Indrumatori, cluburi si cercuri AERO Cum, unde si cu CINE?
Postat 11 October 2004 - 01:23 PM
Bucurestiul si citeva orase din tara au cluburi, se stiu instructorii si cei mai buni sfatuitori dar in rest e LINISTE!
Chiar daca pe forum se discuta, se dau sfaturi, se intilneste lumea la concursuri EU cel putin simt si nevoia unui om cu experienta cu care sa pot sta de vorba pe indelete caruia sa-i supun spre critica pe viu "realizarile si proiectele mele".
In Iasi de exemplu cui putem sa ne adresam?
mesaj normal, off topic, inutil ; off topic dar util ; off topic, important .
Postat 11 October 2004 - 03:43 PM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 11 October 2004 - 03:58 PM
daca tot vrei face a face incepe si baga delegatii la bucuresti,cu modele cu tot. ;)
Postat 11 October 2004 - 04:14 PM
PS:
1. Problema nu e numai a Iasului ci si a multor altor orase!
2. Teoria ca teoria, da practica MA OMOARA! si aici nu e loc de intors ZBOARA SAU NU ZBOARA (zii PICATOT si da-i pace! :D )
Aceasta postare a fost editata de Picatot: 11 October 2004 - 04:16 PM
mesaj normal, off topic, inutil ; off topic dar util ; off topic, important .
Postat 12 October 2004 - 04:39 PM
Razvan
Postat 12 October 2004 - 07:39 PM
Postat 12 October 2004 - 09:11 PM
Chiar daca-i putin pe langa subiect, TE FELICIT de reusita! Poti spune ca ti-ai regasit familia! Asta tot incercam sa-ti spun cand insistam sa cauti modelisti acolo langa tine. Sper sa fii fericit, sa realizezi tot ce-ti place si sa nu ne uiti! La nevoie cred ca putem colabora chiar si pe internet ca sunt atatea de discutat si de facut, ca nu avem timp de toate... Daca ai ocazia, nu ezita sa spui celor de acolo ca ne pot gasi aici, pe adresa asta de net. E bine sa ai prieteni!
Succes in tot ce faci!
Telefon: 0721 385365
Postat 13 October 2004 - 08:06 PM
Postat 13 October 2004 - 08:24 PM
Nici n-ai idee cat de multi brasoveni sunt pe aici.....
ia uite cativa: Avi, Blackcoyote_x,Dragon,Enigma si astia sunt doar cativa.....( sunt in ordine alfabetica,fara suparare)...
La zbor,si mai multi...as zice ca se strang 10 oameni lejer pe Sanpetru sau Ghimbav cand ne mai dam in petec......
Poti sa te arunci si tu,ia legatura cu careva,spune cine esti,ce vrei, ce zbori si....ne vedem pe camp !
Pana atunci.......Toate cele bune !
Razvan
Postat 15 October 2004 - 12:12 AM
Razvi28, la 13 Oct 2004, 20:24, a spus:
Nici n-ai idee cat de multi brasoveni sunt pe aici.....
ia uite cativa: Avi, Blackcoyote_x,Dragon,Enigma si astia sunt doar cativa.....( sunt in ordine alfabetica,fara suparare)...
La zbor,si mai multi...as zice ca se strang 10 oameni lejer pe Sanpetru sau Ghimbav cand ne mai dam in petec......
Poti sa te arunci si tu,ia legatura cu careva,spune cine esti,ce vrei, ce zbori si....ne vedem pe camp !
Pana atunci.......Toate cele bune !
Razvan
Pai da mai fratilor, dar am fost de doua ori in Brasov si am intrebat daca zboara cineva si nici un raspuns :lol:
Dati-mi un numar de telefon, sa va sun cand mai vin in Brasov.
Razvan