Modelism - RHC Forum: Campionatul National la Bucuresti din 05.08.2010 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

Campionatul National la Bucuresti din 05.08.2010 1/10 buggy electric si 1/8 buggy si truggy termic offroad!!

#1 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 25 July 2010 - 11:39 PM

Dragi colegi automodelisti,

Clubul Sportiv Motosport Racing Team are placerea sa organizeze acest eveniment, la pista pe care o detine in incinta parcului Tineretului din Bucuresti sector 4, iar in cadrul acestui eveniment vream sa expunem (din nou ca la Vaslui) ideea organizarii simultane a unui concurs OPEN, adica la care sa poata lua parte si automodelisti neafiliati sau chiar straini.
Am vrut neaparat, cu ocazia organizarii Campionatului National de Automodele la Bucuresti pentru clasele 1/10 buggy 2 si 4wd electric offroad, precum si 1/8 buggy si truggy termic offroad, sa fac un sondaj de opinie, in mod special printre automodelistii care nu sunt inscrisi intr-un club sportiv afiliat la Federatia Romana de Modelism, in legatura cu participarea la acest concurs.
Programul competitional in mod normal cred ca incepe dupa cum urmeaza:
-joi cu antrenamente libere (din cauza claselor de concurs participante dar si pentru ca sunt si seniori si juniori care vor participa la acest eveniment)
-vineri se vor trage clasele 1/10 buggy electric 2 si 4wd calificari si finale;
-sambata 1/8 buggy si truggy termic doar calificari;
-duminica 1/8 buggy si truggy termic finale + festivitatea de premiere.
Va rog sa va scrieti opinia despre aceasta propunere, dar abtineti-va de la raspunsuri prrcum "mi-ar placea, dar nu pot veni" sau chestii de genu'.
Doar daca va surade ideea si ve-ti lua parte la acest eveniment. In functie de opiniile voastre vom duce propunerea mai departe si incercam sa facem cat mai multe pentru o mai mare participare a automodelistilor la evenimente intr-un cadru organizat.

Motosport Racing Team,
Mircea Serban
0

#2 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1877
  • Inregistrat: 11-August 08

Postat 26 July 2010 - 12:07 AM

Ma primiti si pe mine cu slash-ul?
Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
0

#3 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 08-September 08

Postat 26 July 2010 - 07:09 AM

Vezi postareaAl3xandru239, la Jul 26 2010, 01:07 AM, a spus:

pentru tine ce inseamna buggy?
0

#4 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 26 July 2010 - 07:15 AM

Vezi postareaAl3xandru239, la Jul 26 2010, 01:07 AM, a spus:

Nu, este vorba strict de automodelele ce sunt facute de producator conform claselor acestea, nu sunt permise alte automodele.
In mod normal se face si verificarea automodelulu, inainte sau dupa cursa.
0

#5 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 26 July 2010 - 07:55 AM

1.Problema cea mare ce se pune este, de ce vineri calificari si finale electrice si 2 zile pentru termice ??? Timpul trebuie impartit egal pentru ambele deoarece sunt la fel de importante.
2.Trebuie neaparat despartite electricele de termice off-road asa cum se intampla la on-road.
3.Cu toate ca pista de la Bucuresti este foarte noua si la norme este ok pentru modelele termice, pentru electrice este un adevarat pericol!!!
4.Trebuie introdusa o noua clasa la electrice 1/10 de la anul si propun SC si separata urgent de termice
5.Propun la anul ca la termice sa se alerge si o noua clasa de 1/8 electric.

Este doar parerea personala si o propunere. Va asigur ca in tara sunt cel putin 2x mai multi oameni cu electrice decat termice dispusi sa mearga la curse.
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#6 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2010 - 08:05 AM

Vezi postareaFxpower, la Jul 26 2010, 08:55 AM, a spus:

1.Problema cea mare ce se pune este, de ce vineri calificari si finale electrice si 2 zile pentru termice ??? Timpul trebuie impartit egal pentru ambele deoarece sunt la fel de importante.
2.Trebuie neaparat despartite electricele de termice off-road asa cum se intampla la on-road.
3.Cu toate ca pista de la Bucuresti este foarte noua si la norme este ok pentru modelele termice, pentru electrice este un adevarat pericol!!!
4.Trebuie introdusa o noua clasa la electrice 1/10 de la anul si propun SC si separata urgent de termice
5.Propun la anul ca la termice sa se alerge si o noua clasa de 1/8 electric.

Este doar parerea personala si o propunere. Va asigur ca in tara sunt cel putin 2x mai multi oameni cu electrice decat termice dispusi sa mearga la curse.

de acord cu toate punctele!!!!
0

#7 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 26 July 2010 - 08:23 AM

Luciane stii bine ca nu mie trebuie sa-mi spui asta. Si eu sunt de acord cu propunerile tale, dar....
Progamul nu il stabilesc eu, desi sunt de acord cu tine ca sunt la fel de importante.
Raspunede-mi la topic doar...
0

#8 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1877
  • Inregistrat: 11-August 08

Postat 26 July 2010 - 10:22 AM

Vezi postareadadooo-stayl, la Jul 26 2010, 08:09 AM, a spus:

pentru tine ce inseamna buggy?

Traxxas slash cu carcasa de buggy si alte suspensii,Yokomo B-max,losi xxx,dastea.
Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
0

#9 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2010 - 11:25 AM

Vezi postareaAl3xandru239, la Jul 26 2010, 11:22 AM, a spus:

Traxxas slash cu carcasa de buggy si alte suspensii,Yokomo B-max,losi xxx,dastea.

pana cand nu spune traxxas ca ala e buggy nu poti participa :blink: orice carcasa si acareturi i-ai pune
0

#10 Useril este offline   d4nu17 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 359
  • Inregistrat: 08-August 09

Postat 26 July 2010 - 11:43 AM

Exista vreo limitare ( motor, acumulator ) pt 2wd/4wd?
0

#11 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2010 - 11:47 AM

Vezi postaread4nu17, la Jul 26 2010, 12:43 PM, a spus:

Exista vreo limitare ( motor, acumulator ) pt 2wd/4wd?

nu
0

#12 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 26 July 2010 - 12:46 PM

O mica precizare.
Conform regulilor impuse de federatie pilotii romani trebuie sa fie afiliati la un club sportiv.Se vor putea face afiliari si la fata locului.
0

#13 Useril este offline   bogdan luben 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 28-August 08

Postat 26 July 2010 - 02:54 PM

Flo, mai sus se vorbeste si de OPEN fara necesitatea afilierii la club...
Hormonu' bate neuronu'
0

#14 Useril este offline   sergiu 4wd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 20-December 09
  • Interests:RC

Postat 26 July 2010 - 03:12 PM

truggy electric 1/10 nu e nici o sansa se se oraganizeze si la aceasta clasa?
as veni si eu la primul concurs la 1/10 daca ar fi asa ( sa vad si eu cum e )
Scurtu Sergiu - 0766301990
0

#15 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 26 July 2010 - 03:34 PM

Nu am postat doar ca sa ma aflu in treaba. Este sa zic asa ultima modificare venita de la federatie.
Deci nu prea mai este vorba de open. Cu atat mai mult, clase care nu se aliniaza la standardele federatiei.

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 26 July 2010 - 03:45 PM

0

#16 Useril este offline   bogdan luben 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 28-August 08

Postat 26 July 2010 - 03:40 PM

Am postat pentru ca nu era clar. Eu oricum stii ca nu particip. Dar acum cred ca este clar pentru toti.
Hormonu' bate neuronu'
0

#17 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 19-January 06

Postat 26 July 2010 - 04:10 PM

Vezi postareabogdan luben, la Jul 26 2010, 04:40 PM, a spus:

Am postat pentru ca nu era clar. Eu oricum stii ca nu particip. Dar acum cred ca este clar pentru toti.

Ca sa fie clar: Nu poate fi organizat nici un OPEN in paralel cu CN, pentru simplu motiv ca Federatia zice ca nu s-a depus nici o cerere in aceasta privinta cu cel putin 30 de zile inainte de data la care au loc CN. Asadar, numai pilotii inscrisi intr-un club afiliat la FRdM pot participa.
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
0

#18 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 26 July 2010 - 04:30 PM

Imi pare bine sa vad ca ramanem la reguli inguste, mult succes, personal nu o sa mai misc un deget la pista din bucuresti si il rog si pe George sa NU o mai faca, se pare ca va-ti simtit bine in remorca de la Amara.
DIn pacate regulamentul se aplica numai intr-un sens sau, cand se doreste asta, cum de altfel e foarte 'profi' sa anunti modelistul din scurt de anumite aspecte, pe de alta parte il acuzati ca nu se implica nu sprijina, bla bla, dar practic acum ii rupeti un picior.

P.S.
Credeam ( gresit se pare ) ca aceasta dorinta/concesie a fost pusa in discutie in momentul in care s-a discutat cu federatia pentru mutarea CN intr-un cadru civilizat, omiterea acestui lucru mi se pare destul de grav, din punctul meu de vedere ar fi o conditie nu o doleanta.

Aceasta postare a fost editata de X-tra: 26 July 2010 - 04:36 PM

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
0

#19 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 661
  • Inregistrat: 13-March 08

Postat 26 July 2010 - 04:38 PM

Tin sa multumesc federatiei pentru sprijinul acordat automodelistilor si automodelismului. In acest ritm ma astept ca la anul sa avem cel putin locurile 3 si 4 la concursurile din Europa (nu...nu Europa din Colentina, ci continentul...).

Ne vedem la anul :angry: :) :)
MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#20 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 19-January 06

Postat 26 July 2010 - 04:43 PM

Vezi postareaX-tra, la Jul 26 2010, 05:30 PM, a spus:

Imi pare bine sa vad ca ramanem la reguli inguste, mult succes, personal nu o sa mai misc un deget la pista din bucuresti si il rog si pe George sa NU o mai faca, se pare ca va-ti simtit bine in remorca de la Amara.
DIn pacate regulamentul se aplica numai intr-un sens sau, cand se doreste asta, cum de altfel e foarte 'profi' sa anunti modelistul din scurt de anumite aspecte, pe de alta parte il acuzati ca nu se implica nu sprijina, bla bla, dar practic acum ii rupeti un picior.

P.S.
Credeam ( gresit se pare ) ca aceasta dorinta/concesie a fost pusa in discutie in momentul in care s-a discutat cu federatia pentru mutarea CN intr-un cadru civilizat, omiterea acestui lucru mi se pare destul de grav, din punctul meu de vedere ar fi o conditie nu o doleanta.

X-Tra, nu ai idee de cate ori s-a luat in discutie acest lucru, doar ca Federatia se agata de o chichita birocratica. Poate se va rezolva pana la urma.

Cat priveste neimplicarea, nu mi se pare corecta atitudinea ta, atat timp cat in cadrul MRT s-a stabilit ca vom sprijini organizarea CN-ul la Bucuresti. Cu atat mai mult instigarea la neimplicare mi se pare deplasata...
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
0

#21 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 661
  • Inregistrat: 13-March 08

Postat 26 July 2010 - 04:45 PM

Sunt curios daca la etapa de onroad s-a anuntat cu 30 de zile inainte, si daca da, sunt curios acum de ce nu s-a anuntat....

Cat despre discutia despre sprijinirea organizarii, a fost vorba ca sprijinim organizarea CN si Open, nu numai CN. Poate daca se spunea de atunci, lucrurile stateau altfel (nu e decat o presupunere)

Aceasta postare a fost editata de diesel1.4: 26 July 2010 - 04:48 PM

MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#22 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 26 July 2010 - 05:22 PM

Va rog sa respectati si pe cei cu offroad electrice .
Vineri vor lipsi multi din cei care nu pot sa plece de la serviciu.
Va rog sa luati in calcul ca electricele sa poata concura tot in weekend.
De ce nu bagati calificarile de termice vineri?

Ar fii interesante clasele de SC si de 1/8 offroad electrice.

Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 26 July 2010 - 05:25 PM

0

#23 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 26 July 2010 - 06:03 PM

Florine, mai bine de jumatate din sportivii lumii au si un servici. Fie ca sunt piloti de raliu, piloti de automodele, jucatori de Polo.....etc. Respectivii isi iau liber cand au cursa pentru ca vor sa participe. Daca nu ar dori asta, ar sta la munca. Desigur, cei mai buni din fiecae ramura, sunt platiti pentru performanta si nu mai necesita o slujba, dar restul isi iau o zi de concediu.

Totul va fi mai placut cand se vor trage separat electricele de termice.

@Lucian

Pista este foarte buna si pentru electrice. In cazul acesta se ococleste saritoarea in gol, iar restul este numai bun, te asigur! M-am dat si merge struna!!
0

#24 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 26 July 2010 - 08:10 PM

Vezi postarearanet, la Jul 26 2010, 05:43 PM, a spus:

X-Tra, nu ai idee de cate ori s-a luat in discutie acest lucru, doar ca Federatia se agata de o chichita birocratica. Poate se va rezolva pana la urma.

Cat priveste neimplicarea, nu mi se pare corecta atitudinea ta, atat timp cat in cadrul MRT s-a stabilit ca vom sprijini organizarea CN-ul la Bucuresti. Cu atat mai mult instigarea la neimplicare mi se pare deplasata...

Asa sunt eu, deplasat, omul ala a ajutat ( si nu o singura data ) ca sa avem conditii si nici macar nu e membru MRT, acum este exclus, ti se pare corect fata de el ????cam care crezi ca e treaba lui cu federatia ?? sau mai direct, cam cat crezi ca-mi pasa mie de federatie ??? care face ce pentru mine ??? sau pentru sport ??

Ca o paranteza in cadrul MRT s-au stabilit multe si s-au facut putine, inclusiv la ultima intalnire unde ai fost prezent dar cumva ai uitat/omis sa ne intrebi daca am trimis instiintarea/cererea catre FRdM ca doar stiai cum sta treaba ca tocmai organizasei la Vaslui.

Iar daca Domnii din FRdM sunt atat de obtuzi si se cramponeaza de o regula de 2 bani sau altele de gen care sunt sigur ca in anumite conditii sunt incalcate cu succes ii sfatuiesc cu tot respectul pt realizarile pe care le au sa se gandeasca ca timpul trece si nu mai sunt apti 100%, ca nici un om nu e de neinlocuit si cunostintele pe care le detin in ale modelismului sunt depasite binisor cu vreo 20 de ani, poate e timpul sa stea linistiti in fotoliu, sa se joace cu nepoti sau sa butoneze TV-ul.

Aceasta postare a fost editata de X-tra: 26 July 2010 - 08:10 PM

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
0

#25 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 26 July 2010 - 09:12 PM

Mda, ce zic eu aici si ce faceti voi...
Imi place ca orice reguli ar avea frmd-ul, in loc sa le schimbam sau sa le combatem, ne cramponam unii la altii...
0

#26 Useril este offline   prisi 

• scale addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1299
  • Inregistrat: 03-January 08
  • Interests:Automodelism,motociclism,parapantism,caiac,ciclism

Postat 26 July 2010 - 09:42 PM

o intrebare am si eu.

am citit mai sus ca o conditie pentru participare este sa fii afiliat la un club sportiv de modelism.si ca se pot face inscrieri la fata locului.

in ce constau aceste inscrieri?trebuie cotizat cu o anumita suma?adica vreau mai exact niste detalii,ca momentan sunt in vacanta si nu m-ar costa mult sa ajung cu trenul la bucuresti,dar sa stiu ce mai trebuie facut sa pot participa.
If it is to be it is up to me
0

#27 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 26 July 2010 - 10:29 PM

Cata avem si niste dimensiuni ale pistei ???
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#28 Useril este offline   Robotroc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 184
  • Inregistrat: 21-March 09

Postat 26 July 2010 - 10:46 PM

Nu va suparati ...

De la ce ora se tin aceste concursuri ca poate vrem si noi sa ne uitam ;) ? Puteti posta in acest topic si orele pe zile ?

Vreodata in viata asta pe care o traiesc se va organiza un concurs pt. modele onroad ? Din cate am citit aici pare foarte complicat ..hartogaraie, federatie si alte porcarii. Oamenii astia din Federatie sunt bugetari .. de cine sunt platiti ei ? Intreb p. ca poate acum sunt mai severi si cu reducerile astea salariale ;))

Numai bine
0

#29 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2010 - 11:11 PM

@ X-tra & Diesel 1.4

Va inteleg nemultumirea dezaprobarii open-ului pentru perioadele cand abia gaseai sa te bagi la un club, dar in conditiile in care cel putin doua cluburi vor face inscrieri pe loc, nu vad care ar fi problema. CSTA Bucuresti si PC Vaslui vor face asta si stiu sigur! Pun pariu ca si PNC Buc. va face asta.

Asa cum ati inteles ca e mult mai constructiv sa te dai in concursuri si nu pe pajiste, trebuie sa intelegeti ca este mult mai constructiv sa te alaturi unei echipe, unde alaturi de colegi sa lupti pentru a clasa cat mai bine clubul de care apartii. Un bun exemplu ar fi situatia in care un sportiv trage in finala C. Daca la individual si-a luat adio de la podium, are sansa sa aduca un aport de punctaj clubului si iata motivatia pentru a trage ca in finala A.

Din cate stiu afilierea presupune 40 RON taxa de carnet + 40 RON viza anuala. Asta sa fie problema?

Partea de hartogaraie trebuia gandita de persoana din club desemnata sa faca acest lucru. Mai bine s-ar trage o invatatura de minte si haideti sa gandim repede ce vrem pentru la anul si sa delegam pe cineva sa sustina ideile noi pentru 2011 inca de pe acum (pus pe hartie, negru pe alb). Altfel si la anul ne vom scoate ochii intre noi cand vom afla ca eventualele schimbari trebuiau facute dinainte....
0

#30 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2010 - 11:14 PM

@ Robotroc

Vineri, incepand cu ora 9 dimineata vor fi rundele de electrice cam pana pe la 18 seara

Sambata, tot de la 9, termice buggy si truggy

Duminica, termice buggy truggy pana pe la 13, apoi festivitatea de premiere

Este un spectacol ce merita vazut!
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

Raspuns rapid

2 useri citesc topicul