Salut,
Am avut o Futaba FF7 superT7USPS (e mai bine) , pe care am primit-o fara charger si acumulator.
Limbricul e de vina ca m-a pus sa o conectez la o sursa variabila 0-30V 0-3 A.
Am gasit manualul si am vazut ca-i trebuie un acc de 9.6. Asa ca am bagat-o pe sursa.
A mers ea vreo 10 min , bucurie mare.
A facut PI PI PI PI si si-a dat duhul.
Am masurat tensiuni OK.
Se pare ca sa dus procesorul.
Stiti pe cineva ,careva care repara ?
Nu vreau sa o trimit afara ca nu se merita.
Mersi
Pagina 1 din 1
Cine Repara Futaba FF7-T7uaps? Futaba Dusa
Postat 07 June 2010 - 01:11 PM
Imi pare foarte rau de cele intamplate. Din pacate se adevereste ca era mult mai ieftin alimentatorul dedicat. Pacat.
Vezi la ''publicitate personala'' ca este un mare mester in materie si anume EBA.
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
PS. Ar fi bine sa citesti un pic despre acumulatorii folositi in modelism. Iti vei da seama ce greseala uriasa ai facut si cum sa eviti pe viitor. Alte tipuri nu sunt atat de prietenosi precum ai tai. LiPo, de exemplu, abuzati, ard si degaja gaze toxice.
Vezi la ''publicitate personala'' ca este un mare mester in materie si anume EBA.
PS. Ar fi bine sa citesti un pic despre acumulatorii folositi in modelism. Iti vei da seama ce greseala uriasa ai facut si cum sa eviti pe viitor. Alte tipuri nu sunt atat de prietenosi precum ai tai. LiPo, de exemplu, abuzati, ard si degaja gaze toxice.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 07 June 2010 - 01:19 PM
Postat 07 June 2010 - 06:50 PM
dan_mitea, la Jun 7 2010, 02:11 PM, a spus:
Imi pare foarte rau de cele intamplate. Din pacate se adevereste ca era mult mai ieftin alimentatorul dedicat. Pacat.
Mersi .
O sa-l caut cu siguranta
Arata acest topic
Pagina 1 din 1