-ar putea face ceva in privinta asta, ma gandesc ca d-asta a si intrebat diesel, right?

offtopic ,
- porcofon , atmosfera de la competitii sti si tu ca tot timpul a fost una frumoasa ,si chiar se merita sa participi pentru ca e o experienta interesanta . In legatura cu federatia, sincer am participat la 2 concursuri nationale si pot sa spun ca nu a diminuat cu nimic atmosfera competitionala , dinpotriva , la nationale se vede cel mai bine nivelul pentru ca vine foarte multa lume.
In legatura cu competitia in mod sigur va fi destul de frumos concursul si cred ca ar fi chiar de nedorit pentru un pilot sa il piarda. Vor veni cei mai buni automodelisti din toata tara, ganditi-va , cei din arad strabat peste 500km ca sa vina sa participe, si cei din mures lafel , merg ceva ...

Sper sa ne vedem cu totii acolo :lol:
Garajul:
Mugen MBX6 - Ninja JX
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro
0

#53 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 July 2010 - 11:28 PM

Vezi postarearanet, la Jul 27 2010, 11:47 PM, a spus:

Stiu ce spui. Am asistat la campionatul de la Pucioasa. Descalificarea lui Gabi a fost demonstratia ca federatia se "pisa" la propriu pe sportivi.
Iar asta a fost una din mizeriile fatise. Multe altele le-am observat, dar trecut cu vederea... oricum nu cred ca s-ar fi rezolvat ceva daca le semnalam...
Concluzia e sustinuta: ma voi muta la beromodelism de vara si palincomodelism de iarna. Asta pana creste Ana... Sper ca ea sa prinda mizeriile astea rezolvate si sa poata concura ok la 1/8 buggy IC.

@ SMK: s-au anuntat mai multi doritori de open. nu exclude 1/10 2si 4 wd...

p.s. daca cei de la 1/10 tre sa se inscrie in club.. my bad SMK. giroperturbarea de idei haotice ma face sa omit anumite aspecte :lol:)

Aceasta postare a fost editata de porcofon: 27 July 2010 - 11:34 PM

0

#54 Useril este offline   d4nu17 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 July 2010 - 11:06 AM

si eu vreau sa ma bag doar la open daca se face...nu imi convine sa dau 80 sau 120 lei pt CN
0

#55 Useril este offline   XJ39 El'Diablo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 30-September 08

Postat 28 July 2010 - 06:05 PM

poate ar fi bine sa se sublinieze ca OPEN inseamna ca este permisa participarea pilotilor neafiliati si nu participarea cu alte clase de masini cum ar fi 1/8 electric , mt sau sc.

Aceasta postare a fost editata de XJ39 El'Diablo: 28 July 2010 - 06:05 PM

* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
0

#56 Useril este offline   bolocang 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 07:01 AM

pana la urma resusete careva sa imi zica si mie ce se face cu banii care trebuie dati la inscrierea in club (40 inscrisu si 40 viza)??????
XRAY XB 4
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
0

#57 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 07:34 AM

Vezi postareabolocang, la Jul 29 2010, 08:01 AM, a spus:

pana la urma resusete careva sa imi zica si mie ce se face cu banii care trebuie dati la inscrierea in club (40 inscrisu si 40 viza)??????

Zice Ranet pe pagina anterioara: "... atat timp cat taxele de concurs sunt luate de catre Federatie si redirectionate catre alte sectii sau folosite pentru stiu-ei-ce, in loc sa ramana la organizator."

0

#58 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 08:44 AM

Vezi postareabolocang, la Jul 29 2010, 08:01 AM, a spus:

Taxele nu sunt percepute de catre clubul in care te inscrii, ci de catre federatie!
Ce face federatia cu banii?! Cu siguranta nu-i investesc in dezvoltare...
--------------------
0

#59 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 29 July 2010 - 09:03 AM

Ma gandesc oare ce ar fi daca am crea o alternativa la federatie :) in care bani chiar sa ajunga la cluburile organizatoare.
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#60 Useril este offline   porcofon 

• -==-
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 10:18 AM

Vezi postareaFxpower, la Jul 29 2010, 10:03 AM, a spus:

Ma gandesc oare ce ar fi daca am crea o alternativa la federatie :) in care bani chiar sa ajunga la cluburile organizatoare.

Cu siguranta automodelismul s-ar dezvolta si la noi in tara.

0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Raspuns rapid

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu