Modelism - RHC Forum: Baccilu intra in forta(j) - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Baccilu intra in forta(j) Buna ziua!

#31 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 24 October 2004 - 02:11 PM

Alex Baccilu, la 24 Oct 2004, 08:45, a spus:

Am gasit pe unii care nu stiu ce magneti au pus in plus pe un motorash de cdrom si l-au scos pe la 40 mii ture!

M-a prins ideea. Aveam un hdd bushit care acum e in fata mea, cu matzele pe afara.

Cred ca o sa incep cu electrice. Am depasit faza cu motor de cauciuc... Oricum, e abia ziua 2...

1.nu te baga !! ca n-o sa iasa au mai incercat si altii,sau daca iese te costa mai mult (timp si bani ) decat face unu cumparat.
plus ca un brushless e greu de controlat electronik etc
2.La fel ca la 1.

3. asa sa faci !!
un motor bunicel pentru un electric (speed400 de ex) e in jur de 300.000 lei.nu este exorbitant.
cu motoru ala poti sa faci multe lucruri interesante.
io am 400 si pe motoplanor,si pe aripa si chiar si pe un trainer.

vezi ca tziam dat mi.
flying is my life...
0

#32 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 24 October 2004 - 03:35 PM

Da, HITECH eclipse 7 e foarte buna. Am zis sa te gandesti la o aripa zburatoare. E cea mai FUN!Ai citit subiectul Aripa?
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#33 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 24 October 2004 - 05:11 PM

@ Silviu . Ce trainer ai cu motorul de 400 ? Kit ?

Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 24 October 2004 - 05:12 PM

0

#34 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 October 2004 - 05:15 PM

Se poate si asa ?, la 24 Oct 2004, 17:11, a spus:

@ Silviu . Ce trainer ai cu motorul de 400 ? Kit ?

dap. e un kit de piper.
flying is my life...
0

#35 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 October 2004 - 05:17 PM

Fain. Sunt sfasiat intre a ma apuca de Rascal ( ma tine doar aripa eliptica ) si un Piper. Ca magarul lui Buridan :)
Bantuind pe internet am gasit :

http://webpages.char...cfu/KitReviews/
0

#36 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru care este
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 680
  • Inregistrat: 05-January 03

Postat 25 October 2004 - 10:46 AM

Ziua 3

Draga jurnalule,
L-am cunoscut pe Tomcat la club, baiat fain, in 10 min mi-a deschis ochii la multe chestii. Eu imi inchipuiam ca merg si acumulatorii de la aparatul foto; nici gand! Trebuie unii din care sa poata suge motorul cat vrea el. (Tema de studiu pentru azi: motoare electrice, reductoare, elicii, randamente). Lucru confirmat si de SILVIU66 cu care stau de ieri la taclale pe yahoo. Imi place comunitatea de aici, e unita, parca ati fi piloti de razboi...citesc acum cum si-a pierdut Julius aeromodelul. M-a atentionat SILVIU66 sa nu ma gandesc la faleza, pleaca aeromodelul pe mare si pa!
Bun! Daca e cineva pe aici mai incepator ca mine sa tina minte: 1. bateriile sunt speciale si 2. mare grija la locul unde face lansarea.
De la Dom' profesor am invatat sa nu las avionul sa treaca de mine, sa stau cu fata in vant - ce bine, o sa-mi mai treaca paloarea asta de informatician :-)

Gand numai pentru mine, nu cititi: Bag sama ca nu mai e aeromodelismul ala pe care mi-l inchipuiam acum 25 de ani. Adica iei placajul, iei planurile, tai, masori, cantaresti, balansezi.... Vad multe chestii de-a gata, se pune oare mai mult accent pe pilotaj si reparatii??? Ca daca asa, ma ambitionez si strang bani si comand ce-i mai scump si gata, rup pe toti! <_<
Boardgame is the future!
0

#37 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 October 2004 - 10:49 AM

Alex Baccilu, la 25 Oct 2004, 10:46, a spus:

Ca daca asa, ma ambitionez si strang bani si comand ce-i mai scump si gata, rup pe toti! <_<

asa te vreau bai baiatule!! :lol:
flying is my life...
0

#38 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 638
  • Inregistrat: 14-February 03

Postat 25 October 2004 - 10:58 PM

eu nu sunt de acord!!! impreuna cu pretenaru mihai, am inceput sa ne construim fiecare cate un avion. da, da!!! "construim" nu cumparam. de cumparat ne cumparam un trainer ca sa nu dam cu ce facem noi cu atata kin de pamant. am mai scris asta si in Goto last unread "liniste absoluta la aeromodelism". dar sunt mandru ca ne-am apucat de asa ceva. din entuziasm, din placere, din nebunie, din ... mai multe cauze. pentru ca asta insemna modelism. nu "montism" - sa desfaci o cutie si pui niste lipici si gata. poate nici nu mai trebuie sa ekilibrezi.
e adevarat, ca partea comerciala isi spune cuvantul. si pe undeva pe buna dreptate. si cei mai putin priceputi trebuie sa aiba acces la aceasta placere. dar in felul asta, niste copii care ar fi putut fi modelisti, nu mai devin altceva decat niste clienti. si nu mai pun decat foarte tarziu mana pe traforaj si alte alea decat foarte tarziu, sau deloc. s-a stricat modelul? "foarte bine!" luam altul, sau alta aripa. nu mai stiu despre modelism (ce sa mai zic despre aviatie in particular) decat sa apese pe niste butoane ca sa incarce niste acumulatori si pentru a se uita pe internet la niste preturi, sa stie ca sa ii comande lui tati. nu se mai documenteaza despre ce e o aripa, ce efecte au forma si dimensiunile ei, etc.
e drept, ca daca as fi avut bani foarte multi, poate si eu as fi facut la fel. dar pentru ca nu mai sunt un copil (27) am stat si am judecat. toata pasiunea mea pentru avioane si aviatie in general, trebuia sa se concretizeze in ceva. toata cultura mea generala ( si recunosc ca e doar generala, nu sunt un inginer aero), tot ce am citit, tot ce am jucat pe computer, m-au facut sa imi dau seama ca a face ceva sa zboare este ceva extraordinar. si ca imi va face deosebita placere sa fac lucrul asta.
de aceea, cand prietenul meu mihai a venit cu propunerea de a ne construi cate un FW-190D9, am raspuns cu entuziasm "DA!". mai ales ca asta se intampla dupa 2 editii de Rapa Rosie. la prima am venit singur-singurel. si am fost primul la fatza locului (cine cunoaste poate confirma!) la a doua l-am adus si pe taica-miu, care dupa ce a vazut pozele de la RR2003 si a auzit de la mine ce e pe acolo era in stare sa se agate de masina:)
asa ca nu aveam cum sa nu ma apuc de modelism. aveam cunostintele de baza despre aero, dar nu aveam bani. deci..ramanea varianta "Factory Home" , vorba lui mihai. prietenii mi-au fost de mare ajutor ( big, marinaru...) , internatul la fel!
tot respecul pentru cei ce incearca macar, pentru cei ce au studiat si stiu, pentru cei ce reusesc sa faca niste bucati de lemn sa zboare! kair daca arata ca niste calorifere zburatoare asa ca "avioanele" lui marinero :lol:
si mai ales, tot respectul pentru cei ce au aflat, si impartasesc cu ceilalti, mai putin stiutori. si sa recunoastem, cati nu suntem care am primit sfaturi de la big, marinarul, valteras, wabo, dom' profesor, si atatia altii ?
celalti, care nu au aptitudini, sau nu pot, asta e, sa isi cumpere ! noi, secod hand....treaba lor.
dar e pacat sa se iroseasca niste cunostinte, niste inclinatii, doar pentru faptul ca se gaseste de cumparat !
eu stiu ca daca noi vom da cu avioinul de pamant, ne vom zgaria un pic pe ochi. nu atat pentru bani, ca i-am dar pe parcurs ca am construit modelul, cat pentru munca si sufletul investite. insa asa cum am facut si prima data piesele alea, asa le poti face si a doua oara. nu?
pilotajul trebuie ca este frumos, dar mai frumos e sa pilotezi ceva facut de mana ta. daca e mai urat, mai greu dacat ceva facut de fabrica, nu are asa mare imporatnta.
asa ca ii sfatuiesc cu caldura pe cei ce vor sa cumpere de-a gata, sa se gandeasca mai inainte! mai ales daca nu au bani multi disponibili. sa cumpere numai ce ar fi mai iefitini de cumparat decat de facut. nu ma refer aici doar la tine Baccilule! daca nu se poate manufactura, nu se poate si asta e, cum am mai zis. mai ales atunci cand vrei sa zbori repede si fara prea multa bataie de cap. iti cumperi un kit si iti dai drumul pe cer. dar asta nu se keama ca esti modelist.
eu vreau sa fiu modelist, nu pilot de kituri ARF sau RF. pentru asta, cum am mai spus, mi-am comandat un trainer de cel mult 70 de euro. si asta fiindca sunt ocupat cu facutul avionului, ca altfel mi-l construiam si pe ala.
repet: nu e nici o rusine sa cumperi. e doar pacat sa poti face si sa nu o faci. asa judec eu si cu parerea mea laolalta:)

sper ca nu am scris prea mult si prea prost
:huh:
Ia mai zburati maaaaaai!!!
Laser frate!
0

#39 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2004 - 02:04 AM

Gand in gand. Subscriu in totalitate. Nici nu am ce adauga.
Pentru a invata te-ai uitat un pic la filmuletele de la " Modele deosebite" ultimul articol ? Este caraghios rau de tot dar se poate face usor si pare rezistent.
0

#40 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2004 - 04:51 AM

paguletz, la 25 Oct 2004, 22:58, a spus:

de cumparat ne cumparam un trainer ca sa nu dam cu ce facem noi cu atata kin de pamant.

deci pana la urma tot cumperi ceva ca sa inveti sa zbori!
sa nu ajungem la filozofie aici dar se pare ca cei care cumpara kituri sau kituri arf (deci au ceva bani) nu prea au timp de construit!
in schimb cei ce construiesc (nu prea au bani) in schimb au timp de construit.
fiecare cum poate paguletzule!
majoritatea pe care-i cunosc (si cunosc o gramada)sunt prea ocupati in viata de zi cu zi ca sa mai aibe timp de construit.
si totusi sambata si duminika e plin campu de ei ,de piloti arefisti cum spui tu.
si daca tot ai primit sfaturi de la valterash,big,wabo,dom' profesor -s-ar putea sa nu mai primesti nimik in continuare avand in vedere

Citeaza

eu vreau sa fiu modelist, nu pilot de kituri ARF sau RF
.intreabai si pe ei cand daca sunt modelisti sau piloti arefisti?
si dupa cum am mai spus nu e vorba de aptitudini (cum ziceai tu pe acolo) ci de alti factori care nu ne lasa.
flying is my life...
0

#41 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1647
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 26 October 2004 - 08:09 AM

Problema startului si apoi a ,,conduitei'' in modelism este nuantata! Adica nu poti sa dai o reteta universal-valabila, o schema dupa care sa se alinieze tot modelistul incepand cu ala din Aukland si terminand cu ala din Cucuietii de Sus... Depinde de personalitate, aptitudini, fonduri, afinitati, anturaj etc. Insa Pt. a elimina cat se poate problemele inerente inceputului eu am recomandat mereu sa se foloseasca experienta altora. De ce sa nu folosim ce avem la indemana? Nu ne facem mai modelisti daca taiem cu traforajul si lipim o aripa de la inceput stramba, sau cu calaj negativ si la primul start dam cu munca noastra de cateva luni de terra-muma si o facem scobitori! Nu! Insa sansele unei deziluzii sunt majore, si e posibil ca impricinatul aspirant sa o lase balta.

Nu incercati sa le faceti voi pe toate de la inceput, sunt prea multe variabile si necunoscute ca treaba sa functioneze! Nu sunt un dusman al kit-urilor, ARF etc. dar nici al constructiilor complete. Pe vremuri construiam tot de la cap la coada din diverse motive nu o mai fac. Nu mai construiesc parghii de comanda ca am bowden care este mai bun. Nu mai cioplesc elici ca iau gata facute. Am avut ocazia sa folosesc ca baza de plecare kit-uri pe care apoi am bricolat . Nu mai am timp sa construiec modele asa ca ma limitez la a zbura ce am. Si oricand iau in calcul si solutia kit. Pt. ca nu am timp, pt. ca e facut in urma unor studii pe care eu poate nu am timp/ conditii sa le fac, etc.

De aici puteti trage o gramada de concluzii. Eu cred cu tarie ca solutia ideala se ia dupa o sedinta prelungita de gandire, extremistii au pierdut intotdeauna. Insa debutantilor le recomand fara sa clipesc ARF sau cel mult kit.

Paguletz, tu stii ca noi am discutat mult despre subiectul cu pricina. Esti prins de flama, vrei sa cioplesti, e ok. Insa esti modelist RC complet doar dupa ce si zbori corect un model! Altfel esti doar constructor, sau machetist. Modelismul insemana mai mult decat sa stii sa tai cu traforajul 34 de nervuri 17 panouri, 10 lise si 4 lonjeroane. Ca sa pilotezi corect trebuie sa rontzaiesti ceva erodinamica, ceva mecanica zborului, ceva tehnicxi de pilotaj. Apoi sa identifici si sa aplici toate fenomenele zborului care nu sunt nici putine si nici simple. Cand insa le stapanesti pe toate, adica conceptie, proiectare, constructie si zbor la precizie, poti sa fi sigur ca esti modelist complet. Insa asta vine cu timpul, cu mult efort si sacrificii, si cu modele date de pamant.

Iar modelele mai cad. Poti sa fi pilotu' si constructoru' lu' Peshte daca o mufa iti face figuri sau un accu din receptie cade . Modelul ajunge la furnici. Se intampla oricui!

Si nu mai scriu ca am umplut 58 de ecarne!

BigScris
FROGS CAN FLY!
0

#42 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 752
  • Inregistrat: 10-April 03

Postat 26 October 2004 - 08:42 AM

Cind va aud de dat cu modelu' de pamint ma apuca groaza.Daca eu am facut Vuia static in 150-200 de ore,nici nu imi vine sa ma gindesc in cit timp se face un avion ca al lui Pitts (si nici cit costa nu imi vine sa ma gindesc).Ma refer la FW-ul ala de-l pusese pe forum mai acum citeva zile.Pai daca reusesc vreodata sa fac asa ceva il bag sub vitrina de sticla si acolo moare.

Gravitatia asta e lucru dracu'...

Un kit sau un RTF cred ca e mai bun de zburat pe cimp decit o macheta functionala 100%.Parca e mai sigur,si parca te scuteste de ceva palpitatii in plus.Se zice ca daca fumezi o tigara scurtezi viata cu 7 minute.

Daca dai cu un model supermuncit de pamint nu iti scurtezi viata cu un an?Mai bine frangi un trainer cum zicea paguletz, de maxim 70 de E si parca iti mai vine sa traiesti.

Aceasta postare a fost editata de Pletila: 26 October 2004 - 08:46 AM

Homo Nauticus
0

#43 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 26 October 2004 - 08:52 AM

La RC placerea e in mare parte a zburatului. Cel putin la mine. D'aia am ajuns la concluzia ca o placa de styrodur cu un motor in bot e perfect. Aia cu machetele zburatoare e altceva. Acolo e si un pic de masochism. Dupa ce te-ai certat cu toata familia ca nu mai au loc in casa de resturi de balsa ulei de ricin , carbon si vopsea il ridici in aer si constati ca mufa de la acc e proasta si dai cu el de pamant. Atunci faci icter mecanic de nervi. D'aia exista ARF sau RTF unde nici nu arunci banii pe geam nici timpul si unele dintre ele arata bine. Mai mult exista un fel de regula nescrisa in modelism ca orice zboara pana la urma se prabuseste. Asa ca daca ai timp si iti place sa te enervezi atunci fa modelu de la 0. Daca esti masochist fa o macheta de la 0 . Nu ?
DT
0

#44 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2004 - 08:58 AM

silviu, eu am enumerat mai multi factori acolo. deci e adevarat ca in mare parte sunt de acord si cu tine si cu toti ceilalti. tot ce am vrut sa sublinez a fost faptul ca nu trebuie sa ne limitam la a cumpara si gata! am zis ca cine nu poate, nu stie, sau nu vrea, sau bla bla, e liber sa isi cumpere. dar e pacat sa fim doar clienti.
in ce priveste ceea ce am spus despre big, dom'profesor si multi altii, nu cred ca i-am jignit. daca da, imi cer scuze sincere! mai ales ca pe mai toti i-am vazut si cu modele home made! si stiu ca au cunostinte de aviatie si modelism cu duiumul:)
mie imi face placere sa pilotez ceva facut de mine. si trainerul l-am cumparat fiindca nu am timp sa imi fac 2 modele, si fiindca vreau sa fiu pregatit cand am sa ies cu al meu la camp.
imi pare rau inca o data daca am vb prostii si am ranit pe cineva. nu am nimic nici cu arefistii nici cu incepatorii (ca si eu sunt unul) :mellow:
de aceea este forum, ca sa ne spunem parerile si convingerile si durerile :D nu?
salve!
Laser frate!
0

#45 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2004 - 09:01 AM

probabil ca depinde de zodie,ora nasterii,asezarea astrelor si alte cateva chestii.
la unii le place sa zboare .
la unii le place sa mestereasca .
la unii le place amandoua .

fiecare dupa cum il trage atza.nici o suparare. :mellow:
flying is my life...
0

#46 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2004 - 09:03 AM

sau, vorba lui Big: poate ca m-a luat prea tare flama :D

hai ca macar nu mai e asa liniste pe aici! :mellow:
Laser frate!
0

#47 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2004 - 09:05 AM

Zod, imi place semantura ta!!!
"Ma numesc Zod si sunt aerohoolic"[I] :mellow: :D
Laser frate!
0

#48 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2004 - 09:07 AM

cred ca ar trebui sa o folosim la intruniri gen Rapa Rosie inainte de a lua cuvantul in jurul focului :mellow: asta, daca ne transferi licenta, pe care ai cumparat-o si tu cred la randul tau:):D
Laser frate!
0

#49 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2004 - 09:32 AM

Hei Pagulete, nu te scuza! este parerea ta, este pertinenta si partial sunt de acord cu ce zici tu! Tu baga mare cu traforaju', starnge banii nu ii mai da la curve sa iti iei statie si motor, da-i sandale si invata sa zbori ca pasarea, si apoi sa te vad la RR cu FW-ul si pieptul umflat ca un dos de lingura cat de fain a iesit si cat de admirativ ti-l privesc cei din jur. Ca in sufletul tau numa' tu stii cata munca ai bagat in el, de cate ori ai beut apa de la robinet in loc de bere la doza, si tot numa tu stii cum ti s-au escamotat hemoroizii la primul lui zbor si la al doi-lea si al toate cele care au urmat!

Big
FROGS CAN FLY!
0

#50 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 26 October 2004 - 09:58 AM

Cum zice si BIG. Aia e mania ta sa contruiesti tu singur ce zbori. In princiupiu nu te-am contrazis :mellow: doar mi-am expus parerea.
DT
0

#51 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2004 - 10:15 AM

Multzamiri ! stiam eu ca o scot la capat pana la urma cu voi :D :mellow:
Laser frate!
0

#52 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru care este
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2004 - 01:42 PM

