Cine stie sa faca motoare de rachete?daca este vre-o persoana care stie si face...as avea nevoie de 3 motoare de lungime 7 cm si diametru de 1,7 cm.Platesc bine nu e problema.
Pagina 1 din 1
Cine stie? motoare
Postat 24 June 2007 - 10:28 PM
Sunt nou p-aci, si nici n-am avut timpul si rabdarea de a citi tot ce s-a scris pe forum. Cu riscul de a cadea in ridicol, ( scuze anticipate celor cu experienta!!!), as putea sa va povestesc pe larg cum faceam motoarele de rachetomodele in anii '70, pe la Casa Pionierilor. Si mergeau. "Reteta" nu e tare complicata, si cred ca pe incepatori i-ar interesa. Plus ca, pentru distractie si economie de timp, faceam "racheto-bete", adica o bagheta de brad legata de un motor... si zbura super. Reteta pentru fitil? Se rezolva! Sper sa nu incalc prevederile vreunui regulament, sau, mai rau, niste interdictii legate de protectia muncii, sau de manevrarea substantelor explozive. Desi personal nu am avut accidente, si nici colegii mei, ele nu sunt excluse, deci rog un MODERATOR sau pe cineva cu experienta si INFORMAT sa ma opreasca daca e ceva in neregula! :)
Astept reactii inainte de a continua, multumesc penntru intelegere!
Astept reactii inainte de a continua, multumesc penntru intelegere!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1