Salut!
Sunt nou printre voi ... defapt... Nu chiar nou, de prin 2006 activez...numai ca mi-am pierdut userul si nu am avut activitate.
In iarna lui 2006 am cumparat de pe acest "mic" forum, o chestie numita "masinuta" ... ce se poate vedea in link-ul urmator
NIKO RS 540.
Are un motor RS 540 si avea: un regulator home made, acumulator NiMh obosit, o radio comanda ce si acum... e un OZN pentru mine! Intre timp am ars regulatorul home made si am spart de tot fostul acumulator pentru jucarie. Mi-am luat de la #$%&%#$$ din Botosani (Boston City) un regulator mester (la recomandarea lor) si un acumulator mester (tot la recomandarea lor) si...un incarcator ca nu aveam asa ceva (defapt nenea mi-a dat ceva gen incarcator de telefon,mergea era bun...a fost bun 1 sapt :) ). Total: masinuta + radiocomanda: 350 ron, incarcator + acumulator + regulator=550 ron ... nu stiu ce afacere am facut,da na...incepator.
Acum: vreau sa stiu daca pot reconditiona motorul acesta (sa-l curat,sa-l fac sa nu mai fie asa zgomotos ca un diesel).sa-l ung,chestii de genu ce tin de service auto :blush: si eventual daca il pot schimba cu altul mai puternic,mai rapid (nou sau sh) dar de aceeasi marime! Ca nu prea am bani de o alta masinuta! Si sa imi reziste si regulatorul.
Radiocomanda inca e buna, am sa ii fac poze diseara si maine o postez,sa o vedeti si voi. La fel si regulatorul!
Ce probleme mai am cu ea: directia e proasta, trage dreapta mult! Are un reglaj fin din radiocomanda,daaaa...am luat un zid cu ea la maxim speed si... ceva s-a intamplat cu acel modul ce tine directia! Nu stiu ce sa ii fac ! :) Motorasul... e ok? Pot sa il schimb? O caroserie ceva SH sa o "tunez" eu... gasesc pe aici? Si... daca mai gasesc un sasiu pe care sa montez motorasul, regulatorul,acumulatorul si modulul pentru directie ... Si sasiul sa aiba si roti :D si acel angrenaj pentru tractiunea spate!
Va multumesc mult pentru timpul acordat ... si sper sa gasesc o idee,un sprijin pe aici! Ca... chiar vreau sa imi fac jucaria faina! aaaaaaahhh..am tocit anvelopele spate si unde este praf si asfalt.... DRIFT BABY,DRIFT!!! :)
Pagina 1 din 1
Motor RS 540 si ... o mica jucarie Detalii tehnice... si intretinere
Postat 19 July 2010 - 02:21 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1