Ziua 3

Draga jurnalule,
Paguletz le zice bine, exact pe gandul meu, nu mai am ce adauga.
Si restul gastii le zice la fel de bine.
Probabil ca pana la urma o sa-mi iau un Easystar zilele astea dar inca nu-s hotarat suta-n mie. Iar daca ma apuc si-mi fac un avion home made, n-o sa-mi fie rusine sa scriu aici ca a cazut din prima.
Intr-adevar, trebuie sa-mi iau statie, electronica, motorul, astea n-am cum sa le fac.
Dar sunt ABSOLUT SIGUR, pentru ca ma cunosc, ca o sa asamblez Easystarul in cateva ceasuri si apoi o sa se duca adrenalina ca si cum n-ar fi fost si o sa ma apuc de polistirenul de sub canapea.
Ma croncaneam cu BIG aseara pe yahoo exact pe aceeasi tema, se vede zburatorul din el, patimash, mai avea putin si iesea din monitor si-mi punea o elice in fund si-mi facea vant de la balcon "Zboara Baccil al patriei!". Cred ca asa e, daca zbori o data, greu mai stai linistit pe pamant.
Hei, foarte serios, as vrea sa stiu cine a citit de aici "Sfarleaza cu fofeaza" de Victor Ion Popa? Eu zic ca in cartea aia, care mi-a marcat copilaria, sunt multe din raspunsurile la acest subiect.
Boardgame is the future!
0

#53 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2004 - 04:38 PM

eu nu din pacate! cine o are sa mi-o trimita si mie pe e-mail. nu cred ca am sa o mai citesc la varsta asta, dar macar sa o am pentru copii mei (daca vor exista) !
hehehe
Laser frate!
0

#54 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 October 2004 - 08:52 PM

Si eu am citit-o ,,Todire''! Alaturi de Doru Davidovici, Clostermann, Exupery... Era o vreme cand citeam cu sete , cu disperare. Cartile astea mi-au marcat copilaria. M-au leganat si m-au mangaiat in momentele de deznadejde ca eu nu pot sa zbor. Parca si acum simt mirosul copertilor cretate (biblioteca pentru toti copii) a Sfarlezei, si a becului de veioza incins peste poate, camuflat sa nu ma prinda parintii ca noaptea cioplesc sau citesc in lco sa dorm. vremuri duse, arome ramase!

big.
FROGS CAN FLY!
0

#55 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru care este
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 October 2004 - 02:18 PM

Maiestru esti si in condei Big!

Paguletz, asta e o carte din hartie frate, nu merge prin e-mail. Merita citita de un aeromodelist la orice varsta. Copii tai nu cred sa o mai guste, vor fi in epoca teleportarii, nu vor da doi bani pe cei care se chinuiau sa miste obiecte prin aer FARA sa le dezintegreze.

Acu' la practic: mi-am luat polistiren ca asta din poza, grosime 29mm, nu stiu cum ii spune, e pentru izolatii.
M-au intrebat aia daca pun pe podea sau pe jos, le-am spus ca o sa fac o aripa de avion din el, m-au lasat imediat in pace http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Cu ce tai in el, cum invat sa-l prelucrez? Linkuri, tutoriale, sfaturi va rog frumos si foarte multumesc.

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Alex Baccilu: 27 October 2004 - 02:23 PM

Boardgame is the future!
0

#56 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 752
  • Inregistrat: 10-April 03

Postat 28 October 2004 - 04:14 PM

Am citit si eu cartea aia cind eram mic si a fost extraordinara.Cred ca am citit-o de mai multe ori...
Homo Nauticus
0

#57 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2004 - 04:23 PM

Alex Baccilu, la 27 Oct 2004, 14:18, a spus:

Paguletz, asta e o carte din hartie frate, nu merge prin e-mail. Merita citita de un aeromodelist la orice varsta. Copii tai nu cred sa o mai guste, vor fi in epoca teleportarii, nu vor da doi bani pe cei care se chinuiau sa miste obiecte prin aer FARA sa le dezintegreze.

da man, stiu ca nu e pt e-mail, dar am glumit :D
si sper doua lucruri : 1.ca nu voi avea kiar asa tarziu copii, sau ca teleportarea nu se va inventa atat de tarziu (astea aproape sunt 2 lucruri, dar complementare);
si 2. daca stai sa te gandesti, si noi citim carti despre cei care nici nu visau sa zboare sau sa mearga pe sub apa si printre stele. deci si cei din viitor vor citi cu tot atata placere despre elicii si viteze de "doar" doua-trei ori mai mari decat cea a sunetului :D
Laser frate!
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu