Modelism - RHC Forum: conversie rc la 2,4GHz - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

conversie rc la 2,4GHz

#31 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3630
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 19 August 2010 - 04:22 PM

Vezi postarearenatoa, la Aug 19 2010, 04:04 PM, a spus:

Nu, nu zic, doar ca nu este dublu, asa cum ai afirmat mai sus.
Si nici nu merg intotdeauna pe cel mai, cel mai ieftin, mai ieftin nu exista...
Ma mai uit si ca solutia de care esti dumneata incantat este DSSS, ceeace pentru mine inseamna pass, ca Frsky in nici un an deja are niste realizari cu care nici o firma chinezeasca nu ii poate sta alaturi, cum ar fi telemetrie, care au mai scos-o si open pe deasupra, ceeace Hitec refuza sa faca, ca in 2 saptamani va scoate receptor compatibil Futaba Fasst, care nu este clonat, ci reverse engineering, ceeace presupune ca are niste cunostiinte care le-au inglobat si in propriul sistem, eu cel putin asa as face. O suma de chestii care inseamna ceva... si poate ca trebuie sa se vada in pic si in pret.
Si se mai vad si in altele. Cum ar fi range de 5.3km, care evident ca e acelasi lucru cu 2km daca nu esti FPV-ist.
Pe de alta parte Bizu a mai omis sa precizeze ca nu a cumparat din HK, ci local, din stoc, cu garantie de un an, garantie locala, nu la honolulu.

Ajunge ?

Dupa cum spune Renato corona este DSSS pe cand FRSKY este ACCST (Advanced Continuous Channel Shifting Technology), un fel de FHSS.
Pretul nu este mare fata de Corona, FRSKY este 55$ fara transport iar Corona este 49$ fara transport.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#32 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2235
  • Inregistrat: 31-July 07
  • Interests:vintage

Postat 19 August 2010 - 06:30 PM

pusesem eu la vanzare...
http://www.rhcforum....showtopic=33113
wow-rc e cel de la frsky. FHSS,
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
0

#33 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2235
  • Inregistrat: 31-July 07
  • Interests:vintage

Postat 19 August 2010 - 06:54 PM

statica am avut un lipsus.
am confundat flydream cu frsky :lol:
http://www.fd-rc.com/en/index.php
FD 2.4GHz works with the standard of Frequency-Hopping Spread Spectrum
( FHSS ), it changes frequency quickly throughout the 2.4Ghz band, utilizing 19
separate frequencies in order to reduce interference from other unwanted signals.
This ensures safe, stable operation over a wide range of conditions likely to be
encountered at any flying field.

nu ca tin eu cont de ce zic astia, dar mie imi merg impecabil. inclusiv after crash
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
0

#34 Useril este offline   nitrometan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 405
  • Inregistrat: 31-July 04

Postat 19 August 2010 - 08:14 PM

Oameni buni,cind am zis ca folosesc Corona,nu am facut-o ca sa le fac reclama ca doar nu-mi dau nimic degeaba... :lol:
Am facut-o doar ca sa sa impartasesc si altora experienta mea si daca nu se doreste ceva ultrasofisticat si ajung 8 canale,atunci Corona merita de luat in discutie.
Si Corona emite pe 3 canale algoritmic alese in momentul bindului.Canalele se schimba dupa un algoritm care mie imi scapa,important ca se schimba si foloseste tehnologia Spread Spectrum.
De asemenea modulele DIY de la Corona emit cu 200 mW de aceea nu se gasesc in magazinele europene,deoarece nu respecta cerintele vis a vis de putere(100mW INPUT al etajului final al emitatorului si maxim 100mW ERP).Pe RC Universe sunt o gramada de relatari despre Corona care asigura un bind de calitate si la 4 mile la 300 metri altitudine.Eu am avut bind sigur la 2 km LA SOL in cimp deschis,mai departe am considerat ca nu e necesar(cine dreaq vede modelu la 2km???)
Oricum daca FRSKY va scoate ceva cu latenta de sub 8 ms si se va dovedi in timp fiabilitatea sistemului nu voi ezita nici o clipa sa cumpar acest sistem,sau orice alt sistem care va oferi ceva absolut revolutionar si net superior fata de ceea ce deja am,functioneaza 100% si si-a dovedit deja fiabilitatea.
Nu stiu,dar parerea mea e ca atunci cind pilotez nu vreau sa ma mai uit la alt display sa vad nus-ce parametri decit daca as fi FPV-ist,dar nu-s.
La pleyada de fabricanti care au aparut,nici nu stii ce dreaq sa mai alegi,decit sa stau si sa ma tot gindesc care sistem are nus-ce in plus fata de altul,mai bine zbor... :lol:
HAI LA ZBOR CA S-A RACORIT AFARA...
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu